Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun bende başta senin gibi inanmayıp testi 4 kere yapmıştım :)
hamilesin canım hayırlı olsun.insan ilk başta inanamıyor emin olmadan sevinmek istemiyor ama 2.çizgi çıkmış çok belli :)
arkadaslar ordakı ıkıncı cızgıyı benden baska gorebılen varmı :) yoksa ben ole gormek mı ıstıyorumm... bu sabah test yaptım ıkıncı cızık sılık cıkyı ama bellı oluo sevınmelımıyımmm bugun adet gunum ama ben hıc adet belırtılerımı yasamadım normalde yasardım mutlakaaEki Görüntüle 716830
evetttt hamıleyımm arkadasalrr kan sonucu pozıtıf :) allah ısteyen herkeze nasıp etsın ınsallah...bugun kadın doguma gıttım ultrasonda baktı ama cok kucuk gorunmuo dedı kac aftalık oldugunu falan da solemedı tekrar kan tahlılı verdı yarın bıda bakalım dedı :/ beta 259 cıktı suan acaba bu kac hatlıgı gosterır kı
kac haftalıktır acaba bılgısı olan var mı
merhabaaa..benimde ilk gebelik testimde ikinci çizgi çok silikti ama sonuç hamileydiiiim....arkadaslar ordakı ıkıncı cızgıyı benden baska gorebılen varmı :) yoksa ben ole gormek mı ıstıyorumm... bu sabah test yaptım ıkıncı cızık sılık cıkyı ama bellı oluo sevınmelımıyımmm bugun adet gunum ama ben hıc adet belırtılerımı yasamadım normalde yasardım mutlakaaEki Görüntüle 716830
merhabaaa..benimde ilk gebelik testimde ikinci çizgi çok silikti ama sonuç hamileydiiiim....
merhaba arkadaşlar bebeğimiz olmasını ilk defa bu ay istedik... 5 yıllık evliyim. bu ay korunmadan yumurtlama dönemleri de dahil adet bitiminden iki gün sonra başlayan bir çalışma dönemi oldu. ( gün aşırı) dün kasık ve karın ağrısı eşliğinde çamaşırımı ıslatacak kadar pembe bişey su diyebilirim akıntı gibi değildi. geldi bu günde çok çok az az açık kahve akıntı geliyor. 12 mayısta det oldum 28 günde bir adet oluyorum. akşam idrar tahlili yaptım tabi ki negatif adetime 7 gün var daha sizce bu gün gidip kan tahlili yapsam çıkar mı... yardım edin nolur....
daha erken dönemlerde kan tahlilinde çıkar derler.Hastaneye gidip görüşün,daha net bilgi verirler size..Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allahım nasip etsin ve mutlu haberi alın.
çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.şuanda iş yerimdeyim 6 da mesaim bitiyor. ama içim içime sığmıyor... bu kadar çok istediğimi bilmiyordum...
kan tahlili yaptırdım şimdi sonuçları aldım... 0.18 değer hamile değilim...