Acaba mı diyorum

trkn0709

Çınar 👦 Yasemin👧 Arel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
3.517
2.886
133
32
kızlar iyi yakşamlar bilenler vardır eylül ayında ve geçen ay kimyasal gebelik yaşadık adetten 3 gün önce öğrendim ve adet günü ve adetten 1 gün sonra adet oldum. Bu ay bal tarçın çörek otu karışımı yaptım ve yumurta takibi yapmadım test olarak. 2 günde bir ilişkim oldu akıntıdan anladım sadece yumurtlama olduğunu. Bu ay kendime söz verdim adetim geçmeden asla test yapmıcam diye fakat şimdi temizlik yaparken sol kasığıma böyle ara sıra batmalar oldu. Bata 7 gün sizce gebelik belirtisi olabilirmi. Ümitlenmek istemiyorum düşüncelerinize yazarsanız sevinirim.

Trknnnn canmm ben fundi hatirladin mi suan benim de bata 7 var ve ara ara benim de cok belirgin olmasa da kucuk batmalarim var. Bir de bu ay farkli olarak bi kac gundur sari akinti goruyorum ic camasirimda. Acaba diyorum rahim filmi cekildim bu ay, enfeksiyon mu yoksa gebelik belirtisi mi su gunler gecseydi. Canim benim sana da cok gecmis olsun İNSAALLAH biz de mucizelerimize kavsuuruz bir gun

Kuzumm unuturmuyum seni hiçç. Umarım bu ay müjdeli haberler alırız ve devamı gelir. Bu ay adet geçmeden test yapmıcam üzülmek istemiyorum. Ama bugün bu belirti olunca insan ikilemde kalıyor. Sarı akıntında koku veya yanma varmı

Yapma csnim test bekle adet gecince beraber yapalim. Benim bat 21 nisan. Yanma yok koku da yok kasinti da yok lavaboya gittigimde cok affedersin ic camasirimda bariz sari akinti lekesi goruyorum. Ozellikle cok hareket ettigimde bu islakligi hissediyorum. Sabah dus aldim degistim camasirimi bugun aksam gene aynisi. Her ay umutlanip husran olunca cok uzuluyorum bu ay Rabbim duysun İNSALALAH bizi kuzum

Ay aynıyım kuzum benimde takvime göre 21 nisan gözüküyoe bat. Benimde bugün işten gelince beyaz akıntım vardı koku yok kaşıntıda yoktu. Bakalım bu ay sabredelim ve birlikte yapalım bu ayda hüsran olursa zaten pıhtılaşma testi yaptırcam ve diğer testleri. Çünkü hamile kalıyorum devamı gelmiyor eşimde sperm testine tekrar girecek 6 ay önce bir sorun yoktu tekrarlıcak oda

Canm naslsn:) kız ins bu ay olur bebegn tutunur sana ya:)

INSAALLLAH bu ay bebislerimiz sagdalim tutunur bize canim benim oyle de zor cok zor anlayabiliyorum seni, insaALLAH ama bi gun biz de tadacagiz o mucizeyi inaniyorum ben. Ya belki benim akinti ds beyazdir ama sariya donuyodur ben anlamadim ki ic camasirimda oyle sari goruyorum. Keske tecrübesi olanlar yardimci olsa bu konuda topic de actim

Olabilir belki cnm kuruyunca sarı olurmu bilemem mutlaka bana haber ver kuzum

Cnmm iyiyim sen nasılsın varmı gelişme :) umarım kuzum bu ay tutunur bal tarçın çörek otu işe yarar :)
Bende iyiym cnm benimde 8.gun gecti cnm pzrtesi kan vermeye gtcm iste ilk defa oldu ins kuzum bebeklrrmiz tutnmstr bizlere ins:)) kiz ben onlari yiyemyrm bende meryem suresi okudum bu ay:) gigs agrm yok kask agrm yok ben ondn suphelenmstm cnm ikk defa gecncede iste anladm brsyler oldgnu:)

Ay evde test yapmadın mı kuzum ben çatlardım şimdiye kadar varsa kesin çıkar çünkü 8 gün gecikmiş

Ay evde test yapmadın mı kuzum ben çatlardım şimdiye kadar varsa kesin çıkar çünkü 8 gün gecikmiş
Cnm idrrda negatf cktı kan yapcm cogu herkz gec dollenmedir dyr gec dollenmede idrrarda gec ckyrms 15gunde bike ckan varms dusun yani ondn en itisi kan cnm pazrtesi vercm bakalm ne ckck tabki zor cnm iki arada bir deredym yani ama naplm gec olursa daha kesin sonc alrm cnm:)

İnşallah beniş o göbektedir canım dualarım seninle haber ver mutlaka

Kimyasaldan sonra hamile kalma ihtimali daha yüksek diye biliyorum inşallah pozitifi görürsün 1 hafta stres yapma düşünmemeye çalış başka şeylere odaklan bakalım

Kimyasaldan sonra hamile kalma ihtimali daha yüksek diye biliyorum inşallah pozitifi görürsün 1 hafta stres yapma düşünmemeye çalış başka şeylere odaklan bakalım

Öyle cnm bende okudum yüksek oluyormuş umarım öyle olur hakkımızda hayırlısı saol cevabın için

Canim ins hayirlisiyla olur benim de.kasiklarima rahime girerdi babamlar vardi otururken biranda girmisti çaktırmayaya calismistim.ama megersem yerlesiyomus ins seninde hayirli haberlerini aliriz

İnşallah beniş o göbektedir canım dualarım seninle haber ver mutlaka
Tabi cnm haber veririm size:) ins sennde oledr stres yapma bak ben bu ay olcak sanmyrdm baksana kac gun gecti inan hic ummadgn anda gelyr bebrklermz

Canim ins hayirlisiyla olur benim de.kasiklarima rahime girerdi babamlar vardi otururken biranda girmisti çaktırmayaya calismistim.ama megersem yerlesiyomus ins seninde hayirli haberlerini aliriz

İnşallah kuzum senin nasıl gidiyor hamilelik ya senin niye hamilelik imzan yok çoğu üyelerinde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…