Merhabalar KK üyeleri :)
Yine canınızı sıkmaya geldim... Şaka şaka derdimi anlatmaya çalışacağım. Belki bir yol gösterirsiniz. Biliyorsunuz 3 yıllık sevgilim var. Geçen 3 haftadır konuşmuyoruz. Her hafta sonu buraya babasının yanına çalışmaya gelip 5 dakika bile olsun yanıma uğramıyor, görmeye gelmiyor. Benimde kız kardeşim var 5/6 aylık yeni bir ilişkisi var. Her akşam sevgilisi ile konuşuyor. Sevgilisi ile aynı işyerinde çalışıyor akşam eve geliyorlar. Çocuk evinden kalkıp otobüsle 1.5 saat yol çekip kardeşimle buluşmaya geliyor. 10 Şubat tada hediye almış koskocaman bir ayı. Allah inşallah daha mutlu eder.
Ama kendiilişkime dönünce çok mutsuz olduğumu görüyorum. Öenmli olan kıskandığım bana hediye alması değil. Biraz ilgi sadece ilgi istiyorm. Gel diyorum buluşalım zaten her haftasonu burdasın. Sen babamı bilmiyor musun, işte maddi sıkıntılarım var nasıl geleyim gibi binbir türlü şeyler. Hayır 3 hafta konuşmadık. Ne bir arama ne mesaj insan 2 dakika haber alamasa üzülür. Ben ayrılmak istediğimi söyledim ben ayrılmak istemiyorum diyor. O zaman düzelt kendini diyorum. Sen beni düzelt diyor çocuk gibi.
Geçen gün mesaj atmış işte nasılsın napıyorsun diye. Anlattım sıkıntılarımı hala kendisini haklı görüyor. Benim hayatım böyle diyor, okulum bitsin düzene girecek diyor(Açıköğretim okuyor.) Hiç bir şeyin düzene gireceğini düşünmüyorum ben.Ne varsa arkadaşların da hep onlarla birlikte. Dün mesaj atmış yine şok oldum diyecek bir şey bulamadım. SAnki ben hediye istedim. Nasıl böyle bir mesaj atmış.
Attığı mesaj; Bu ara fazla param yok sana hediye almak için ama haftaya param gelecek aklımda haftasonuna denk getirip ev kiralamak istiyorum. beraber vakit geçirelim istiyorum. şimdi hediye yerine senin yanında vakit geçirmek daha mantıklı birşey.
Ayrılsam ayrılamıyorum.
Barışsam mutlu olamıyorum.
Kendi me saplantı haline getirdim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Gelecek göremiyorum ama onsuz da olmuyor.