selam kızlar biz yeni bebek düşünmeye başlamıştık geçen ay ki adetimden sonra başladık çalışmalara aslında dün adet olmam gerekiyodu olmadım az önce test yaptım pozitif çıktıbu kadar çabuk beklemiyodum acaba teste mi biyanlışlık var ki yarın hastaneye gidicem ama şimdiden cok meraklanıyorumm erken sevinmek istemiyorum inşallah doğrudur bu arada 2 yıllık evliyim 2 yıldır doğal korunuyorduk
selam kızlar biz yeni bebek düşünmeye başlamıştık geçen ay ki adetimden sonra başladık çalışmalara aslında dün adet olmam gerekiyodu olmadım az önce test yaptım pozitif çıktıbu kadar çabuk beklemiyodum acaba teste mi biyanlışlık var ki yarın hastaneye gidicem ama şimdiden cok meraklanıyorumm erken sevinmek istemiyorum inşallah doğrudur bu arada 2 yıllık evliyim 2 yıldır doğal korunuyorduk
testler genelde doğruı sonuç veriyor :):)::) kan testi de yaptır rahatla amam bence hamilesin tbr ederim darısı tüm isteyenlere ::):):
HamilesinTebrik ederim. Ben de adet olmam gereken günden bir gün sonra gebelik testi yaparak anlamıştım.Çok koyu çıkmamıştı.Yanlış pozitif çok düşük bir ihtimal.
hayirli olsun .pozitif ise mutlaka hamilesindir.ne mutlu sana ki rabbim seni bekletmeden göndermis melegini....
kızlar 1 saat önce karnımda bi ağrı ile uyandım değişik bi ağrı gibi geldi bana ama çok şidddetli deil bende korktum internettn bakıyım dedim olabiliyo muş hamileliğin ilk zamanlarında adet belirtilerine benzer belirtiler oluyomuş sizce ne olabilir normal mii:18:
kızlar 1 saat önce karnımda bi ağrı ile uyandım değişik bi ağrı gibi geldi bana ama çok şidddetli deil bende korktum internettn bakıyım dedim olabiliyo muş hamileliğin ilk zamanlarında adet belirtilerine benzer belirtiler oluyomuş sizce ne olabilir normal mii:18:
selam kızlar biz yeni bebek düşünmeye başlamıştık geçen ay ki adetimden sonra başladık çalışmalara aslında dün adet olmam gerekiyodu olmadım az önce test yaptım pozitif çıktıbu kadar çabuk beklemiyodum acaba teste mi biyanlışlık var ki yarın hastaneye gidicem ama şimdiden cok meraklanıyorumm erken sevinmek istemiyorum inşallah doğrudur bu arada 2 yıllık evliyim 2 yıldır doğal korunuyorduk[/QUOTE
Tebrik ederim! bende beklenti içindeyim..günüm geçti ama test yaptırmadım daha.. karnımda şişlik var..
kızlar hamile olanlar doktorun verdiği folik asiti kulmayanlar varmı ben kullanamıyorum midemi çok kötü yapıyo zaten normalde de hap yutamayan biriyim ama yutmak da istiyorum bebeğim içinnn
canım bende senin gibi hap kullanmayan biriyim dr verdigi ilaçlarının hiçbirini kullanmadım dr söyledim kullanmıyorum dedim
hiçbir sorunda yaşamadım bebegim gayet saglıklı şuanda 3.450gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?