Acaba hamilemiyim???

Papatyadan hayaller

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
31
20
36
Merhaba bayanlar :KK54: biz bebek dusunuyoruz ve bu ay regl günüm 1 gün geçti.. Bu sabah test yaptım bir cizgi çok net diğeri çok az belirgin acaba pozitif olma ihtimali var mı ???? Simdiden TeşekkürlerHoppa

Eklentiler

• 2015-05-17 08.39.22.jpg
    2015-05-17 08.39.22.jpg
    217,6 KB · Görüntüleme: 698
Merhaba bayanlar :KK54: biz bebek dusunuyoruz ve bu ay regl günüm 1 gün geçti.. Bu sabah test yaptım bir cizgi çok net diğeri çok az belirgin acaba pozitif olma ihtimali var mı ???? Simdiden TeşekkürlerHoppa
drygs drygs arkadaşımıza katılıyorum, bencede de hamilesiniz, hayırlı olsun :KK68: darısı tüm isteyenlere inşallah

En kısa zamanda gideceğim çok teşekkür ediyorum yorumlariniz için:KK15:ara ara kasık ağrım oluyor ve cok fazla akıntım oluyor(renksiz) normal mi ?
insallah hamileyimdir oyleyse daha çok yeni ama acaba ne gibi belirtiler i oluyor?

En kısa zamanda gideceğim çok teşekkür ediyorum yorumlariniz için:KK15:ara ara kasık ağrım oluyor ve cok fazla akıntım oluyor(renksiz) normal mi ?
insallah hamileyimdir oyleyse daha çok yeni ama acaba ne gibi belirtiler i oluyor?
Oyyy o sorma o akinti haladevam edio. Hayirli olsunnnnn

Testi atmadim hala bakıp duruyorum daha belirginlesti sanki yada baka baka gözlerim alıştı:KK37:
bu testlerde pozitif sonuç böyle oluyo ayrıca 3 hafdan küçük olmuş olsaydı bu testte çıkmazdı silik bile çıkmazdı.hayırlı olsun şimdiden diyorum.inşallah sağlıklı olur

Şimdi otomatik hesaplayici ile hesapladim
4 hafta + 4 günlük :KK68:inşallah hamileyimdir :KK71:

reglini bir gün geçtiği için beta HCG idrarda çok düşük onun için böyle silik çıkıyor. Ben 5 gün geçtikten sonra test yapmıştım, bir de erken gebelik testiydi o bile yandaki gibi kıpkırmızı değildi. Kan tahlili yaptırısan tam haftası da belli oluyor, bir de doktorun belki vitamin falan verir, bence en kısa sürede doktoruna gitmelisin.

X