• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba kısmetim bi gün açılacak mı

venus12

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
788
801
303
Ankara
merhaba arkadaşlar buraya üyeyim yaklaşık 1 yıldır ama çok dertlenmeyince konu açmayanlardanım ben de :)
derdim kısmetimin kapalı olması. hayatım boyunca hiç bir zaman çok talibi olan kızlardan olamadım.hala da olmuyor. kendimden bahsedeyim biraz. çok abartılı bir güzelliğim olmasa da çirkin sayılmam bakımlıyımdır. iyi bir mesleğim var iyi bir ailem var çok şükür. 25 yaşındayım . artık ben de hayatımda biri olsun istiyorum evlenmek istiyorum ama gel gör ki hiç kısmetim yok. hani bazı insanlrada bi albeni bi ışıltı olur yaa sanırım ben de ondan zerre kadar yok. bir çok arkadaşım bile durumuma şaşırmaya başladı. nasıl olmuyor diye. işe başlayalı 10 ay oldu. ama hiç tık yok ne yazık kı. ve durumu gittikçe daha fazla kafama takmaya başladı. çevremdeki çoğu kişi evli olmayanlarında sevgilisi var sevgilisi olmayanların da bir sürü talibi var. artık gerçekten benim de bir yuvam olacağı konusunda ümidimi kaybediyorum....

Bende 24 yasindayim, hayatima biri girdi diye cok sey olmadi, hala Dogru kisi cikmadi karsima.
Senin gibi endise yapmiyorum, elbet bir gun dogru insan cikar, ben erkeklerden yoruldum mesala. Sen ise adimini tam aticaksin dogru zamaninda dogru insanla hic gecmis yasamadan pisman olmadan hatiralar birakmadan.. Ne guzel iste. Daha cok gencsin :) takmaaaa
Hersey erkekmi, evlilik oyle super bisey de dgl.. Benim icin dogru kisi karsima cikmicaksa hic evlenmim diyorum..

Benim durumum daha kötü 3 yıldır çalışıyorum 27 yaşındayım çevremde hiç kimse yok çok mutsuzum :( giderimde var ama hala anlamıyorum neden olmuyo 😌

evlenmek çok önemli gelmiyordu bana da başta ama çevremdeki herkes evlendi sayılır. herkes artık kocasıyla bi şeyler yapmak istiyor. benim görev icabı buluşmak istoyorlar gibi geliyor. artık arkadaşlarımla eskiden olduğu gibi olamıyoruz ve gittikçe yalnızlaşıyorum. tatile gitmek istiyorum gidemiyrum ailemle de tam olarak denk getiremiyoruz ya benim izin zamanım da babamın işi oluyor kardeşimin sınacı okulu oluyor hep bi şeyler oluyor.ama en azından evli olsaydım eşimle giderdim diyorum bi de çocukları çok seviyorum. benim hiç olmayacak mı acaba diye düşünmeden edemiyorum

Benim durumum daha kötü 3 yıldır çalışıyorum 27 yaşındayım çevremde hiç kimse yok çok mutsuzum :( giderimde var ama hala anlamıyorum neden olmuyo 😌

aynen canım yaaa ben de anlamıyorum var bir yerde bi şey ama eskiden çok ilişki yaşamış olsam birinin ahını aldım diyecek ama öyle bi şeyde yok. bi iticilik var herhalde ama çözemedim

bir yerde okudum, kısmetim kapalı diye düşünmeye başlayınca bir süre sonra gerçekten de kapanıyormuş, enerjiyle ilgili..önce o düşünceden kurtul.. sonra olumlamalar yap, esmalar oku. ya vedud esması sevgi enerjisi çeken esma mesela.

aslında bende de bi bahtsızlık var:1: 2 sene ayrılık acısı çektim tamam ama insanın karşısına hiç mi biri çıkmaz:43: şu günlerde daha pozitif düşünmeye çalışıyorum bakalım..ama kısmetten öteye de geçilmiyor..

Yanlis anlamazsaniz oturup beklemek yerine tedbiri elden birakmadan netten baksaniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yanlis anlamazsaniz oturup beklemek yerine tedbiri elden birakmadan netten baksaniz

ye netten bakmaya pek sıcak bakmıyorum her ne kadar tedbiri elden bırakmadan baksak da pek güven vermiyor bana çok sanal geliyor

bir yerde okudum, kısmetim kapalı diye düşünmeye başlayınca bir süre sonra gerçekten de kapanıyormuş, enerjiyle ilgili..önce o düşünceden kurtul.. sonra olumlamalar yap, esmalar oku. ya vedud esması sevgi enerjisi çeken esma mesela.

aslında bende de bi bahtsızlık var:1: 2 sene ayrılık acısı çektim tamam ama insanın karşısına hiç mi biri çıkmaz:43: şu günlerde daha pozitif düşünmeye çalışıyorum bakalım..ama kısmetten öteye de geçilmiyor..

6 sene boyunca hep pozitif düşünmeye çalıştım yine olmadı :)) artık istesem de pozitif düşünemiyorum ama esma okumayı yapabilirim

Açılacak canım hiç merak etme bende senin gibi duşunuyordum, ve şimdi 26 yaşımdayım yaklaşık bir yıl once ilk defa sevgilim oldu :38:

Ve 25 yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı bir iki tane çıkma teklifi aldım ama dogru durust insanlar degildiler, ama çok sık taciz edilirdim o kadar yani, benim arkadaşlarımda bu duruma çok şaşırırdı, herkes çok guzel bulur ve hep unlu birilerine benzetilirim sokakta tanımadıklarım bile beni unlu ve çok guzel birilerine benzetirlerdi (hâlâ oyle) ama gel gorki hiç talibim çıkmazdı, esmer mavi gozluyum fizigimde idare eder, ama kimse çıkma teklifi etmezdi, ta ki geçen seneye kadar şu anki sevgilimle tanıştım kendisi ilk adımı attı tabi ben çok sevindim ve kendisini begenmedigim halde teklifini kabul ettim, sonradan bende aşık oldum, tamda umudumu kestigim anda çıkmış oldu karşıma...

banada hep derlerdi kısmetin seni bir yerde bekliyor diye, bende kızardım neyi bekliyor 30 yaşıma gircem diye :1: şimdi bende sana diyorum bir yerlerde seni bekliyordur canım canını sıkma :)

Açılacak canım hiç merak etme bende senin gibi duşunuyordum, ve şimdi 26 yaşımdayım yaklaşık bir yıl once ilk defa sevgilim oldu :38:

Ve 25 yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı bir iki tane çıkma teklifi aldım ama dogru durust insanlar degildiler, ama çok sık taciz edilirdim o kadar yani, benim arkadaşlarımda bu duruma çok şaşırırdı, herkes çok guzel bulur ve hep unlu birilerine benzetilirim sokakta tanımadıklarım bile beni unlu ve çok guzel birilerine benzetirlerdi (hâlâ oyle) ama gel gorki hiç talibim çıkmazdı, esmer mavi gozluyum fizigimde idare eder, ama kimse çıkma teklifi etmezdi, ta ki geçen seneye kadar şu anki sevgilimle tanıştım kendisi ilk adımı attı tabi ben çok sevindim ve kendisini begenmedigim halde teklifini kabul ettim, sonradan bende aşık oldum, tamda umudumu kestigim anda çıkmış oldu karşıma...

banada hep derlerdi kısmetin seni bir yerde bekliyor diye, bende kızardım neyi bekliyor 30 yaşıma gircem diye :1: şimdi bende sana diyorum bir yerlerde seni bekliyordur canım canını sıkma :)

maşallah cnm ne güzel darısı başımıza diyelim:)) benimki de artık çıkarsa iyi olur tabi bi kısmetim varsa. ama sanki bi güç hep olmamasını sağlıyor. komşumuz bi kere yeğeni için anneme söylemiş. annemde bana anlatıı. uygun gibi gelmişti ama tabi önce tanışmamız gerekir dedim. ne zaman haber gönderseler tanışmak için ya hep kongrede oldum ya da nöbetçi oldum. sanırım onlar da artık umudu kesti. hiç ses çıkmıyor artık. hep bi şeyler ters gidiyor

aynen canım yaaa ben de anlamıyorum var bir yerde bi şey ama eskiden çok ilişki yaşamış olsam birinin ahını aldım diyecek ama öyle bi şeyde yok. bi iticilik var herhalde ama çözemedim

bence hiçte itici değilsin aksine yazdıklarından çokta tatlı bi kız olduğunu çıkardım ben :34:
doğum,ölüm ve evleneceğin kişi anne rahminde yazılır insanın alnına elbetteki zamanı var onu bekliyosun benimde bebeğim olmuyo ve zamanını bekliyo biliyorumki..
Allahtan korkan merhametli insanlarla karşılatırsın inşallah iyi mutlu bi yuvan olur kısa zamanda dua edicem senin için :))

Bi kismetsizlikten muzdaripte benim..elimi attigimi kurutuyorum sanki.biriyle tanissam olucagi varsada olmaz..bisey sanki engel oluyomus gibi geliyor artik banada.yas 31olcak hala bekliyorum..ama ne gelen var ne giden...

maşallah cnm ne güzel darısı başımıza diyelim:)) benimki de artık çıkarsa iyi olur tabi bi kısmetim varsa. ama sanki bi güç hep olmamasını sağlıyor. komşumuz bi kere yeğeni için anneme söylemiş. annemde bana anlatıı. uygun gibi gelmişti ama tabi önce tanışmamız gerekir dedim. ne zaman haber gönderseler tanışmak için ya hep kongrede oldum ya da nöbetçi oldum. sanırım onlar da artık umudu kesti. hiç ses çıkmıyor artık. hep bi şeyler ters gidiyor

inşallah darisi başina,

ya cidden durumumuz benziyormuş :D birileri bizim akrabalara falan soylermiş şunla bunla tanıştıralım diye, ve bazı akrabalarımız "okuyor" diyormuş oysa okulum bitmişti, sırf beni o oglanlara layık gormedikleri için, hatta bazı kuzenlerimde leyya88 begenmez kimseyi diyormuş bunu duyunca çok şaşırdım çunku gerçekten dış gorunuşe onem veren biri degilim...demekki hayırlısı boyleymiş, olmadı bir turlu bu seneye kadar, hatta sevgilime bu gune kadar hiç sevgilim olmadı dedigimde tepkisi "yalancı" oldu :1:

birde dualar var kısmet açan onları bi okusan?

bence hiçte itici değilsin aksine yazdıklarından çokta tatlı bi kız olduğunu çıkardım ben :34:
doğum,ölüm ve evleneceğin kişi anne rahminde yazılır insanın alnına elbetteki zamanı var onu bekliyosun benimde bebeğim olmuyo ve zamanını bekliyo biliyorumki..
Allahtan korkan merhametli insanlarla karşılatırsın inşallah iyi mutlu bi yuvan olur kısa zamanda dua edicem senin için :))

sağol canım tşekkür ederim :)) ben de bebişin için dua edecem :))

inşallah darisi başina,

ya cidden durumumuz benziyormuş :D birileri bizim akrabalara falan soylermiş şunla bunla tanıştıralım diye, ve bazı akrabalarımız "okuyor" diyormuş oysa okulum bitmişti, sırf beni o oglanlara layık gormedikleri için, hatta bazı kuzenlerimde leyya88 begenmez kimseyi diyormuş bunu duyunca çok şaşırdım çunku gerçekten dış gorunuşe onem veren biri degilim...demekki hayırlısı boyleymiş, olmadı bir turlu bu seneye kadar, hatta sevgilime bu gune kadar hiç sevgilim olmadı dedigimde tepkisi "yalancı" oldu :1:

birde dualar var kısmet açan onları bi okusan?

benim öyle çok olmuyor zaten aileme söyleyen bir kişi oldu sadece o da daha tanışamadan olmadı :)) kısmet açan dualar hangileri

Boyle evlilik siteleri sosyal paylasim siteleri varya benim 2 arkadasim ordan tanistilar evliler cok mutlular calistiklari yerlerden oturu yeni insan tanima imkanlari yoktu

Back
X