acaba hamılemıyım??????

kkevser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
66
0
46
Ordu
arkadaslar ordakı ıkıncı cızgıyı benden baska gorebılen varmı :) yoksa ben ole gormek mı ıstıyorumm... bu sabah test yaptım ıkıncı cızık sılık cıkyı ama bellı oluo sevınmelımıyımmm bugun adet gunum ama ben hıc adet belırtılerımı yasamadım normalde yasardım mutlakaa $2013-05-21 10.35.49.webp

evet ıkıncı cızgı çıkmış:46: ama sen genede kan testı yaptırmadan kımseye soyleme.... benım ıkıncı cızgı net olmasına rağmen hemen polınıklığe koşmuştum nolur nolmaz dıye
hadı bakalım hayırlısı cnm:emir_bebek: ALLAH hayırlısıyla devamını getırsın ınş

Gözüküyor ikinci çizgi : )
İlk 10 dk içinde çıktıysa bu ikinci çizgi.
Daha geç çıktıysa bir kaç gün sonra testi tekrarlayın bence.
Hayırlı olsun diyorum.

sağolun arkadaslar ıns bakalım :) ılk dakıkada cıktı vallaa :) cok degısık bır duygu kımseye solemeden durmak ıcım ııcıme sıgmıyo valla

hayırlısı olsun bende başta senin gibi inanmayıp testi 4 kere yapmıştım :)

hamilesin canım hayırlı olsun.insan ilk başta inanamıyor emin olmadan sevinmek istemiyor ama 2.çizgi çıkmış çok belli :)

eveetttt ben de gördüm 2. çizgiyi :) ben de test yaptım sabah bu şekilde silikti 2. çizgi. kan verdim sonucu yarın çıkar dediler bakalım artık :) benim adetim 4 gün gecikti.

arkadaslar ordakı ıkıncı cızgıyı benden baska gorebılen varmı :) yoksa ben ole gormek mı ıstıyorumm... bu sabah test yaptım ıkıncı cızık sılık cıkyı ama bellı oluo sevınmelımıyımmm bugun adet gunum ama ben hıc adet belırtılerımı yasamadım normalde yasardım mutlakaaEki Görüntüle 716830

Büyük ihtimalle hamilesin canımmm inşallah kanda da çıkar ve netleşir durumun... hayırlı olsun:16:

evetttt hamıleyımm arkadasalrr kan sonucu pozıtıf :) allah ısteyen herkeze nasıp etsın ınsallah...bugun kadın doguma gıttım ultrasonda baktı ama cok kucuk gorunmuo dedı kac aftalık oldugunu falan da solemedı tekrar kan tahlılı verdı yarın bıda bakalım dedı :/ beta 259 cıktı suan acaba bu kac hatlıgı gosterır kı

evetttt hamıleyımm arkadasalrr kan sonucu pozıtıf :) allah ısteyen herkeze nasıp etsın ınsallah...bugun kadın doguma gıttım ultrasonda baktı ama cok kucuk gorunmuo dedı kac aftalık oldugunu falan da solemedı tekrar kan tahlılı verdı yarın bıda bakalım dedı :/ beta 259 cıktı suan acaba bu kac hatlıgı gosterır kı

kac haftalıktır acaba bılgısı olan var mı

arkadaslar ordakı ıkıncı cızgıyı benden baska gorebılen varmı :) yoksa ben ole gormek mı ıstıyorumm... bu sabah test yaptım ıkıncı cızık sılık cıkyı ama bellı oluo sevınmelımıyımmm bugun adet gunum ama ben hıc adet belırtılerımı yasamadım normalde yasardım mutlakaaEki Görüntüle 716830
merhabaaa..benimde ilk gebelik testimde ikinci çizgi çok silikti ama sonuç hamileydiiiim....

merhabaaa..benimde ilk gebelik testimde ikinci çizgi çok silikti ama sonuç hamileydiiiim....

merhaba arkadaşlar bebeğimiz olmasını ilk defa bu ay istedik... 5 yıllık evliyim. bu ay korunmadan yumurtlama dönemleri de dahil adet bitiminden iki gün sonra başlayan bir çalışma dönemi oldu. ( gün aşırı) dün kasık ve karın ağrısı eşliğinde çamaşırımı ıslatacak kadar pembe bişey su diyebilirim akıntı gibi değildi. geldi bu günde çok çok az az açık kahve akıntı geliyor. 12 mayısta det oldum 28 günde bir adet oluyorum. akşam idrar tahlili yaptım tabi ki negatif adetime 7 gün var daha sizce bu gün gidip kan tahlili yapsam çıkar mı... yardım edin nolur....

merhaba arkadaşlar bebeğimiz olmasını ilk defa bu ay istedik... 5 yıllık evliyim. bu ay korunmadan yumurtlama dönemleri de dahil adet bitiminden iki gün sonra başlayan bir çalışma dönemi oldu. ( gün aşırı) dün kasık ve karın ağrısı eşliğinde çamaşırımı ıslatacak kadar pembe bişey su diyebilirim akıntı gibi değildi. geldi bu günde çok çok az az açık kahve akıntı geliyor. 12 mayısta det oldum 28 günde bir adet oluyorum. akşam idrar tahlili yaptım tabi ki negatif adetime 7 gün var daha sizce bu gün gidip kan tahlili yapsam çıkar mı... yardım edin nolur....

daha erken dönemlerde kan tahlilinde çıkar derler.Hastaneye gidip görüşün,daha net bilgi verirler size..Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allahım nasip etsin ve mutlu haberi alın.

daha erken dönemlerde kan tahlilinde çıkar derler.Hastaneye gidip görüşün,daha net bilgi verirler size..Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allahım nasip etsin ve mutlu haberi alın.

çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.şuanda iş yerimdeyim 6 da mesaim bitiyor. ama içim içime sığmıyor... bu kadar çok istediğimi bilmiyordum...

arkadaşlar çıkamadım işten :( yerleşme kanaması olabilir mi sizce yaşadığım böyle bir şey yaşayan var mı aranızda?

kan tahlili yaptırdım şimdi sonuçları aldım... 0.18 değer hamile değilim...

Daha yolun başındasın, durmak yok yola devam:)) ben geçen yıl 3 ay kadar korunmadım ama olmadı, sonra erteledik. Bu yıl ilk ay oldu, şu an 9 dokuz aylık olduk allahıma şükür.. Darısı inşallah başına olsun:))

içim biraz buruk... daha önce yazılanları okudum... adet gecikmesinden sonra da test yapılıp hamile olduğunu öğrenenler var.. ama gerçekten umutlanmıştım... desteğin için teşekkür ederim...

Back
X