- 17 Mayıs 2015
- 31
- 20
- 38
- 36
- Konu Sahibi Papatyadan hayaller
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bayanlar biz bebek dusunuyoruz ve bu ay regl günüm 1 gün geçti.. Bu sabah test yaptım bir cizgi çok net diğeri çok az belirgin acaba pozitif olma ihtimali var mı ???? Simdiden Teşekkürler
![]()
En kısa zamanda gideceğim çok teşekkür ediyorum yorumlariniz içinara ara kasık ağrım oluyor ve cok fazla akıntım oluyor(renksiz) normal mi ?
insallah hamileyimdir oyleyse daha çok yeni ama acaba ne gibi belirtiler i oluyor?
Oyyy o sorma o akinti haladevam edio. Hayirli olsunnnnnEn kısa zamanda gideceğim çok teşekkür ediyorum yorumlariniz içinara ara kasık ağrım oluyor ve cok fazla akıntım oluyor(renksiz) normal mi ?
insallah hamileyimdir oyleyse daha çok yeni ama acaba ne gibi belirtiler i oluyor?
bu testlerde pozitif sonuç böyle oluyo ayrıca 3 hafdan küçük olmuş olsaydı bu testte çıkmazdı silik bile çıkmazdı.hayırlı olsun şimdiden diyorum.inşallah sağlıklı olurTesti atmadim hala bakıp duruyorum daha belirginlesti sanki yada baka baka gözlerim alıştı![]()
Hayırlı olsun gebeliğiniz.Otomatik hesaplayıcılar var internetten bulabilirsiniz.İnşallah Rabbim hayirlisini versin.. Bir önceki adet gününün ilk başlangıç günunden mi yoksa döllenme gününden mi başlayacağız hesaplamaya ??? Acaba...
Oyyy o sorma o akinti haladevam edio. Hayirli olsunnnnn
Şimdi otomatik hesaplayici ile hesapladim
4 hafta + 4 günlükinşallah hamileyimdir
![]()
Merhaba bayanlar biz bebek dusunuyoruz ve bu ay regl günüm 1 gün geçti.. Bu sabah test yaptım bir cizgi çok net diğeri çok az belirgin acaba pozitif olma ihtimali var mı ???? Simdiden Teşekkürler
![]()
En kısa zamanda gideceğim çok teşekkür ediyorum yorumlariniz içinara ara kasık ağrım oluyor ve cok fazla akıntım oluyor(renksiz) normal mi ?