- 12 Şubat 2017
- 6
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi Gamze_ayna
-
Pazartesi günü hastaneye başvurup hcg baktırın.[/QUOT
peki tesk edrm :)
Arkadaşlar merhaba,
3,5 aylık evliyim. evlenmeden önce ve sonra toplamda 2 ay hap kullandım ve aldığım duyumlardan sonra bıraktım. 2 ay oldu bırakalı. En son 6 şubatta hastalandım ve 10 şubatta bitti. 21 şubatta eşimle ilişkiye girdik ve içime boşaldı . Banyoya gidip sildim ama tedirginim. Hamile olabilir miyim ?
Niye hemen sildin istiyorsan canim :) tam tersi icinde kalmasi için bir sure yatsan daha uygun olurdu.İstiyorum tabikii de günümü beklemekten başka da çarem yok çok merak ediyorum :) 3 gün kaldı adet günüme bakalım :)
Kan testi şimdi yaptırsam çıkar mı ki?
Niye hemen sildin istiyorsan canim :) tam tersi icinde kalmasi için bir sure yatsan daha uygun olurdu.
İstiyorum tabikii de günümü beklemekten başka da çarem yok çok merak ediyorum :) 3 gün kaldı adet günüme bakalım :)
Kan testi şimdi yaptırsam çıkar mı ki?
Felaket derecede grip oldum ve bian olsun aklımdan çıkarmama sebep oldu sanırım :) Adet günüme kadar bekliyorum. Artık kısmet diyelim :) Allahım sana bağışlasın bebeğiniii :)kan tahlilinde cikabilir .Ama en net adetin gecdikden sonra belli olio . insallah vardir bebis . Ben suan 6 bcuk haftalik hamileyim ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?