- 7 Nisan 2017
- 756
- 337
- 53
- Konu Sahibi Esmermeleq
Merhaba hanımlar yardımcı olursanız sevinirim.benim kuzenim var 43 yaşlarında evli ve 1 çocuğu var.eşi 20 yaş büyük kendinden önce çok ilgiliydi fakat şuan bi iyi bi kötüler.bundan 5 6 ay önce bana yıllar önce tanıdığımz birinin kendine benimle evlensen daha mutlu olurdun vs syler dedi demşti ama bn pek önemsemedim.o günden beri teleffonunda ben bazen resim baktığmda telaşlanıyo.en son biri msj attı açsana şu tlfnu yazıodu aradı 2 3 kez .Ve bi gün daha aşkımlı bir msj gldi tam okuyamadm elimden telaşla aldı tl i.
Snra isminden ben sosyal paylaşm stesinden bldum uzak bi akrabalarymş.pikniğe gttik ve o adam da ordaydı.bgunde kuzenim bizdeydi çıktı 1 2 dk sonra bana ben çıktım canım ya sen nasılsn napıon aşkııımmm yazılı bir msj geldi.ve eşine asla aşkım filan demez.çok yakınız ve ne bileyim hiç öyle aldatacak biri değildi ve erkeklerdn nefret eder sizcce eşini aldatıyormu
Acele yazdm ksura bakmayn
Snra isminden ben sosyal paylaşm stesinden bldum uzak bi akrabalarymş.pikniğe gttik ve o adam da ordaydı.bgunde kuzenim bizdeydi çıktı 1 2 dk sonra bana ben çıktım canım ya sen nasılsn napıon aşkııımmm yazılı bir msj geldi.ve eşine asla aşkım filan demez.çok yakınız ve ne bileyim hiç öyle aldatacak biri değildi ve erkeklerdn nefret eder sizcce eşini aldatıyormu
Acele yazdm ksura bakmayn