Acaba ne zaman hamile olduğumu öğreneceğim ?

srpyl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
22
6
38
evleneli beş sene oldu artık çocuk sahibi olmayı düşünüyoruz.. heyecanlıyım ama bir o kadar da endişeli çünkü çocuk sahibi olabilecek miyim diye karmakarışık düşünceler hakim Allahim hayırlısıyla verir inşş..çocuk sahibi olmayı düşünenlerle duygu ve düşüncelerimi paylaşmak isterim..

Merhaba hayırlısıyla ınsallah en kısa zamanda hamıle kalırsın ne zamandır denıyorsunuz senı endıselendırmek ıstemem ama tedbır amaclı soylemek ıstedım ben 16 aydır evlıyım 14 aydır bebek ıstıyoruz ama olmadı bızde onemsemedık en sonunda dr gıttık esımın degerlerı dusukmus sımdı ıkı ay ılac kullanacak tekrar test yaptıracak eger kayda degr yukselıs varsa beklerız bıraz daha normal ıcın ama yoksa ıkı ay sonra asılamaya basvuracagız esımde ne sıgara ne alkol hıcbırsey yok spor yapar aklımn ucundan gecmezdı boyle bırsey sızde evlenelı bes sene olmus ne olacagını hıc bılmıyoruz bana kalırsa once muayenelerınızı olun ınsallah hersey temz cıkar kafanız rahat sekılde denemelerınızı yaparsınız eger bır sorun varsada bıran once tedavoye baslamıs olursunuz bosuna her ay hayal kırıklıgı yasamamıs olursun benı yanlıs anlama bırazda uzu yazdım ksuura bakma

yok est yanlış anlayacak birşey yok :) kimseyle paylaşamiyorum burada paylaşmak için yazmaya karar verdim.. inss hayırlısıyla sizde çocuk sahibi olursunuz..gittik kontrollerimizi yaptırdık eşime sperm testi yaptırdık zaman açısından çok şükür değerleri normal sıkıntı yok bende gittim iki üç sefer doktor hiç bir sorun gözükmüyor herşey normal dedi benim için çok detaylı araştırma yapılmadı ama o yüzden endişeliyim biraz bir yıla kadar zaman verdi geçen ay denemeye başladık ilk ay başarısız oldu bakalım işte.. ama zormuş ya bekleyiş olacak mı olmayacak mı diye

X