• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba olabilirmi ?

Tirilaylaylom

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
1.141
1.009
53
hanımlar geceniz güzel olsun öncelikle

kısaca bişey sormak istiyorum ben

3gecedir midem acayip bulanıyor.
hamile olma ihtimalim düşük biliyorum ama yinede sormak istiyorum ben, geçen ay(haziran) 16sında hasta oldum , bu ay ise (temmuz)19unda.. sormak istediğim şu ; temmuz ayının 2si ile 10 u arasında şeyettik biz, yumurtlamaya denk gelmiyo diyede içime boşaldı eşim, dün bitti hastalığım, ama hala midem bulanıyor.. sadece sormak istiyorum hasta olmama rağmen hamile olma ihtimalim varmı ?

yada hasta olup ta hamile olan varmı aranzda ? üstüne görme dedikleri şey yani ?

Son düzenleme:
Takvim hesabi, disari bosalma, vs. yontemler DOGUM KONTROL YONTEMI DEGILDIR... Sene olmus 2017 hala "yimirtlimiyi dink gilmiyi ki" diyerek hamile kalmamayi umuyorsunuz ya inanamiyorum.

canım eşim öyle düşündüğü için rahat davrandı, benim için sıkıntı yok, ben istiyorum zaten :D

Takvim hesabi, disari bosalma, vs. yontemler DOGUM KONTROL YONTEMI DEGILDIR... Sene olmus 2017 hala "yimirtlimiyi dink gilmiyi ki" diyerek hamile kalmamayi umuyorsunuz ya inanamiyorum.

ama şundan eminim. dışarı boşalmada hamile kalınmıyor, doğum kontrol yöntemidir yani :D olacak olsa ben hamile kalırdım öyle..

ama şundan eminim. dışarı boşalmada hamile kalınmıyor, doğum kontrol yöntemidir yani :KK70: olacak olsa ben hamile kalırdım öyle..

• Zevk Suyu Nedir?, "Zevk Suyu" İle Gebelik Olur Mu?
"Zevk Suyu" halk arasında ilişki ile sperm boşalması olmazdan önce penisten gelen şeffaf sıvıya verilen isimdir. aslında "zevk suyu" olarak isimlendirilen bu salgı "prostat salgısı" ndan başka bir şey değildir. Nadiren de olsa sperm içerebildiği için gebeliğe sebep olabilmektedir. Özellikle geri çekme yöntemi ile korunanlarda istenmeyen gebeliklerin oluşumunda "prostat salgısı" veya diğer adı ile "zevk suyu" rol oynar. Hamile kalma riski tabii ki bu durumda vardır.
-Alıntı-

Sadece bilin istedim.

• Zevk Suyu Nedir?, "Zevk Suyu" İle Gebelik Olur Mu?
"Zevk Suyu" halk arasında ilişki ile sperm boşalması olmazdan önce penisten gelen şeffaf sıvıya verilen isimdir. aslında "zevk suyu" olarak isimlendirilen bu salgı "prostat salgısı" ndan başka bir şey değildir. Nadiren de olsa sperm içerebildiği için gebeliğe sebep olabilmektedir. Özellikle geri çekme yöntemi ile korunanlarda istenmeyen gebeliklerin oluşumunda "prostat salgısı" veya diğer adı ile "zevk suyu" rol oynar. Hamile kalma riski tabii ki bu durumda vardır.
-Alıntı-

Sadece bilin istedim.
ben hamile kalmadım :D nadir de olsa olaabilirmiş bana denk gelmemiş o zaman o nadirlik durum. teşekkür ettim, bunu blmiyodum gerçekten, üstteki yorumum için güzel bir bilgi oldu.

ama şundan eminim. dışarı boşalmada hamile kalınmıyor, doğum kontrol yöntemidir yani :KK70: olacak olsa ben hamile kalırdım öyle..
Doğum kontrol yöntemi değildir bu sekilde korunduğunu sanarak 3 cocuk yapan insanlar mevcuttur. Hicbir korunma yöntemi de 100 de 100 koruma sağlamaz

ben hamile kalmadım :KK70: nadir de olsa olaabilirmiş bana denk gelmemiş o zaman o nadirlik durum. teşekkür ettim, bunu blmiyodum gerçekten, üstteki yorumum için güzel bir bilgi oldu.

Hamile kalmak istiyorsunuz sanırım; bu durumda ilişki sonrası hemen ayağa kalkmayın. Faydası olabilir, dipnot olsun burada :)

Hamile kalmak istiyorsunuz sanırım; bu durumda ilişki sonrası hemen ayağa kalkmayın. Faydası olabilir, dip not olsun burada :)

efet çok istiyorum :) eşim biraz daha zaman geçsin istiyo ama iste bende olsun diye elimden geleni yapıyorum. bu arada, yumurtlamaya denk geliyodu, ben gelmiyo dedim eşime :D o yüzden sormak istedim burda.

Back
X