- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi Tirilaylaylom
valla o zaman ya bende bi sorun var yada artık bilemicem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende esiniz niye istemiyor onu anlamadım. Cok yeni mi evlisinizefet çok istiyorum :) eşim biraz daha zaman geçsin istiyo ama iste bende olsun diye elimden geleni yapıyorum. bu arada, yumurtlamaya denk geliyodu, ben gelmiyo dedim eşimeo yüzden sormak istedim burda.
efet çok istiyorum :) eşim biraz daha zaman geçsin istiyo ama iste bende olsun diye elimden geleni yapıyorum. bu arada, yumurtlamaya denk geliyodu, ben gelmiyo dedim eşimeo yüzden sormak istedim burda.
Bende esiniz niye istemiyor onu anlamadım. Cok yeni mi evlisiniz
Kandırmayın ama öyle adamı, sonra alışma süreci çok zorlu olur.
İkiniz de hazır olun, eşiniz de istesin, ısınsın çocuk fikrine. Daha bir iyi olur; hem iki taraf isteyince çocukta şeytan tüyü olur, şanslı olur derler. :)
Yerinizde olsam hayatta kalmak için zekaya fazla güvenmezdim..Hemen araştırıyorum tahlil sonuçlarınıızı bir dakika çıktı alacağım.
Hımm, ya tahlilden bir sonuç çıkmadı. Siz kadınlar kulübüne sorun onlar bizden daha iyi bilir.
İnşallah hamilesindir. Ama bahsettiğin konuda pek bir bilgim yok bir doktora gözük derim :))hanımlar geceniz güzel olsun öncelikle
kısaca bişey sormak istiyorum ben
3gecedir midem acayip bulanıyor.
hamile olma ihtimalim düşük biliyorum ama yinede sormak istiyorum ben, geçen ay(haziran) 16sında hasta oldum , bu ay ise (temmuz)19unda.. sormak istediğim şu ; temmuz ayının 2si ile 10 u arasında şeyettik biz, yumurtlamaya denk gelmiyo diyede içime boşaldı eşim, dün bitti hastalığım, ama hala midem bulanıyor.. sadece sormak istiyorum hasta olmama rağmen hamile olma ihtimalim varmı ?
yada hasta olup ta hamile olan varmı aranzda ? üstüne görme dedikleri şey yani ?
Yok çok şeye güveniyorum da zeka da tuzu biberi işte ne yaparsınYerinizde olsam hayatta kalmak için zekaya fazla güvenmezdim..
Yerinizde olsam hayatta kalmak için zekaya fazla güvenmezdim..
Ama yinede beraber karar verin siz :))) siz hazir hissetmiyorum deseniz o zorlasa mesela hoş karşılamazdık kk olarakbenim hazır olmaddığımı düşünüyo. sanki annelerimiz cocuk büyütme kursuna gittilerde öyle hamile kaldırlar3 yılımızı doldurduk işte. hala gezme peşindeyiz ama ben artık bebiş olsun istiyorum
Ama yinede beraber karar verin siz :))) siz hazir hissetmiyorum deseniz o zorlasa mesela hoş karşılamazdık kk olarak![]()
canım eşim öyle düşündüğü için rahat davrandı, benim için sıkıntı yok, ben istiyorum zaten![]()