acaba hamilemiyim :(

test alın bence 7 gün gecikme yaşadıysanız ve gebelik varsa kesin çıkar.

Geçtiğimiz ay içerisinde üzüntü yaşadıysanız, yada yeni bi ilaç kullanmaya başladıysanız gecikebilir. Ayrıca kist varsa da gecikme olabiliyor.

kafanızdaki hamilemiyim çelişkisi kalkar en azından ortadan. içiniz rahatlar değilseniz. bian önce yapın bence :)

BENİM DE ADETİME 2-3 GÜN VAR FAKAT BI 10 GÜNDÜR SOL KASIĞIMDA ÖZELLİKLE ARA ARA GİRİP ÇIKAN İĞNE BATAR GİBİ OLUP GEÇİO ÇOK ACIO DESEM YALAN OLUR ACIMIO DESEM YALAN OLUR KENDI HİSSTTİRİO YANI ACI
3-4 GÜNDÜR DE SANKİ ADETLİMİŞİM GİBİ BELİM ARA ARA AĞRIO BAZEN GAZ SANCISI OLUYOR BUNLAR BENDE ADET ÖNCESİ OLMAZDI BELİRTİ FALAN ADETLİYKEN OLURDU ŞUAN KASIKLARIMDA DA ARA ARA AĞRI OLUYOR AMA ÇOK DEĞİL ara ara da çok üşüyorum bazen de ateş basıyor
SİZCE ??????????????????????

merhaba biri bana yardımcı olabilir mi
benim hikayem biraz uzun. 2 yıldır bebek istiyoruz. 1 tane oğlum var. ikinciyi düşünüyoruz. gecenlerde tedaviye başladık. çatlatma iğnesi ve klomen kullandım.beklenen adetim 31 ağustos da geldi maalesef kist oluşmuş.tedaviye 1 ay ara vermemiz gerektiğini söyledi dr. ama adetim 1 gün sürdü. ama ben adetim bittikten 2 gün sonra ovülasyon testi yaptım. pozitif cıktı eşimle ilişki yasadık. aradan 10 gün sonra kanamam geldi hiç ağrısız 6 gün sürdü. baya yoğun ve koyu renkteydi. bugün ayın 5 ekim ve benim normalde benim 28 ekimde adet olmam gerekiyordu. tam 1 hafta gecikti ve hiç belirtim yok. hamile olabilir miyiyim? ayrıca adetimden 10 gün sonra gelen kanama ara kanama mı oluyor??? yoksa adet olarak mı ele almalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…