• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba olabilirmi ?

efet çok istiyorum :) eşim biraz daha zaman geçsin istiyo ama iste bende olsun diye elimden geleni yapıyorum. bu arada, yumurtlamaya denk geliyodu, ben gelmiyo dedim eşime :KK70: o yüzden sormak istedim burda.

Kandırmayın ama öyle adamı, sonra alışma süreci çok zorlu olur.
İkiniz de hazır olun, eşiniz de istesin, ısınsın çocuk fikrine. Daha bir iyi olur; hem iki taraf isteyince çocukta şeytan tüyü olur, şanslı olur derler. :)

Bende esiniz niye istemiyor onu anlamadım. Cok yeni mi evlisiniz

benim hazır olmaddığımı düşünüyo. sanki annelerimiz cocuk büyütme kursuna gittilerde öyle hamile kaldırlar :D 3 yılımızı doldurduk işte. hala gezme peşindeyiz ama ben artık bebiş olsun istiyorum

Kandırmayın ama öyle adamı, sonra alışma süreci çok zorlu olur.
İkiniz de hazır olun, eşiniz de istesin, ısınsın çocuk fikrine. Daha bir iyi olur; hem iki taraf isteyince çocukta şeytan tüyü olur, şanslı olur derler. :)

kandırmak demeyelim oona :D sadece artık beklemek istemiyorum. hayat 1 yıl daha bekleyecek kadar uzun değil. basımıza birşey gelebilir heran ve pişman olmak istemiyorum. ilk yılımızda yapsaydık şimdi yürüyodu bile.

hanımlar geceniz güzel olsun öncelikle

kısaca bişey sormak istiyorum ben

3gecedir midem acayip bulanıyor.
hamile olma ihtimalim düşük biliyorum ama yinede sormak istiyorum ben, geçen ay(haziran) 16sında hasta oldum , bu ay ise (temmuz)19unda.. sormak istediğim şu ; temmuz ayının 2si ile 10 u arasında şeyettik biz, yumurtlamaya denk gelmiyo diyede içime boşaldı eşim, dün bitti hastalığım, ama hala midem bulanıyor.. sadece sormak istiyorum hasta olmama rağmen hamile olma ihtimalim varmı ?

yada hasta olup ta hamile olan varmı aranzda ? üstüne görme dedikleri şey yani ?
İnşallah hamilesindir. Ama bahsettiğin konuda pek bir bilgim yok bir doktora gözük derim :))

benim hazır olmaddığımı düşünüyo. sanki annelerimiz cocuk büyütme kursuna gittilerde öyle hamile kaldırlar :KK70: 3 yılımızı doldurduk işte. hala gezme peşindeyiz ama ben artık bebiş olsun istiyorum
Ama yinede beraber karar verin siz :))) siz hazir hissetmiyorum deseniz o zorlasa mesela hoş karşılamazdık kk olarak :D

Ama yinede beraber karar verin siz :))) siz hazir hissetmiyorum deseniz o zorlasa mesela hoş karşılamazdık kk olarak :KK70:

ahahahahahhaha :KK70: ben dünden razı ama işte :KK70: tabikide zorla yapacak değil bunu, ama evinin kadını olarak eksik hissediyorum kendimi. yani bilmiyorum hazır oldugumu daha nasıl gösterebilirim :\

Back
X