- 6 Ekim 2015
- 12
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Asiyemnursura
-
Yok canım tabi olabilirde hani diyolar ya düzensizlikte oluyomuş ve ya adet olmadan 2 gün önce ilişki olmasında hamile kalma ihtimali yokmuş gibi bişiyle duydumda o yüzdenolmaması için bir sebeb yok cnm,yarın kanda baktırmanı tavsiye ederim..
Hiç sizin veya yakınınızın başına böyle birşey geldimiYok canım tabi olabilirde hani diyolar ya düzensizlikte oluyomuş ve ya adet olmadan 2 gün önce ilişki olmasında hamile kalma ihtimali yokmuş gibi bişiyle duydumda o yüzden
Peki 6 aylık olan kızınızı oğlunuza hamileyken kaç ay emzirdinizevet düzensizlikte olabilir hamile kalmışta ola bilirsin..bizzat başıma geldi,kızım altı aylıkken adete yakın nasılsa hamile kalınmıyo diye düşünerekten korunmamıştık,ama o ay adet görmedim ogluma hamile kalmıştım.geç döllenme olmştu..
hamile olduğumu öğrenir öğrenmez sütten kesmiştim kızımı..Peki 6 aylık olan kızınızı oğlunuza hamileyken kaç ay emzirdiniz
SaOlun ilginiz içib teşekkürler en azından biraz bişiyler öğrendim daha 19 yaşındayım artık yaşaya göre öğrenicemyarın kan testi yap için rahatlasın cnm.Allah gönlüne göre versin :)
oyy kıyamam sana daha çok gençsin,bence acele etme ikincisi için,tabi şuan hamile değilsen :)SaOlun ilginiz içib teşekkürler en azından biraz bişiyler öğrendim daha 19 yaşındayım artık yaşaya göre öğrenicem
Teşekkürler gerçekten testi yaptığım zamam hamileysem yazarım yada yeni bi konu açarım haber veriririm iyi geceleroyy kıyamam sana daha çok gençsin,bence acele etme ikincisi için,tabi şuan hamile değilsen :)
Naptn cnm test yaptn mıTabi zaten test aldım denicem ama genede bilgi edinmek amaçlı sordum hayırlısı olsun
Yok canım daha denemedim belki varsa bile küçüktür çıkmazbdiye düşündüm testi aldım bi kaç gün daha geçsin diyorum belkide olurumNaptn cnm test yaptn mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?