• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim 6 gün gecikti

Aysennnnnnnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
217
Puanlar
103
Merhaba arkadaşlar reglim 6 gün gecikti bakır spiralım var 3 gün önce kan verdim negatif hamilelik olsaydı çıkardı demi sonradan yükselme gibi bir ihtimali var mı

Yok yükselmez, mevsim değişiklikleri, hormonlar dengesi...birçok sebep geciktirmiş olabilir.

Mevsimsel olarak 10 12 gün gecikme yaşanabilir ama kafanda bu düşünce durursa daha da gecikebilir akışa bırak.

Merhaba arkadaşlar reglim 6 gün gecikti bakır spiralım var 3 gün önce kan verdim negatif hamilelik olsaydı çıkardı demi sonradan yükselme gibi bir ihtimali var mı
Negatifse olmaz
Ama şunu da ekleyim benim kardeşim spriale rağmen oldu :)

Aynı şeyi yaşadım bu ay. 6 gecikti. Normalde ya 1 2 gğn erken olurdu ya da en fazla 2 gün geç. Öncesinde lekelenme olurdu. Ama bir şey gelmedi. Ve bende de bakır spiral takılı. Test yapmıştım negatif çıkmıştı 3. Gün.. Sonra 6. Gün akşamında geldi lekeler ve 7. Gün söküldüm. Mevsin geçişi etkili ıldu bence. Ve gelmedikçe stres yaptım daha çok gecikti. Ayrıca yumurtlama haftamda grip olmuştım bağışıklıpım düşmğştü biraz. O bile yumurtlamayı erteliyırmuş ve geç yumurtlama geç regl olur.

Back
X