Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar ben yeni üyeyim okuduklarınız çok güzel birbirinize desteğiniz çok güzel.:)
Bende galiba hamileyim yarın test yaptıracam beta hgc testi inşallah oranım yüksek çıkar :)
Arkadaşlar zaman zaman sabah kalkınca mide bulantısı oluyor ve sürekli uyku hâli var üzerimde kasıklarımda ve karnımda çok ağrı oldu dün ve önceki gün bi de çok sık idrara çıkar oldum daha önce günde bi iki kez çıkardım.Sizce bunlar hamilelik belirtisi mi kistim falanda yok benim
Ezgi acar ... benimde iki bebeğimde de belirtiler sizin bahsettiklerinizin aynısı,psikolojik olarak takmıyorsanız muhtemelen hamilesiniz,hayırlı olsun.
Ezgi acar ... benimde iki bebeğimde de belirtiler sizin bahsettiklerinizin aynısı,psikolojik olarak takmıyorsanız muhtemelen hamilesiniz,hayırlı olsun.
Takıntı yapmadım pisikolojik olabiliyormuş evet haklısın o konuda :)çok tşkr ederim cemre inşa benimde senin gibi kızlarım olur.o kadar heyecanlıyım ki anlatamam
bende ziyaretçi olarak burayı okuduğum zaman şaşırmıştım ve samimiyet olduğu için hemen üye oldum.. insanların birbirine verdiği destek gerçekten çok güzel... bekleyen herkes güzel haber alsın inşallah... Allah'ım bize de nasip etsin....
arkadaslar benim durum biraz karışık 14 aylık evliyim 8 ay doğum kontrol hapı kullandım ilacı bırakınca adetim düzensizleşti ilk ay 20 gün sonraki ay 10 gün saha sonra 1 hafta gecikti adetim.ama adet başladığıda kesintisiz devam etti 1 hafta ilk defa bu ay adetim önceki aya göre 1 gün erken geldi fakat ilk gün çok az kahverengi bi leke geldi birdaha hiçbişey gelmedi 13 gün geçti hala adetim gelmedi test yaptım negatif çıktı acaba hamilemiyim lütfen fikirlerinizi bekliyorum.