Acaba niye bakıyor ?

Nasil belli ediyim
Yakininda Duruyom Her Tenefüsste
Güzel giyiniyorum Makaj yapiyorum
Ha bide niye Açılmıyım

Allahım keşke dertlerimiz bunlardan ibaret olsaydı....zamanında hepimiz yaşadık.şimdi sana ne kadar büyük bir sorun gibi geliyor dimi. Oysa ki şimdi gülüyoruz nekadar komik

Platonik aşık olmak insanı yıpratıyor yahu. En iyisi akışına bırak gitsin. Çocuk uzun uzun bakıyor olabilir. Belki yüzünde çapak neyim kalmıştır.

Şaka yapıyorum tabii ki. Ama platonik aşık olunca sürekli davranışlarından bir anlam çıkarmaya çalışıyorsun. Belki çocuk seni tanımıyor bile kim bilir? Hem sevgilisi de varmış seni takmıyordur o.

Platonik aşık olmak insanı yıpratıyor yahu. En iyisi akışına bırak gitsin. Çocuk uzun uzun bakıyor olabilir. Belki yüzünde çapak neyim kalmıştır.

Şaka yapıyorum tabii ki. Ama platonik aşık olunca sürekli davranışlarından bir anlam çıkarmaya çalışıyorsun. Belki çocuk seni tanımıyor bile kim bilir? Hem sevgilisi de varmış seni takmıyordur o.

Tek bu degil ki Bundan 2 Ay önce
Arkadasimle Tenefüsste Disariya cikti 5 Dakika sonra o da cikti Arkadaslariyla
Hepsi Tesadüf olamaz

Valla 20 yaşında böyle bir mantigi aklım almıyor benim.

Sevgilisi olan insanlara bakmak hoş degil. Senin sevgiline sürekli bakılsa seninde hoşuna gitmez.

Eğer dediğin gibi sana bakıyorsa, seninleyken de başkasına bakacaktır.

20 yaş çocuk yaşı değil, bir şeyler hissediyorsan ya olgunca iletişime geç ya da konuşma başlat. Bunu eveleyip gevelemenin anlamı yok.

Ama bu işten sana ekmek çıkar mi bence çıkmaz.

Back
X