• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hislerim doğrumu?

Peki bir başkasıyla bunları paylaşayımmı yani ablamla
Neden ilkaki biriyle paylaşmak istiyorsun???
Çok istiyorsan oaylaşmayı,kendisiyle paylaşacaksın
Oturup konuşacaksın
Dinleyip yol göstereceksin
Olabilecekleri,başına gelebilecekleri anlatacaksın
Eee madem ona anlatmayacaksın neden açtın bu konuyu ben bunu anlamadım
Sanki ahaa açığını yakaladım gibi bir his sezdim sende

Neden ki yani bna attığı msj da gsterip napablrz derdm

Ablanız sizin kadar sakin veya ağzı sıkı kalamayıp bu olayın asıl Kahraman'larının kulağına giderse. Kadın gercekten asıksa neler yapar kardeş gibi büyüdük demez üzerinize iftira atar. Kalırsınız öyle

Neden ilkaki biriyle paylaşmak istiyorsun???
Çok istiyorsan oaylaşmayı,kendisiyle paylaşacaksın
Oturup konuşacaksın
Dinleyip yol göstereceksin
Olabilecekleri,başına gelebilecekleri anlatacaksın
Eee madem ona anlatmayacaksın neden açtın bu konuyu ben bunu anlamadım
Sanki ahaa açığını yakaladım gibi bir his sezdim sende
Ya açıkcası benden 20 yaş büyük brine nasıl oturuup akıl vereceğimi yada yanlış yolda olduğjnu diyeceğimi bilmiyorum yani benden byük saygısızlk gbi o yüzden yaşı daha yakın birine aktarp onun konuşması dhamı iyi diye düşündüm

Ablanız sizin kadar sakin veya ağzı sıkı kalamayıp bu olayın asıl Kahraman'larının kulağına giderse. Kadın gercekten asıksa neler yapar kardeş gibi büyüdük demez üzerinize iftira atar. Kalırsınız öyle
Ya evet aşık yada adamın ilgisi hoşuna gtti kaldı öyle eşi biraz kazma çnkü sevgi ilgi yok 18 yıldır aşkım dememşlerdir birbrine

Ya açıkcası benden 20 yaş büyük brine nasıl oturuup akıl vereceğimi yada yanlış yolda olduğjnu diyeceğimi bilmiyorum yani benden byük saygısızlk gbi o yüzden yaşı daha yakın birine aktarp onun konuşması dhamı iyi diye düşündüm
Hayır ne alakası var yaş ile
Kahveye çağıracaksın,benimle paylaşmak istediğin bir şey varmı
Sende bazı haller seziyorum,yanlışlıkla Msj attın bana,biraz daha dikkatli olmalısın
Derken açıldığında
Bu işin olabilecek kötü sonuçlarını anlatmaya çalışacaksın
Öyle ondan ona ondan ona olmaz
Daha çok yayılır,ki zaten diyorsun duyulması benim için hoş olmaz,yol bu olmalı
Bu fikrim

Hayır ne alakası var yaş ile
Kahveye çağıracaksın,benimle paylaşmak istediğin bir şey varmı
Sende bazı haller seziyorum,yanlışlıkla Msj attın bana,biraz daha dikkatli olmalısın
Derken açıldığında
Bu işin olabilecek kötü sonuçlarını anlatmaya çalışacaksın
Öyle ondan ona ondan ona olmaz
Daha çok yayılır,ki zaten diyorsun duyulması benim için hoş olmaz,yol bu olmalı
Bu fikrim
Sakince sorablrmiym o cevap vermeden küsüp gdermi tepkisi ne olur

Ya evet aşık yada adamın ilgisi hoşuna gtti kaldı öyle eşi biraz kazma çnkü sevgi ilgi yok 18 yıldır aşkım dememşlerdir birbrine

Kulağına giderse kadının neler yapacagını tahmın bile edemezsiniz. Hem kendını temize çıkartmak hemde yaşadığı seyi devam ettirmek için herşeyi yapacak. Evet senelerdir görmediği ilgiyi gördüğü için asla kaybetmek istemeyecektir

Sakince sorablrmiym o cevap vermeden küsüp gdermi tepkisi ne olur
Olabilir bilemeyiz
Belkide tamamen günahını alıyor da olabilirsin
Belki eşine yazdı,belki başka samimi arkadaşına yazdı
Vardı bizde çalışan bir bayan,herkese aşkııımm Canımm der,telde öyle konuşur balkondan öyle seslenirdi,ismi bile canım olarak kaldı herkesin dilinde.kız erkek farketmez herkese aynı hitap ederdi
Bilemeyiz eşlerin arasını,soğuk görünürler ama yalnızken çiçeği burnunda aşık olabilirler
Belki eşine yazdı
Ben hiç hoşlanmam telime bakılmasından
Şifre koymam,ama arkadaşlarımın komşularımın hepsi ortak
Belki birini çekiştirdik diğerine,belki eşimle yaramazlık yaptım msjlarda görülmesini istemem,biri teli eline alınca gerilirim
Bunun gibi birşeydir belkide,günahını alma derim

Marsmalov dha yeni yazdm ne dion anlamadm diye dediki seni denedim şakadan yazdm sakn annene kimseye deme yanlş anlarlar flan dedi bizdeydi çıktı 2 dk snra msj geldi nden şaka yapsn ki
Amaç sizi tuzağa çekmek çünkü gördüğünüzün farkında. Siz üstüne gittikçe olay sizin üstünüze kalacak. Karışmayın bence..

Size ne konu sahibi? Kimseye bir sey soylemek ya da uyarida bulunmak durumunda degilsiniz. Kaldi ki kac yasinda kadin, kendisi de iyiyle kotuyu ayirt edebilir bence

Seni ilgilendirmior! Aldatmak kotu birsey tabii demekki bunu goze aldysa esiyle buyuk sorunlari var

Adamı anlıyorum
Kadını da anlıyorum
Sizi anlamıyorum niye acele yazıyorsunuz?

Yapacağınız şey üstü kapalı uyarmak olabilir daha fazlası değil. Koca koca insanlar bunlar çocuk değiller ki kulaklarını çekesiniz.

Telefon elime alnca msj glio okumuş blunuorum ve bana yanlş msj attı ben araştrmıyorum yani.o hatasını görene kadar biri onu görecek ele güne rezil olacağız

Ya onun yerine ben utanıyorum bi duyulsa varya yani eşim bile bak nası akraban var hiç utanmıyor diyecek çok karışır ortalk nası yaptı bunu inşallah bn yanılıorumdur

Derdiniz belli konu sahibesi. Kuzen filan umurunuzda değil eşinizi ve elalemi düşünüyorsunuz. Bencilliğin danisaksı.

Adamı anlıyorum
Kadını da anlıyorum
Sizi anlamıyorum niye acele yazıyorsunuz?

Yapacağınız şey üstü kapalı uyarmak olabilir daha fazlası değil. Koca koca insanlar bunlar çocuk değiller ki kulaklarını çekesiniz.
Eşim işten gelecekti ondan hızlı yazdım haklısınz kulak çekemem ama yanlştan dönmesini yada bu dyulmadan ayrılmasnı sağlamak istiorum bn

Olabilir bilemeyiz
Belkide tamamen günahını alıyor da olabilirsin
Belki eşine yazdı,belki başka samimi arkadaşına yazdı
Vardı bizde çalışan bir bayan,herkese aşkııımm Canımm der,telde öyle konuşur balkondan öyle seslenirdi,ismi bile canım olarak kaldı herkesin dilinde.kız erkek farketmez herkese aynı hitap ederdi
Bilemeyiz eşlerin arasını,soğuk görünürler ama yalnızken çiçeği burnunda aşık olabilirler
Belki eşine yazdı
Ben hiç hoşlanmam telime bakılmasından
Şifre koymam,ama arkadaşlarımın komşularımın hepsi ortak
Belki birini çekiştirdik diğerine,belki eşimle yaramazlık yaptım msjlarda görülmesini istemem,biri teli eline alınca gerilirim
Bunun gibi birşeydir belkide,günahını alma derim
Asla öle bi konuşma tarzı yoktrdur eşine bile çocuğuna bile canım flan demez erkek gbiydi hep eşinede ayı odun flan der.hem ben dedm sandm ki eniştye yazdn yok ona ne yazacam hakedene yazılr dedi

Back
X