canım hamilelikte olabilir. ama adet belirtilride böle oluyor... inşallah hamilesindir canımmmmmmerhaba kızlar.
düğünden önce 2 ay sonrada 2 ay olma üzere doğum kontrol hapı kullandım geçen ay kullanmayı bıraktım.Yaklaşık 10 gündür mide bulantısı baş dönmesi bel ağrısı yemek kokularına karşı duyarlılık sık sık idrara çıkma ve durmadan yemek yeme isteği göğüslerimde şişlik ve hassasiyet gibi belirtiler var ama biyandanda adet olucakmışım gibi karnım ve belim ağrıyo.Bugün adetim olalıda 30 gün oldu.acaba nedir durum sizce bunlar bebiş belirtilerimi yoksa adet olucam içinmi?
canım hamilelikte olabilir. ama adet belirtilride böle oluyor... inşallah hamilesindir canımmmmm
bende bebek istiyorum ve kasık agrım var. 1hafta var adete ve inşallah hamileyizdir...
Allah gönlümüze göre versin İnşallahhh
İnşallah canımmmmmm.. ayy çok istiyorum Rabbim nasip eder inşallahhhayy inş öyleyizdirbakalım bizden tecrübelileri vardır belki
merhaba kızlar.
düğünden önce 2 ay sonrada 2 ay olma üzere doğum kontrol hapı kullandım geçen ay kullanmayı bıraktım.Yaklaşık 10 gündür mide bulantısı baş dönmesi bel ağrısı yemek kokularına karşı duyarlılık sık sık idrara çıkma ve durmadan yemek yeme isteği göğüslerimde şişlik ve hassasiyet gibi belirtiler var ama biyandanda adet olucakmışım gibi karnım ve belim ağrıyo.Bugün adetim olalıda 30 gün oldu.acaba nedir durum sizce bunlar bebiş belirtilerimi yoksa adet olucam içinmi?
kızlar ben hep 28 günde bir adet olurdum. son 3 ayda 30 günde bir oldum
BAT 16 HAZİRAN
BAT 16 TEMMUZ
BAT 16 AĞUSTOS
BAT 11 eylül Eylül ayında tam 6 gün erken adet oldum
bugünde 13 EKİM ve hala adet olmadım. 11 Ekimde 1 ay döngüsü geçti.
göğüs uçlarımda herhangi bir sızı ağrı yok. ama göğüslerimin içine ince bir sızı şeklinde ağrı girip çıkıyor ve belim 2 gündür çok ağrıyor.
zaten son 1 haftadır kasıklarım adet olacakmışım gibi sürekli ağrıyor. adet dışında gaz sancısı gibi ağrım oluyor :)))
sizce test yaptırmalımıyım daha erken mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?