acaba kız mı erkek mi

cennet kuxsxu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
143
6
96
Edirne
arkadaşla ben 12 haftalık hamileyim geçen haftasonuu doktora gittim bebeğim ultrasonda çok hareketliydi hep taklalar attı eller ayaklar havada kıpır kıpırdı dopktor bile şaşırdı.baktı ama cinsiyet konusunda birşey demedi ama 2 hafta sonra söyleyebiliirm belki dedi acaba kız bebeklermi erkek bebeklermi haraketli olur çokk merak ediyoprum lütfen yorumlayın kızlar...:CüvCüv:

valla canım o değişir aslında..bazı kızlar çok hareketli olur...ama genelde erkekler bu kadar erken haftada böyle hareketli olur...benimki de çok hareketliydi 12.haftada ve dr erkeğe benziyo dedi...yinede tam kesin değil tabi...

kız bebekler daha hareketli oluyor kalp atış hızları bile erkeklerden fazla benim bebişim kız ve çok hareketli allah sağlık versin

evet kiz bebekleri daha hareketli oluyor.birde bebegini nerede hissediyorsun.genelde kiz solda erkek sagda olur.benim de kizim olacak massallah hic durmuyor.

evet kiz bebekleri daha hareketli oluyor.birde bebegini nerede hissediyorsun.genelde kiz solda erkek sagda olur.benim de kizim olacak massallah hic durmuyor.

kizlarin daha hareketli olduklarini duymustumda sag sol olayini hic duymadim..ben bebegimi sagda hissediyorum.bir oglum var zaten ama ona hamileyken hic dikkat etmemistim.yani budami erkek olacak??

ama şimdi ben anlamadım. 12 haftalıkken hareket etmeyi mi başlıyor bebek . çok küçük değilmi daha hareket için. allah allah. bilmediğim o kadar çok şey varki. öğrendikçe şaşırıyorum sürekli. benim 10 hafta doldu . yani 15-20 gün sonra muhtemelen hareketlenecek mi yani ?
peki ben hissedebilirmiyim bunu :1shok:

hadi ya bunu duyduğuma sevinmem lazım şimdi değilmi :1shok: ama zonklama falan deyince tırstım biraz delikafadulden
acaba doktor bir arkadaştan 7 aylığına bir steteskop mu alsak hihoyyyt istediğimiz zaman daha rahat dinleriz hihoyyyt
gerçi onunda aletini yapmışlar güzel ama pahalı 95 lira . vermem bir kaç ay için. bebeğinizin hareketlerini dinleyip teyp gibi kaydetmeye yarıyor. kullanan varmı aranızda arkadaşlar gerçekten güzel bişey mi anlatıldığı kadar .

canım bebek 9 haftalıkken hareket etmeye başlıyor ama bunu en erken 16. haftada hissedeneler vardı yanlış hatırlamıyorsam ben 19. haftadayım yeni yeni hissediyorum

En erken 16. haftada hissediliyorsa :ecrin_bebek: benim daha en az bir 6 haftam var demektir. Napalım bekleriz artık 2 ay daha . 2 ay sonra kesin duyarım sanırım . 18 hafta bitmiş oluyor o zaman . Sanki 5 . ayı bir geçsek sonrası daha hızlı geçecek gibi geliyor ama şu 3 ay geçmek bilmiyor . sanki zaman durdu :bbo:

zaman öle bi geciyorkı ilk doktora gidince noktacık görüyorduk sonra dahda büyümüş
sonra bibakmısısz kücük insan :)
allah herkeze saglıklı bebek nasip etsin

doktorum bana önce kız dedı sonra erkek gıbı dedı valla heycndan bende ölecegim bır tane oglum var saglıklı önce olması tabı ama gönlümüz kızdan yana bu arada ben 14 hafadayım ama hala hareketlerı yok hısedemıorummm

12. hafta cok erkennnn çokkkkkkkkkkkkkkk,ben 23 haftamdayım bu hafta 2.düzey ultrasonda kız oldugu kesınleşti...22.haftada doktrum verdı 2.düzey ultrasonu gren varmı kızlar?butun kemıklerı sayılıyo,dudak,burun profiline bakıyo,kalbıne 4 boyutlu bakıyo,yaklaşık 45 dk sürüyoo.benım kızımın bagrsaklarında sorun cıktı çok üzüldüm inş saglıgına kavusur:Saruboceq:

inşallah canım sağlığına kavuşur kızın.bende bu hafta sonu söyledğine benzer bir taramaya gireceğim gerçi doktor kalbine bakılıcak dedi ama senin yazdıklarını okuyunca acaba benimde böyle uzun süren ve detaylı bişeymi olucak diye merak etmeye başladım.bu arada 20. haftadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…