Benim durumum daha kötü 3 yıldır çalışıyorum 27 yaşındayım çevremde hiç kimse yok çok mutsuzumgiderimde var ama hala anlamıyorum neden olmuyo 😌
Yanlis anlamazsaniz oturup beklemek yerine tedbiri elden birakmadan netten baksaniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir yerde okudum, kısmetim kapalı diye düşünmeye başlayınca bir süre sonra gerçekten de kapanıyormuş, enerjiyle ilgili..önce o düşünceden kurtul.. sonra olumlamalar yap, esmalar oku. ya vedud esması sevgi enerjisi çeken esma mesela.
aslında bende de bi bahtsızlık var2 sene ayrılık acısı çektim tamam ama insanın karşısına hiç mi biri çıkmaz şu günlerde daha pozitif düşünmeye çalışıyorum bakalım..ama kısmetten öteye de geçilmiyor..
Açılacak canım hiç merak etme bende senin gibi duşunuyordum, ve şimdi 26 yaşımdayım yaklaşık bir yıl once ilk defa sevgilim oldu
Ve 25 yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı bir iki tane çıkma teklifi aldım ama dogru durust insanlar degildiler, ama çok sık taciz edilirdim o kadar yani, benim arkadaşlarımda bu duruma çok şaşırırdı, herkes çok guzel bulur ve hep unlu birilerine benzetilirim sokakta tanımadıklarım bile beni unlu ve çok guzel birilerine benzetirlerdi (hâlâ oyle) ama gel gorki hiç talibim çıkmazdı, esmer mavi gozluyum fizigimde idare eder, ama kimse çıkma teklifi etmezdi, ta ki geçen seneye kadar şu anki sevgilimle tanıştım kendisi ilk adımı attı tabi ben çok sevindim ve kendisini begenmedigim halde teklifini kabul ettim, sonradan bende aşık oldum, tamda umudumu kestigim anda çıkmış oldu karşıma...
banada hep derlerdi kısmetin seni bir yerde bekliyor diye, bende kızardım neyi bekliyor 30 yaşıma gircem diyeşimdi bende sana diyorum bir yerlerde seni bekliyordur canım canını sıkma :)
aynen canım yaaa ben de anlamıyorum var bir yerde bi şey ama eskiden çok ilişki yaşamış olsam birinin ahını aldım diyecek ama öyle bi şeyde yok. bi iticilik var herhalde ama çözemedim
maşallah cnm ne güzel darısı başımıza diyelim:)) benimki de artık çıkarsa iyi olur tabi bi kısmetim varsa. ama sanki bi güç hep olmamasını sağlıyor. komşumuz bi kere yeğeni için anneme söylemiş. annemde bana anlatıı. uygun gibi gelmişti ama tabi önce tanışmamız gerekir dedim. ne zaman haber gönderseler tanışmak için ya hep kongrede oldum ya da nöbetçi oldum. sanırım onlar da artık umudu kesti. hiç ses çıkmıyor artık. hep bi şeyler ters gidiyor
bence hiçte itici değilsin aksine yazdıklarından çokta tatlı bi kız olduğunu çıkardım ben
doğum,ölüm ve evleneceğin kişi anne rahminde yazılır insanın alnına elbetteki zamanı var onu bekliyosun benimde bebeğim olmuyo ve zamanını bekliyo biliyorumki..
Allahtan korkan merhametli insanlarla karşılatırsın inşallah iyi mutlu bi yuvan olur kısa zamanda dua edicem senin için :))
inşallah darisi başina,
ya cidden durumumuz benziyormuşbirileri bizim akrabalara falan soylermiş şunla bunla tanıştıralım diye, ve bazı akrabalarımız "okuyor" diyormuş oysa okulum bitmişti, sırf beni o oglanlara layık gormedikleri için, hatta bazı kuzenlerimde leyya88 begenmez kimseyi diyormuş bunu duyunca çok şaşırdım çunku gerçekten dış gorunuşe onem veren biri degilim...demekki hayırlısı boyleymiş, olmadı bir turlu bu seneye kadar, hatta sevgilime bu gune kadar hiç sevgilim olmadı dedigimde tepkisi "yalancı" oldu
birde dualar var kısmet açan onları bi okusan?
Yanlis anlamazsaniz oturup beklemek yerine tedbiri elden birakmadan netten baksaniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?