Acaba nasıl bir mektup yazsam?

esdeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
263
1
96
40
Almanya
arkadaslar yurt dısında yasıyorum ve şuanda türkıyedeyım ve yakında gene yurt dışına gıtcem eşimi gene türkıyede bırakcam onun icin gıderken mektup yazıp yaztıgım altına koymak ıstıyom ben yoldaykende okumasını ıstıyorum ama bektup nasıl yazayım mektupta cok becerılı degılım bana yardım edın okadar guzul olsunkı okuduğunda ağlatsın bıle

onsuzken neler hissettiğinizi onunlayken nasıl iyi zaman geçtiğini övgü dolu aşk dolu güzel bir mektup yazabilirsiniz.

canım bence sadece içinden geçenleri yaz
ona karşı duygularını hissettiklerini yaşadıklarını vede yaşamak istediklerini v.sŞeniz
ama sakın kasma kendini duygularını anlatmaya başlayınca gerisi kendiliğinden gelir:lepi:
hadi kolay gelsin

sevgülü herüf!
ben alamana gideyom sen burda kalayon niye kalayonda sende gelmeyon benlen ula herüf yogsam tökiyede başka karun mu var:))da gelmeyon boyun posun devrülsün herüf:)))
neyse kıymatlı herüf ben bi gidep gelecem beni özle köydeki kara öküzü özledügün gübü he bu mektubu okurken agla herüf ben aglayam çönkü...seni seveyom la herüf gendine eyi bak garun ....

süpersın ya

canım biz şunları yaz desek o mektup samimi olmazki.benim askım askerde bazen mektup yazıyorum.önce ne yazacagım diye düsünüyorum ama kagıdı kalemi elime alınca içimden gelenleri yazmaya baslıyorum cokta duygulu oluyor.önemli olan sayfalar dolusu olması degil.içinden gelenleri düsünmeden yaz.yazdıklarını yargılama. sevgini,özlemini vs..anlat kaydirigubbakcemile5

Bir sevda yangınısın içim de huzura kavuşamayan ruhlar misali çırpınır bi çare yüreğim sensiz...

Artık sensiz geçen gecelerimi saymamın bir anlamı olmalı diye düşündüm bu gece , gökyüzünden bir yıldız çaldım sessizce ve o yıldızları bir kavanoz da biriktirmeye başladım.Seni ilk gördüğüm anda yıldız yağmuruna tutulacaksın anlaşılan.Rüzgarın taradığı saçlarından serpeceğim yıldızları fakat gözlerinin ışıltısının yanın da sönük kalacaklar.
Gündüzlerimin de bir anlamı olmalı değil mi? Sensiz ama anlamlı ? Ne kadar da anlamsız cümle oysa ki...
Sensizliğin tek anlamı hasret acısı , yürek sancısı....
Güne her başladığım da uzaklarda ki yarenim güneşi nasıl selamladı diye düşünüyorum , acaba bana da o selamdan gönderiyor mu diye ?
Attığı her adım da bir Besmele gibi adımı anıyormu acaba ? İçtiğin okyanus kokan sular da suretimi görebiliyor musun? Yada buğday başaklarının kokusunu içine çektiğin ekmekte...Uzanıp da yatağına , kapadığın da gözlerini bir resim çizebiliyor musun karanlıkta? Ben ve Sen ....
Aynı tuale sığamıyor muyuz yoksa? Hain ressamın fırçaların da biz yok muyuz?

Sensizliğimin acısını anlattığım mor menekşe bile boynu bükük dinlemekte beni... Bir düşünsene beni ne haldeyim sensizliğin girdabın da....
Bir telefon kadar yakınsın bana , duyuyorum sesini , nefesini ama uzatamıyorum ellerimi dokunamıyorum saçlarına....Bu nasıl bir sancıdır biliyor musun sevgili...
Uçan bir serçenin kanadına bırakıyorum selamımı , bulutların ihtişamın da gönderiyorum sana olan özlemimi, bazen yağan yağmur da bazen yağmur sonrası ansızın çıkıp kaybolan gökkuşağın da gönderiyorum sana olan sevgimi...Yakalayabiliyor musun?

Seni seviyorum güzel gözlü sevgili... Tarifi imkansız olan bir sevda ile ,aşk ile, özlem ile...Her günüm de sen olan bir dünya ile....
Sorma bana sakın neden bu kadar seviyorsun diye... Anlatılabilseydi anlatmaz mıydı iki cihan şairleri...
Aşkım diye başlayan her mısrada seni buluyor bu gözlerim ve her akıp giden zaman sadece sana akıyor...Aktıkça zaman sensizliği yüzüme bir tokat gibi vuruyor...

Nasıl özlemişim seni biliyor musun?
Yağmurun ardında ki toprak kokusu misali... Ya da çağlayan ırmaklarında ki sevda köpükleri gibi... Bir bebeğin Annesine olan özlem gibi...
Niye bu kadar çok özlediğimi sakın sorma sevgili...Tarifi olsa Mecnun anlatmaz mıydı kavurucu çöller de Leylasına yanarken...

Bir hasret sancısı başlar gün geceye kavuşurken..Çünkü sensizliğimden bir gün daha alıp giderken yine sensiz başlayacağım bir günün doğum sancısını çektirir bu zavallı yüreğime.

Acın sonsuz olduğun da , yüreğini çıkarıp atmak istediğin de , dilin de bir dua , gözün de bir damla yaş gibi ve belki de zamansız yağan nisan yağmurları misali ben hep yanın da olacağım... Sen de her zaman benim yanımda mısn sevgili...

Hasretin ateşini, özlemin derdini, sevginin değerini bu kelimeler kifeyetsiz bırakıyor da olsa bu benim sana uzaklardan bir sedamdır...

Seni Seviyorum Güzel Gözlüm
angelflowerALINTI buradan belki kopya çekebilirsin

:lepi::roflol::roflol:

ona içinden geleni yaz ..uzun kısa olması önemli değil okuyunca ne hissetmesini istiyosan onu anlat..
al eline kalemi ,ilk tanıştığınız günden buyana şöğle bir maziye dal ve içinden geleni yaz..

ben tatil için Ankaraya gitmiştim ve gitmeden eşim için küçük bir not , bi kaç kelime yazdım bıraktım eve ..
okuyunca beni aradı o kadar duygulanmışki..nerdeyse telde ağlıcak ..
bende okadar etkileneceğini tahmin etmemiştim..
içimden geleni bir iki kelimeye döktüm ..
ve hala o notu saklar..
yani anlatmak istediğim doğal olsun alıntı olmasın..o hedefini bulur..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…