Acaba hamilemiyim

Kbr20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
402
205
103
Kızlar yardım edin nolur

Normalde benim adet tarihim 02.07 tarihinde olması gerekirkn mantar için kullandığm antibiyotik adetimi 5 gün geciktirdi ve bu ay 06.07 de adet oldm ve bu ay klomene başlamıştım adetmin beşindn itibaren günde 1 olmak üzere 4 gün kullandm sonrasın oluşan yumurtayı çatlatmak için incir küründe havuç kullanarak 4 gün içtim sanırım adetimin 14. Günü çatlama oldu o gün sol kasığımda inanılmaz bir ağrı hissettim tam 1 saat boyunca doktorun tavsiyesiyle 11. Ve 17 . Günleri arasında aralıksız ilişkiye girdik şu anda adetimin 21.günündeyim ama 14. Gününden beridir kasık ağrım var ve çok sık idrara çıkıyorum ve sanki hamileymiş gibi hissediyorum ama başka belirtimde yok ki tam 5 aydır çocuk istiyoruz ama mantarım olduğu için hamile kalamamıştım şuan da bir rahatsızlığım yok ve bir sorunumda yok ve son adetim geciktiği için bu adetimde erken mi olur yoksa ayın 6 sından itibaren sayarak mı 28 üstüne adet olucam anlayamıyorum yardımm edinn

Canım 28 gunde bir adet oluyosan bu ayın 3-4 te adet olman gerekiyo hamile olabilirsin fakat şimdi belli olmaz bir kaç gün bekle en azından

Adetim ilk defa gecikti herzaman 28 gün üstüne adet olurdum ama son adetm 5 gün geciktiği için bu ay nezaman adet olucağımı kestiremiyordum umarm senin dediğin gibi olur canm ama kasık ağrılarım dewam ediyor heran adet olucakmışım gibi ilk defa bu ay böyle oldu çokkk heycanlıyımm yerimde duramıyorum inşallah hamileyimdirr, yorumun için teşekkr ederim

Canım benim ya inşallah hamilesindir hamilelik haberini verirsin bize inşallah... gecikmesini bekleme adetinin, ayın 3 ya da 4 dunde test yaptır. Buraya da resmini köy beni de etiketle :))

Son düzenleme:
Ağzından bal damlıyor çok istiyoruz inşşalah hamileymdr Allah istiyen herkeze nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar, hamile oldumu öğrenirsm hemen yazıcam senide etiketlerm canm :) birde beni heycanlandıran normalde hiç adet sancısı çekmem sadece adet oldum gün biraz karnm ağrır ilkkez bu ay yumurtlama gününden beridir adet olcakmışm gibi kasıklrm ağrıyoo, oyyyy inşallah hamileymdirrr

İnşallah yaa inşallah hamilesindir :-* ❤

Biraz beklediktek sonra erkwn gebelik testi alıp bakabilirsiniz ilişkiden 1hafta sonraya kadar çıkıyor ... yani ilişkiden bir hafta sonra bakabilirsiniz inşallah bwklediğiniz sonucu alabilirainiz ♥♥

Ayyy gerçekten mi ben çıkmıyo diye biliyordm 1 haftayı geçti ozamn test yapayım mı ya çıkmazsa hayal kırıklığına uğrarım

Bence de canım braz daha beklemelisn o kadar beklemişsin azcık daha sabır

Valla canım bnde oldu mu tuttu mu durumlarındaym testler negatif doktor kararsz kaldı dün elimde ultrason kağıdyla çıktım eşim hamile misn dyp ağlamaya başladı yok fln dedim herşey temz ama beklicez. Minik bi nokta var ultrason filminde dünden beri bence var deyip duruyo ama doktor adetini beklicez dedi illa ki çatlıyo insan duramıyo ama adet geçmeden de fazla umursamıyolrmış

Canım ya inşallh ikimzde hamileyizdir seni anlayabiliyrm hayırlısını diliyorm herzaman Allahtan inşallah herşy diledimiz gibii olurr

Başka cevap yazan yok mu deneyimlerini benimle paylaşan yok mu bu konuda acemiyim lütfeennn ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…