Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar adet gunum 09.09.2016 bitisi ise 15.09.2016 bittigi gunden itibaren duzenli iliskiye giriyoruz esimle ve adetime 11 gun var sari koyu akintim ara ara bas donmem migde bulantim ve sag gogsumde sislik var sizce hamilemiyim
Merhaba bendede bu tarz dediğin belirtiler var umarım hamleyizdir ben adetim de 28 idi olmadım ve 1 buçuk yıllık evliyim 8 aydır deniyoruz bu aydan ümitliyim bende :)
Dün idrar testi yaptım negatif ama hala hasta olmadım ama araştırdıgim kadari ile erken gebelikte çıkmıyor mus hamileliği dair bi çok belirti var hayırlısı olsun Rabbim. Insallah nasip eder
Benim adetime daha 5 gün var ve bugun farkettim goguslerimde damarlar az belirginlesmis. Sol kasigimda ve diz kapagimin az uzerinde degisik bi agri var :) ay cok istiyorum bir melek annesi olmayi :) Rabbim kucagimizi boş birakmaz insallah