acaba hamilemiyim

Ceren2705

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
216
15
118
Tekirdağ
selam kızlar biz yeni bebek düşünmeye başlamıştık geçen ay ki adetimden sonra başladık çalışmalara aslında dün adet olmam gerekiyodu olmadım az önce test yaptım pozitif çıktı:46: bu kadar çabuk beklemiyodum acaba teste mi biyanlışlık var ki yarın hastaneye gidicem ama şimdiden cok meraklanıyorumm erken sevinmek istemiyorum inşallah doğrudur bu arada 2 yıllık evliyim 2 yıldır doğal korunuyorduk

selam kızlar biz yeni bebek düşünmeye başlamıştık geçen ay ki adetimden sonra başladık çalışmalara aslında dün adet olmam gerekiyodu olmadım az önce test yaptım pozitif çıktı:46: bu kadar çabuk beklemiyodum acaba teste mi biyanlışlık var ki yarın hastaneye gidicem ama şimdiden cok meraklanıyorumm erken sevinmek istemiyorum inşallah doğrudur bu arada 2 yıllık evliyim 2 yıldır doğal korunuyorduk

testler genelde doğruı sonuç veriyor :):)::) kan testi de yaptır rahatla amam bence hamilesin tbr ederim darısı tüm isteyenlere ::):):

Hamilesin :D Tebrik ederim. Ben de adet olmam gereken günden bir gün sonra gebelik testi yaparak anlamıştım.Çok koyu çıkmamıştı.Yanlış pozitif çok düşük bir ihtimal.

hayirli olsun .:nazar:pozitif ise mutlaka hamilesindir.ne mutlu sana ki rabbim seni bekletmeden göndermis melegini....:emir_bebek:

kızlar 1 saat önce karnımda bi ağrı ile uyandım değişik bi ağrı gibi geldi bana ama çok şidddetli deil bende korktum internettn bakıyım dedim olabiliyo muş hamileliğin ilk zamanlarında adet belirtilerine benzer belirtiler oluyomuş sizce ne olabilir normal mii:18:

kızlar 1 saat önce karnımda bi ağrı ile uyandım değişik bi ağrı gibi geldi bana ama çok şidddetli deil bende korktum internettn bakıyım dedim olabiliyo muş hamileliğin ilk zamanlarında adet belirtilerine benzer belirtiler oluyomuş sizce ne olabilir normal mii:18:

sen kan testi yaptınmı????

Evet normal.Bende de adet ağrısı gibi ağrılar oluyor ara ara.Belirtilerim adet belirtileriyle aynı.

çubuk test de adet gecikmesinden 1 hafta sonra falan net belli oluyor idararda geç belli oluyor. ben gecikmem olmadan kanda hemen öğrendim .

teste pozitifin yanlış çıkması düşük ihtimal ama bence de hamile olma olasılığın yüksek. ama kana da baktır tam emin ol. allah isteyen herkese versin inşallah

Bende bahsettiğin ağrılar adetimin üstünden 5-6 gün kadar geçince geçti. O zamana kadar günde bir iki kere yokluyordu korkma :)

mrb kızlar kan testi yaptırdım hamileymişim ama doktora sinir oldum ben sormasam ne hamile olduğumu sölücek ne bişi g....yle konuştu zaten ben çıkmadan içeri başka hasta aldı karın ağrılarımı sordum hamilelikten dedi yolladı insan şu ilacı iç falan der ne kadarlık olduğunu da sölemedi çok küçük daha 20 gün sonra gel dedi

selam kızlar biz yeni bebek düşünmeye başlamıştık geçen ay ki adetimden sonra başladık çalışmalara aslında dün adet olmam gerekiyodu olmadım az önce test yaptım pozitif çıktı:46: bu kadar çabuk beklemiyodum acaba teste mi biyanlışlık var ki yarın hastaneye gidicem ama şimdiden cok meraklanıyorumm erken sevinmek istemiyorum inşallah doğrudur bu arada 2 yıllık evliyim 2 yıldır doğal korunuyorduk[/QUOTE

Tebrik ederim! bende beklenti içindeyim..günüm geçti ama test yaptırmadım daha.. karnımda şişlik var..

kızlar hamile olanlar doktorun verdiği folik asiti kulmayanlar varmı ben kullanamıyorum midemi çok kötü yapıyo zaten normalde de hap yutamayan biriyim ama yutmak da istiyorum bebeğim içinnn :49:

kızlar hamile olanlar doktorun verdiği folik asiti kulmayanlar varmı ben kullanamıyorum midemi çok kötü yapıyo zaten normalde de hap yutamayan biriyim ama yutmak da istiyorum bebeğim içinnn :49:

canım bende senin gibi hap kullanmayan biriyim dr verdigi ilaçlarının hiçbirini kullanmadım dr söyledim kullanmıyorum dedim
hiçbir sorunda yaşamadım bebegim gayet saglıklı şuanda 3.450gr

selam yeni katıldım ve baya bilgi alabildim ama danışmak istediğim şeyler var.. adetin 3 gün geççti bgün evde gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı sonra kan tahlili yaptırdım 303 çıktı ama negatif yazıyo doktorada sormadım acaba hamilemiyimdir...

Arkadaslar merhaba,
daha once rahım duvarı kalınlasması,kansızlık...vs bır suru hastalıkla savastım.tam hersey bıttı dedım. Esımın sperm sayısı dusuk cıktı.sadece tup bebek dedı doktor ama daha sonra proxceed dıye bır ılac verdı 3 ay deneyın olmazsa tuo bebek dedı. bır ay kullandı esım ,hıc umudum kalmamıstı 2 senedır ha sımdı hamıle kalıcam yok sımdı ddıyene kadr hep husranla sonuclandı.:::::(((

Bu ay farkettımkı adetım gectı,hıc bıryerım agrımadı bu ay sonumda.sıvılcelerım cıkmadı.. bırden umutlandım 3 gun gecınce eczaneden test aldım,negatıf cıktı.
Sımdı 5 gun oldu hala adet olmadım.son bır haftadır goguslerım cok agrıyor,rahmım de ara ara batmalar var. sızce hamıle olma ıhtımalım varmı? kan testıne gıtmekten yoruldum artık.Eşimde cok kotu oluyor her sonucu negatıf aldıgımızda:( sızce ne yapayım kızlar ? eczane testı 3 gunde cıkarmı? Rabbım cok ıstıyorum nolur bana ve tum ısteyenlere sen cocuk ver yarabbım

Tecrubelı arkadaslar lutfen cevap yazın

Back
X