acaba hamilemiyim??????

kdersiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
90
0
26
İçel Mersin
arkadaşlar benim bu ayın 16 sına adet olma tarihim. benim edet olmama yakın ayaklarım uyuşur hiç hissetmicek kadar hemde bu uyuşmalar oldu ama 4 gündür kesildi ve hiç olmuyo. dün akşam üzerimi değiştirirken afedersiniz ama eşim göğüslerimin şişmiş olduğunu söyldi ve hafiften özelliklede dokunduğumda ağrıyolar oluyor aniden heketlerimde ve ara ara kasklarıma kıramp griyo sizce bunlar gebelik belirtisimidir yada şöyle diyim bukadar erken belli olurmu? sanırım biraz heycanlandım cevaplarınızı bekliyorum...

canım bunların hamilelik belirtisi olduğu söyleniyor fakat adet belirtiside olabilir aynı belirtiler yaşanıyormuş ve kişiden kişiye farklılık gösteriyor.eğer günü gününe adet oluyorsan çokta erken sayılmaz aslında 3 gün kalmış,inşallah hamilesindir allah gönlüne göre versin.çoğu zaman bende soruyorum bu soruyu kendime,dilerim güzel haberler verirsin

canım bunların hamilelik belirtisi olduğu söyleniyor fakat adet belirtiside olabilir aynı belirtiler yaşanıyormuş ve kişiden kişiye farklılık gösteriyor.eğer günü gününe adet oluyorsan çokta erken sayılmaz aslında 3 gün kalmış,inşallah hamilesindir allah gönlüne göre versin.çoğu zaman bende soruyorum bu soruyu kendime,dilerim güzel haberler verirsin

inş canım ya mevlam başta bana sonrada olmayanlara versin inş hiç bişeyi bukadar arzuladığımı bilmiyorum şu zamana kadar allah dualarımıda çabamıda boşa çıkarmazda bu ay güzel bi haber alırım inş..

inş canım ya mevlam başta bana sonrada olmayanlara versin inş hiç bişeyi bukadar arzuladığımı bilmiyorum şu zamana kadar allah dualarımıda çabamıda boşa çıkarmazda bu ay güzel bi haber alırım inş..

inş canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin.ben bugün nregl oldum malesef:43:bazen çok istemek yetmiyor işte:43:
aslında canım test yapsan varsa belki çıkabilir adetlerin düzenliyse,çoğu arkadaş regli öncesi öğrenmiş

hamilelik belirtisi de olabilir, adet belitiside olabilir..
hamilelikte adet olurmuş gibi ağrılar oluyo çünkü.

adet tarihin bi geçsin, test yap bakalım hamile misin.

inş canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin.ben bugün nregl oldum malesef:43:bazen çok istemek yetmiyor işte:43:
aslında canım test yapsan varsa belki çıkabilir adetlerin düzenliyse,çoğu arkadaş regli öncesi öğrenmiş

aslında bugün alıp yapmayı düşünüyorum ama yinede edetimin gecikmesinii bekleyip tam emin olmak istiyorum negatif çıkıcak sonuç diye çok korkuyorum ya.ama olmazsada yapacak bişey yok dua etmeye istemeye devam hayırlı bi zaman da hayırlı bi evlat nasip etsin sanada banada inş canım sende üzülme daha vakti var demekki rabbim böyle uygun gördü ne diyelim derdi o veriyosa deman yine onda dimi sen bana ben sana dua edelim inş bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günüde gösterir rabbim :)

aslında bugün alıp yapmayı düşünüyorum ama yinede edetimin gecikmesinii bekleyip tam emin olmak istiyorum negatif çıkıcak sonuç diye çok korkuyorum ya.ama olmazsada yapacak bişey yok dua etmeye istemeye devam hayırlı bi zaman da hayırlı bi evlat nasip etsin sanada banada inş canım sende üzülme daha vakti var demekki rabbim böyle uygun gördü ne diyelim derdi o veriyosa deman yine onda dimi sen bana ben sana dua edelim inş bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günüde gösterir rabbim :)

için nasıl rahat edecekse öyle yap canım.inşallah güzel haberlerle gelirsin.rabbim görelim neyler neylerse güzel eyler...hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.dua ederim tabi etmemmi hiç seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki...demekki benim için zamanı değilmiş belki senin zamanın gelmiştir,her ne olursa olsun sonu hayırlı olsun

malesef adet oldum canım ya morallim sıfır ama sana dedim ya daha vakti var diye demek benimde daha vktim varmış.bu cuma doktora gidiyorum konturole umarım bişey yoktur :( :( :(

yaaa üzüldüm canım senin adına açıkcası ümitlenmiştim senden ama demek kısmet değilmiş daha vaktimiz varmış,inşallah doğru zamanda tez vakitte bizimde kucaklarımız dolar canım benim...
doktora git bakalım ne diyecek bu ay hastalanırsam bende gidicem..benide haberdar et hayırlısı olsun inşallah

yaaa üzüldüm canım senin adına açıkcası ümitlenmiştim senden ama demek kısmet değilmiş daha vaktimiz varmış,inşallah doğru zamanda tez vakitte bizimde kucaklarımız dolar canım benim...
doktora git bakalım ne diyecek bu ay hastalanırsam bende gidicem..benide haberdar et hayırlısı olsun inşallah

heycan bastı beni şimiden canım yarın olsada gitsem bugün eşim gitti doktora bakalım sonuç ne çıkıcak anlıcan bayağı bi stresli bir zaman olcak bizim için ,nş ne onda nede bende bişey çıkmazda olur bebeğim ..sende bu ay adet olmazsında inş benden önce senin güzel haberlerinii alırız hayırlısıyla.

Back
X