acaba hamilemiyim

black gril

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
15
2
33
Kizlar gebelik testi yaptim ama cok cok asiri silik cikdi zor gorunuyor reglime 2gun kaldi bana yardmci olursn sevrnm

İlk defa oldugu icin soruyorum bende,cizgi gorunuyor dedim belki basina boyle gelen birileri vardir diye sorsm
Naz idil yazmis zaten sorunuza cvp.. Ikinci cizgi silik dahi bile olsa gebelik pozitif kabul edilir. Ama sen yine de gününün gecmesini bekle ve tekrar test yap. Ya da git betahcg baktir kanda gebelik varsa cikar

Selam kızlar,benimde adetime 5-6 gün var yaklaşık1 haftadır inanılmaz halsizim gece uyumakta zorlanıyorum fakat sabah yataktan kalkanıyorum,çok şişim patlamak üzeryim hatta, çok gazım var, birşeyler yedşjten sonra hemen midem yanıyor,ağzım kupkuru sürekli su içme ihtiyacı duyuyorum ki hiç su içmezdim önceden,biraz hareket edince ateş basıyor ve çarpıntım oluyor fakat akıntım yok gögüslerimde hafif bastırınca acıyor sadece arada sol kasığıma sancı giriyor hatta geçen gün ağrısı sol bacağıma vurdu yürüyemedim acıdan sitede bahsedilen parmak testini yaptım elime sert biley değdi fakat çok fazla derinde ki doğru şeyemi dokundum cokta emin değilim açıkçası bunu yapanlar nasıl emin olabiliyor acaba doğru şeye dokunduklarına çünkü elinize bşr çok şey değiyor elime cok yumusak seylerde değdi ama hangisi bulmamuz gereken sey emin olamadım kuzlar yardımcı olurmusunuz hamile olabilirmiyim sizce cok merak edıyorum 6 gün gecmek bilmedi

Bunu anlamak icin yapilmasi gereken 3 sey var sadece.
1. Idrar testi
2. Kan testi
3. Ultrason

Kimse size gebesiniz veya degilsiniz diyemez belirtilere göre...

Selam kızlar,benimde adetime 5-6 gün var yaklaşık1 haftadır inanılmaz halsizim gece uyumakta zorlanıyorum fakat sabah yataktan kalkanıyorum,çok şişim patlamak üzeryim hatta, çok gazım var, birşeyler yedşjten sonra hemen midem yanıyor,ağzım kupkuru sürekli su içme ihtiyacı duyuyorum ki hiç su içmezdim önceden,biraz hareket edince ateş basıyor ve çarpıntım oluyor fakat akıntım yok gögüslerimde hafif bastırınca acıyor sadece arada sol kasığıma sancı giriyor hatta geçen gün ağrısı sol bacağıma vurdu yürüyemedim acıdan sitede bahsedilen parmak testini yaptım elime sert biley değdi fakat çok fazla derinde ki doğru şeyemi dokundum cokta emin değilim açıkçası bunu yapanlar nasıl emin olabiliyor acaba doğru şeye dokunduklarına çünkü elinize bşr çok şey değiyor elime cok yumusak seylerde değdi ama hangisi bulmamuz gereken sey emin olamadım kuzlar yardımcı olurmusunuz hamile olabilirmiyim sizce cok merak edıyorum 6 gün gecmek bilmedi
Merhaba insan hamile kalmayı çok isteyince çok fazla belirti yaşıyor fakat hamile kalınca anlıyorsunuz ki diğer adetlerden farkı yok tabi kişiden kişiye değişir. Bu belirtileri yaşayıp adet olunca çok üzülüyorsun o Yüzden akışına bırak 6 gün nedir hemen geçer :KK25:

Merhaba insan hamile kalmayı çok isteyince çok fazla belirti yaşıyor fakat hamile kalınca anlıyorsunuz ki diğer adetlerden farkı yok tabi kişiden kişiye değişir. Bu belirtileri yaşayıp adet olunca çok üzülüyorsun o Yüzden akışına bırak 6 gün nedir hemen geçer :KK25:
Teşekkür ederim canım insanın elinde olmuyor cok isteyince
Günler geçmek bilmiyo inş. Hamileyimdir

sağlıklı sonuç için tek şart idrar ,kan ve ultrason tahlilleri. Şimdi ne söylense yalan olur. öyle parmak testine falan da inanmayın kızlar. Vücudumuzda binlerce nokta var kım bilir nereye dokunuyoruz test adı altında. genelde silik bile olsa çizgiler test pozitiftir fakat sen ışıga tuttum diyorsun testin içerisinde çizgi oluşumunu belirleyen noktaları görmüş olabilirsin bence. temiz bi test al ışıkta bak sonra idrarını yaptıktan sonra bak bence. ve aradaki farkı gör derim. ışığa tuttuğunda zaten çizgi göreceksin çünkü testteki yapım formatı bu. emin ol derim .

BENDE 37.GÜNDEYİM ADETLERİM DÜZENSİZ SABAH TEST YAPTIM ÇOK SİLİK ÇİZGİ ÇIKTI SİZCE VARMIDIDR BİŞEY

X