- 17 Mayıs 2015
- 31
- 20
- 36
- Konu Sahibi Papatyadan hayaller
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
drygs arkadaşımıza katılıyorum, bencede de hamilesiniz, hayırlı olsun darısı tüm isteyenlere inşallahMerhaba bayanlar  biz bebek dusunuyoruz ve bu ay regl günüm 1 gün geçti.. Bu sabah test yaptım bir cizgi çok net diğeri çok az belirgin acaba pozitif olma ihtimali var mı ???? Simdiden Teşekkürler
En kısa zamanda gideceğim çok teşekkür ediyorum yorumlariniz içinara ara kasık ağrım oluyor ve cok fazla akıntım oluyor(renksiz) normal mi ?
insallah hamileyimdir oyleyse daha çok yeni ama acaba ne gibi belirtiler i oluyor?
Oyyy o sorma o akinti haladevam edio. Hayirli olsunnnnnEn kısa zamanda gideceğim çok teşekkür ediyorum yorumlariniz içinara ara kasık ağrım oluyor ve cok fazla akıntım oluyor(renksiz) normal mi ?
insallah hamileyimdir oyleyse daha çok yeni ama acaba ne gibi belirtiler i oluyor?
bu testlerde pozitif sonuç böyle oluyo ayrıca 3 hafdan küçük olmuş olsaydı bu testte çıkmazdı silik bile çıkmazdı.hayırlı olsun şimdiden diyorum.inşallah sağlıklı olurTesti atmadim hala bakıp duruyorum daha belirginlesti sanki yada baka baka gözlerim alıştı
Hayırlı olsun gebeliğiniz.Otomatik hesaplayıcılar var internetten bulabilirsiniz.İnşallah Rabbim hayirlisini versin.. Bir önceki adet gününün ilk başlangıç günunden mi yoksa döllenme gününden mi başlayacağız hesaplamaya ??? Acaba...
Oyyy o sorma o akinti haladevam edio. Hayirli olsunnnnn
Şimdi otomatik hesaplayici ile hesapladim
4 hafta + 4 günlük inşallah hamileyimdir
Merhaba bayanlar  biz bebek dusunuyoruz ve bu ay regl günüm 1 gün geçti.. Bu sabah test yaptım bir cizgi çok net diğeri çok az belirgin acaba pozitif olma ihtimali var mı ???? Simdiden Teşekkürler
En kısa zamanda gideceğim çok teşekkür ediyorum yorumlariniz içinara ara kasık ağrım oluyor ve cok fazla akıntım oluyor(renksiz) normal mi ?