Acaba hamilemiyim

Asiyemnursura

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
12
1
1
29
size bir sorum olucaktı ben 8ay önce doğum yaptım kızım oldu 8 aylık emziriyorum ama ek gıdaya başlayalı 3 ay oldu ve geçen ay eylülün 4üne ilk adetimi gördüm bu ekim ayının 2sine olmam gerekiyordu ama olmadım ayın 2 sinden önce ve sonrasında eşimle ilişkiye girdik ve hiçbirşekilde korunmuyoruz bugün ayın 6 sı ama hala adet görmedim hamile kalmış olabilirmiyim durum nedir

olmaması için bir sebeb yok cnm,yarın kanda baktırmanı tavsiye ederim..

olmaması için bir sebeb yok cnm,yarın kanda baktırmanı tavsiye ederim..
Yok canım tabi olabilirde hani diyolar ya düzensizlikte oluyomuş ve ya adet olmadan 2 gün önce ilişki olmasında hamile kalma ihtimali yokmuş gibi bişiyle duydumda o yüzden

evet düzensizlikte olabilir hamile kalmışta ola bilirsin..bizzat başıma geldi,kızım altı aylıkken adete yakın nasılsa hamile kalınmıyo diye düşünerekten korunmamıştık,ama o ay adet görmedim ogluma hamile kalmıştım.geç döllenme olmştu..

Gerçektenmi aslında bu 2.hamileliği çok istiyorum kendimi hamileyim diye umutlandırmakta istemiyorum o yüzden soruyorum

evet düzensizlikte olabilir hamile kalmışta ola bilirsin..bizzat başıma geldi,kızım altı aylıkken adete yakın nasılsa hamile kalınmıyo diye düşünerekten korunmamıştık,ama o ay adet görmedim ogluma hamile kalmıştım.geç döllenme olmştu..
Peki 6 aylık olan kızınızı oğlunuza hamileyken kaç ay emzirdiniz

yarın kan testi yap için rahatlasın cnm.Allah gönlüne göre versin :)

buradan bakınca anlasılmaz kı. belkı stresten gecıkmen oldu? yani her sey olabilir sebebi.
yarın bi test al

Tabi zaten test aldım denicem ama genede bilgi edinmek amaçlı sordum hayırlısı olsun

Back
X