• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hislerim doğrumu?

Esmermeleq

Ederi kadar değer şart..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
756
337
53
Merhaba hanımlar yardımcı olursanız sevinirim.benim kuzenim var 43 yaşlarında evli ve 1 çocuğu var.eşi 20 yaş büyük kendinden önce çok ilgiliydi fakat şuan bi iyi bi kötüler.bundan 5 6 ay önce bana yıllar önce tanıdığımz birinin kendine benimle evlensen daha mutlu olurdun vs syler dedi demşti ama bn pek önemsemedim.o günden beri teleffonunda ben bazen resim baktığmda telaşlanıyo.en son biri msj attı açsana şu tlfnu yazıodu aradı 2 3 kez .Ve bi gün daha aşkımlı bir msj gldi tam okuyamadm elimden telaşla aldı tl i.
Snra isminden ben sosyal paylaşm stesinden bldum uzak bi akrabalarymş.pikniğe gttik ve o adam da ordaydı.bgunde kuzenim bizdeydi çıktı 1 2 dk sonra bana ben çıktım canım ya sen nasılsn napıon aşkııımmm yazılı bir msj geldi.ve eşine asla aşkım filan demez.çok yakınız ve ne bileyim hiç öyle aldatacak biri değildi ve erkeklerdn nefret eder sizcce eşini aldatıyormu
Acele yazdm ksura bakmayn

Aldatıyor olabilir lakin “uyarmak” dışında sizlik bir durum yok. Karışmayın pek

Ama biz kardeş sayılırz yani ailesi yok bzle büyüdü off napacağm blmiyorum

Ama biz kardeş sayılırz yani ailesi yok bzle büyüdü off napacağm blmiyorum
İşte bu yüzden “uyarın” dedim.
Koca kadın; eve kilitleyecek, telefonuna el koyacak değilsiniz.
Dinlerse dinler, dinlemezse sizin yapabileceğiniz bir şey yok
Yazık kocasına

Kim aldatacak biri gibi olur ki henüz aldatmadan önce.
Yani evet mesajlara bakılırsa aldatma var, ama yapılacak bir şey yok.
Siz hiç karışmayın bence.

Merhaba hanımlar yardımcı olursanız sevinirim.benim kuzenim var 43 yaşlarında evli ve 1 çocuğu var.eşi 20 yaş büyük kendinden önce çok ilgiliydi fakat şuan bi iyi bi kötüler.bundan 5 6 ay önce bana yıllar önce tanıdığımz birinin kendine benimle evlensen daha mutlu olurdun vs syler dedi demşti ama bn pek önemsemedim.o günden beri teleffonunda ben bazen resim baktığmda telaşlanıyo.en son biri msj attı açsana şu tlfnu yazıodu aradı 2 3 kez .Ve bi gün daha aşkımlı bir msj gldi tam okuyamadm elimden telaşla aldı tl i.
Snra isminden ben sosyal paylaşm stesinden bldum uzak bi akrabalarymş.pikniğe gttik ve o adam da ordaydı.bgunde kuzenim bizdeydi çıktı 1 2 dk sonra bana ben çıktım canım ya sen nasılsn napıon aşkııımmm yazılı bir msj geldi.ve eşine asla aşkım filan demez.çok yakınız ve ne bileyim hiç öyle aldatacak biri değildi ve erkeklerdn nefret eder sizcce eşini aldatıyormu
Acele yazdm ksura bakmayn

Eğer gerçekten kardeş gibiyse lütfen yüzyüze konuşun açık açık sorun. Siz gerekli uyarıları yapın umarım kendisi hatasını farkeder eşine de üzüldüm hiçbir şeyden haberi yok .

Aldatmak,karakter meselesidir.Dışarıdan baktığın zaman anlaşılacak bir şey olsaydı keşke,işimiz daha kolay olurdu.Tercihlerimizi ona göre yapardık ve kimse bu şekilde incinmezdi.
Normal değil anlattıkların.
Madem samimisiniz,yüz yüze konuş.Böyle bir şey varsa eşinden boşansın.Ondan sonra ne istiyorsa yapsın!!!!
Kocasına yazık.

Kesin aldatma olayi var. Bir kez uyarırsınız geri çekilirsiniz. Gerisi ona kalmis bence.

O mesaj bence tuzak. Sizin şüphelendiğinizi anladı ve takip edip etmeyeceğinizi görmek istiyor, bir yerde karşınıza çıkıp yaaa gördünmü her mesaj altında bir anlam arama diyecek. Siz birine anlatırsanız bu olayı anlatacak sizi yalancı çıkaracak bence :KK14:

Telefonu bende değil sadece geldiğinde depolama alanı flan az diyo bana diyo bozuluyo bişe indiremiyorum bnde ver temizliyim resimleri flan diorum yada benim çocklarımın resmini çekiyo onları kendime yolluorm bn abla diorm asla kuzen gbi deiliz abla derm hp o da kardeş görür

Marsmalov dha yeni yazdm ne dion anlamadm diye dediki seni denedim şakadan yazdm sakn annene kimseye deme yanlş anlarlar flan dedi bizdeydi çıktı 2 dk snra msj geldi nden şaka yapsn ki

Gözümün önünde en yakınım birşeyler yapıyor ve yanlış olduğunu biliyorum ne yapayım aferin diyip alkış mı çalayım?
Bence bu kadar araştırmasaniz alkış çalacak bir şey de öğrenmezsiniz. Hem diekimd anladınız ve konuştunuz sizi mi dinler. Hatasını kendi görmeli.

Back
X