ben
bu mu taktığın mesele diyen arkdaşlara katılmıyorum. sınırını şimdiden çiz böle çıkışları olan bi insanın ne yapacağı belli olmaz sıkı fıkı olma hep mesafe olsun herşeyini anlatma derim ben pişman olmak istemiyorsan eğer... kapalı görüşlü değil kendide sevgilisini alıyormuş yanına ama sana gelince mezvu basitliğe vurmuş ve abisinin sölemedği daha bi çok şey sölemiştir. böle bi insana nasıl güvenmeyi istiyorsunki tekrar anlam veremedim.. sen anlatırsın o anlatır derdini sana bozulduğu bianda bakarsın kirli çamaşır gibi herşeyi herkese döker . sınırını şimdiden çiz mesafeni koru derim.
yok aslında amacım kankam olsun değil. sadece hani zamanında kıskançlık yapıp arkamdan hoş düşünmediğini biliyorum. kıskançlık kısmını kendi ağzıyla söyledi zaten ancak bu kıskançlık olayı bana çok garip geliyor yani benim kardeşimin sevgilisiyle tanışsam kendimi sevdirmeye aramızı sıcak tutmaya çalışırım çünkü ileride belki benim eniştem olabilir gözüyle bakarım o yüzden garipsedim ve anlam veremedim zaten. tabii hiç bi zaman kesin olarak bilemem ama böyle abuk subuk şeylerden dert olur mu yine başıma diye aklıma takıldı. ben kendi adıma davranışlarımı kontrol edebilirim ama hep uzak ve soğuk mu durmalıyım.. yani mesela eski olayı düşünürsek ablası var diye gitmemeliydim mesela o zaman da? bunun gibi ileride de başka şeylerde olsun soğuk mu durmalıyım, yoksa o bir adım geldi ben de temkinli ama biraz daha sıcak kanlı mı davranmalıyım onun kararını veremiyorum. aramız soğuk soğuk devam ederse ileride kapatmak daha da zorlaşır sanki gibi geliyor, hoş gerçi içimden ona karşı sıcak olmak da hiç gelmiyor..