acaba hamilemiyim?

Kumsl

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
86
11
298
merhaba kızlar.
düğünden önce 2 ay sonrada 2 ay olma üzere doğum kontrol hapı kullandım geçen ay kullanmayı bıraktım.Yaklaşık 10 gündür mide bulantısı baş dönmesi bel ağrısı yemek kokularına karşı duyarlılık sık sık idrara çıkma ve durmadan yemek yeme isteği göğüslerimde şişlik ve hassasiyet gibi belirtiler var ama biyandanda adet olucakmışım gibi karnım ve belim ağrıyo.Bugün adetim olalıda 30 gün oldu.acaba nedir durum sizce bunlar bebiş belirtilerimi yoksa adet olucam içinmi?

merhaba kızlar.
düğünden önce 2 ay sonrada 2 ay olma üzere doğum kontrol hapı kullandım geçen ay kullanmayı bıraktım.Yaklaşık 10 gündür mide bulantısı baş dönmesi bel ağrısı yemek kokularına karşı duyarlılık sık sık idrara çıkma ve durmadan yemek yeme isteği göğüslerimde şişlik ve hassasiyet gibi belirtiler var ama biyandanda adet olucakmışım gibi karnım ve belim ağrıyo.Bugün adetim olalıda 30 gün oldu.acaba nedir durum sizce bunlar bebiş belirtilerimi yoksa adet olucam içinmi?
canım hamilelikte olabilir. ama adet belirtilride böle oluyor... inşallah hamilesindir canımmmmm:49:

bende bebek istiyorum ve kasık agrım var. 1hafta var adete ve inşallah hamileyizdir...

Allah gönlümüze göre versin İnşallahhh

canım hamilelikte olabilir. ama adet belirtilride böle oluyor... inşallah hamilesindir canımmmmm:49:

bende bebek istiyorum ve kasık agrım var. 1hafta var adete ve inşallah hamileyizdir...

Allah gönlümüze göre versin İnşallahhh

ayy inş öyleyizdir:1: bakalım bizden tecrübelileri vardır belki

Oladabilir olmayadabilir canım. En iyisi test yapmak :)
Allah gönlüne göre versin...

merhaba kızlar.

canım bendede aynı belirtiler vardı..doktora gittiğimde hamile olduğumu söledi.test yapsana

kızlar ben hep 28 günde bir adet olurdum. son 3 ayda 30 günde bir oldum

BAT 16 HAZİRAN
BAT 16 TEMMUZ
BAT 16 AĞUSTOS

BAT 11 eylül Eylül ayında tam 6 gün erken adet oldum

bugünde 13 EKİM ve hala adet olmadım. 11 Ekimde 1 ay döngüsü geçti.

göğüs uçlarımda herhangi bir sızı ağrı yok. ama göğüslerimin içine ince bir sızı şeklinde ağrı girip çıkıyor ve belim 2 gündür çok ağrıyor.
zaten son 1 haftadır kasıklarım adet olacakmışım gibi sürekli ağrıyor. adet dışında gaz sancısı gibi ağrım oluyor :)))

sizce test yaptırmalımıyım daha erken mi????

hapı bıraktıktan sonra hiç adet oldunmu ?? haptan sonra ilk adet braz gecikmeli geliyo ve hapı bıraktığında 1 ay kadar bu belirtiler görülebiliyo hormanlarınla oynadığın için hem başlarken hem bırakırken mde bulantısı baş dönmesi ağrı olabiliyo cnm...
ben 1 yıl yasmn kullandım bnde de oldu bıraktığım ilk ay...

canım beliritlerin hamilelik belirtisi gibi kasık agrısıı falan demişsin bak topikten bi arkadaşta hapı bıraktıgı ay hamille kaldı ve adeten 30 gün oldu diyosun bi test yapsana canım epey zaman olmuş

kızlar ben hep 28 günde bir adet olurdum. son 3 ayda 30 günde bir oldum

BAT 16 HAZİRAN
BAT 16 TEMMUZ
BAT 16 AĞUSTOS

BAT 11 eylül Eylül ayında tam 6 gün erken adet oldum

bugünde 13 EKİM ve hala adet olmadım. 11 Ekimde 1 ay döngüsü geçti.

göğüs uçlarımda herhangi bir sızı ağrı yok. ama göğüslerimin içine ince bir sızı şeklinde ağrı girip çıkıyor ve belim 2 gündür çok ağrıyor.
zaten son 1 haftadır kasıklarım adet olacakmışım gibi sürekli ağrıyor. adet dışında gaz sancısı gibi ağrım oluyor :)))

sizce test yaptırmalımıyım daha erken mi????

Hamile olabilirsin benim çok düzenli olduğu için hemen anlamıştım hamileliğimi.Bide genelde kadınlar hamile kaldığını hissediyormuş bende öyle olmuştu.Kaıklarım ağrıyordu tek belirtim buydu.Diğer belirtiler sonradan oluştu miğde bulantısı gibi ..test alıp yapsana canım :)

bende adet gecikmesi yaşadığım için test yapamıyorum bu ay her ay negatifi görmek çok morel bozucu cnm ama inş önümüzdeki ay hamile kalırsın

Meraba kızlar size bi sorum olucak .. forumda araçlar kısmında yumurtlama dönemini hesaplıyo ya o haftanın son günü sizce hamile kalma olasışığı oluşur mu ? Yani Çarşamba yumurtlıcağını hesaplayan biri cuma hamile kalabilir mi ki bu ben oluyorum :) Adete 3 gün var ama merak ediyorum deli gibi :) Hiç bir belirti yok ama kasık ağrısıdır göğüs hassasiyetidir ..

Back
X