Acaba olmayacak bir beraberlik mi bizimkisi??

zorlusvdali

AYNI YÖNE BAKMAKTR SEVGİ.
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
440
0
96
39
Kırıkkale
Sevdiğim bugün bana kırıldı :1no2:haklımıydı bilmem.Ama sonrasında yaptığım yanlışsa diye ben telefon açtım ona,ama o cevap vermedi:kedi:
Ona kimseye vermediğim değeri veriyorum bi o kadarda korkuyoorum.Aceba doğru mu yapıyorum diye.Onu bir o kadar da seviyorum kimseyi takmayacak kadaropuyorumnanaktan
Şimdi sizlerden öneri bekliyorum ki konu şu
Sevdiğim kişiyi ailem tanımak istemiyomafoldumben
1.ayrı şehirlerde olmamız
2.nette tanışmamız
3.herhalükarda sevdiğimi istememelerimafoldumben
ama ben seviyoorum diyorum onlara.Yanılıyosun yada bu sevgi diil diyolar
Ama ben birgün onun sesini duymasam kötü oluyorum:kedi: sesini duydugum zamansa hergeçen gün biraz daha bağlanıyoorum onaopuyorumnanaktan
Sizce ailemimi dinlemeliyim duygularımımı?mafoldumbenmafoldumben

Canım bir insanı ya yolculukta ya beraber tatil yaptığında iyi tanırsın derler..
Bunun bir diğer yorumu da ya beraber bi kaç gun kalıcaksın oturuşunu kalkışını sabah nasıl olduğunu kısaca en doğal haliyle onu görüceksin.. ya da mutlaka bi yerlerde oturup çay kahve içiceksin onun arkadaş çevresini tanıcaksın takıldığı yerleri görüceksin beraber bi yemek yiceksin.. ne biliyim işte vakit geçirip onun nasıl bir çevreden geldiğini öğreneceksin biraz olsun kültürü hakkında fikir sahibi olacaksın

E siz bunları sanırım daha yaşayamadığınız için
1- sen bu insanı tanımıyorsun sadece sana kendini anlattığı kadarını biliyorsun ( ki insan görüştüğü kıza hele ki erkekler kötü özelliklerini söylemezler)

2-tanımadığın birini nasıl sevebildin (ben sevgilimin bana bakışını saçımı okşayışını hiçbir şeye değişmem)

3-Konuşmakla insana bağlanılmaz (güzel sözler söylemesi tabiiki çok hoş ama gözler kalbin aynasıdır derler dil her şeyi söyler ama gözler yalan söyleyemez söz vermek beylik laflar edip gönül çalmak kolay ama bir şeyler paylaşmadıkça onu diğer insanlardan dinlemedikçe zor)

4-guvenmek en önemlisi.. (uzakta olduğun ve netten tanıştığın bir insana nasıl guvenebildin ki seninle netten tanıştıysa başkasıyla yazışmadığı ne malum)

benim aklıma gelenler bunlar... dediğim gibi bi iki kez görüşmüş olsanız bile yüzyüze bu bir insanı tanımaya guvenmeye yetmez hadi sevgiyi geçtim bi iki lafa kanan çok kızlar var ama sen ayaklarını sağlam yere basmalısın canım eğer ciddi bir şeyler istiyorsan.. bu yüzden ailen endişelenmekte çok çok haklı sonuçta onların biricik kızlarısın...

bak telefonlarınıda açmıyormuş onu kırdıysan bile sizin tek iletişime geçtiğiniz şey telefon olsa gerek (neti saymıyorum) e bunu da bir zahmet açması gerekiyor ki sorunlarınızı halledin.. eğer böyle en ufak bi sorunda seni yalnız bırakacaksa zaten olmasın.. e sen hata yapmış bile olsan onu kırmış bile olsan onu üzdüğünü anlamışsın ki onu aramışsın sevdiğin senin üzgün olmana nasıl dayanıyor ki.. ben sevgilim beni kırsa bile aradığında gönlümü alacağını , onun bu yüzden çok üzüldüğünü bilirim ve hiç tereddütsüz SORUNU HALLETMEYİ BENDE İSTEDİĞİMDEN telefonunu açarım

bana kalırsa telefonu açmamasını fırsat bilip bir kaç gun düşün derim canım.. yaptığın ne kadar doğru bu ilşkinin önünü görebiliyormusun bir gelecek olabilecek mi sizin için ve duyguların heyecandan mı kaynaklanıyor yoksa gerçekten sağlam mı??

İyi gecelr canım umarım yararlı olmuştur:kahve:

bence aileni dinlemelisin,nette ve ayrı şehirlerde yaşadığın birini ne kadar tanıyorsunki yada ne kadar tanıyabilirsin,insan yıllarca birlikte olduğu kişiyi hiç tanıyamamışım diyor,bekarken herşey çok güzel karşındaki çok anlayışlı,düşünceli,kibar seni mutlu edebilecek her özelliğe sahip oluyo işte bu diyorsun aradığım kişi bu,herkesi karşına alıyorsun ama iş ciddiyete binince öyle olmuyor işte hele bide evlenince erkekler 360derece değişiyor bide nette tanışıyorsun,mantıklı düşün canım aşk karın doyurmuyor, hiç birşey ailenin yerini tutamaz,kaç kere gördünki bu adamı nette birbirinize kamera açarakmı görüyosun yoksa bu nasıl bi aşktır ya,dikkat et bu devirde kimseye güvenilmez ileride pişman olmak istemiyorsan aileni karşına alma başın sıkıştığında sana birtek ailen kucak açar bi başkası değil,canın yandığında onlarında canı yanar,hakkında herşeyin hayırlısı olsun..

1- sen bu insanı tanımıyorsun sadece sana kendini anlattığı kadarını biliyorsun ( ki insan görüştüğü kıza hele ki erkekler kötü özelliklerini söylemezler)
evt canım bu doğru kendini anlattığı kadarıyla ve ablalarının anlattığı kadarıyla tanıyorum sadece
2-tanımadığın birini nasıl sevebildin?diye sormuşsun cnm.Ben bununla belki biliyorsundur net üzerinde biradyoda tanıştım(flatcats)ki tesadüfen gittim radyosuna önce tabi sevmek birine aşık olmak muhabbet etmek için girmedim.Ki o zaman biz birbirimize çok kızıyoduk inatlaşıyorduk yani sevgi diye bişi yoktu bile ortada.Ve ben herzaman heryerde herkese söylerdim asla netten sevmem ben sevemem bence çok yanlış derdim.Ama kendim yaptım:kedi:nasıl yaptım anlamadım gerçekten.
3-Konuşmakla insana bağlanılmaz (güzel sözler söylemesi tabiiki çok hoş ama gözler kalbin aynasıdır derler dil her şeyi söyler ama gözler yalan söyleyemez söz vermek beylik laflar edip gönül çalmak kolay ama bir şeyler paylaşmadıkça onu diğer insanlardan dinlemedikçe zor)Tabi canım burda çokçok haklısın.Ama ben onu severken hoş sözlerine diil(ki ona yakınlık hissetmeye başladığım anda hiç güzel söz süslü laf olmadı)çok doğal oluşuna ne biliyim belkide çok açık sözlü oluşuna bakarak yakınlaştım.
4-guvenmek en önemlisi..işte en can alıcı nookta burasısenağlama ona güveniyo gibiyim fakat diil gibiyimde ikilemler gelgitler yaşıyorum.

akşam ben onu aradığımda açmadı doğru bende inat mı gurur mu bilmem msjda atmadım.Sinirden erkenden yattım.Gece beni aramış ve msj atmış.Sabah farkettim seninde dediğini yapıcam fırsattan istifade biraz kendimle kalıp düşüncem herşeyi...
Ailemi daha fazla kırmamalıyım belkidebenneyaptımki
duyguların heyecandan mı kaynaklanıyor yoksa gerçekten sağlam mı??bu sorunun cevabını nasıl ve ne şekilde bulurum bilmemsenağlama ama cevabını bulduğumda tüm düğümler ve soru işaretleri cvp bulacak sanırım...
Dilal2a önerilerin için çok teşekkür ederim canım gerçekten bana hem destek hem biraz dahakuvvet verdinvereliniortak

esmerlady sana da teşekkür ederim canım
aileni dinlemelisin demişsin ama bide şu var ailem onu tanımadı bile tanımak istemedi istememelerinin nedeni netten olmasıymış öle diyolar.evet ailemi asla karşıma almak istemiyorum heleki konu gelecekte ki benim hayatımsa benim mutluluğumsa onlarında razısı olsun onlarda istesin istiyorum seninde dediğin gibi onlar benim kötü olmamı istemez beni düşündükleri için tepki veryorlar belkide...

Bende gençkızım kızkardeşlerimde var benden ufak ben hiç tasvip etmiyorum çokta korkarım bence yapma iyi biri olabilir ama tanımıyosunki onu bak insanın sevdiğini görmesi konuşması bakışması çook güzel duygular kaçamak buluşmak 1 saat vakit bulup bi akşam çay içmek bunları yaşamalı hayatı paylaşmalısın nette olmaz gerçek yaşam değil orası bitanem.

bence yapma iyi biri olabilir ama tanımıyosunki onu bak insanın sevdiğini görmesi konuşması bakışması çook güzel duygular kaçamak buluşmak 1 saat vakit bulup bi akşam çay içmek bunları yaşamalı hayatı paylaşmalısın nette olmaz gerçek yaşam değil orası bitanem. teşekkür ederm bitanem yorumun için zaten oda gelmek istiyo konuşmak istiyo benimle.Her konuşmamızda yanına geldiğimde sadece gözlerine bakcam diyo:kedi: sana olan duygularımın gerçek mi heves mi olduğunu o anda sen anla artık diyo.Onunla aramızda hemen hemen 2yaş var ama çok olgun düşünüyo ve herzaman lütfen beni bırakma lütfen diyo hep :((

bence olmaz yada şöyle olur yaşadığın yere sıkça gelir gider sık sık buluşursunuz ozaman olur bir arkadaşımın öyle oldu tanıştılar çocuk herhafta geldi arkadaşımda tek gitmedi yanında bizde vardık sonra tanıdı güvendi çok iyiler mutlular yani yoksa sadece nette tanımayla evlilik hayal

bence yapma iyi biri olabilir ama tanımıyosunki onu bak insanın sevdiğini görmesi konuşması bakışması çook güzel duygular kaçamak buluşmak 1 saat vakit bulup bi akşam çay içmek bunları yaşamalı hayatı paylaşmalısın nette olmaz gerçek yaşam değil orası bitanem. teşekkür ederm bitanem yorumun için zaten oda gelmek istiyo konuşmak istiyo benimle.Her konuşmamızda yanına geldiğimde sadece gözlerine bakcam diyo:kedi: sana olan duygularımın gerçek mi heves mi olduğunu o anda sen anla artık diyo.Onunla aramızda hemen hemen 2yaş var ama çok olgun düşünüyo ve herzaman lütfen beni bırakma lütfen diyo hep :((

inanma canım kardeşim erkeklerin ağzı çok güzel laf yapıyor,nasıl güvenebiliyorsun,ya seni kaçırırsa allah göstermesin,bişey yaparsa,yıllarca yanımızda olan insanlara bile bu devirde güvenemezken nette,sanal alemde tanıştığın bi adama nasıl güvenirsin,ama karar senin,sanalda tanıdığın kimdir kimin nesidir bilmediğin bi adammı, yoksa seni bu yaşa getirmiş seni yetiştiren kılına zarar gelse canı yanıcak olan ailenmi..iyi düşün pişman olma..sağlıcakla kal canım allaha emanet ol,inşallah sonu iyi olur...:teselli:

inanma canım kardeşim erkeklerin ağzı çok güzel laf yapıyor,nasıl güvenebiliyorsun,ya seni kaçırırsa allah göstermesin,bişey yaparsa,yıllarca yanımızda olan insanlara bile bu devirde güvenemezken nette,sanal alemde tanıştığın bi adama nasıl güvenirsin,ama karar senin,sanalda tanıdığın kimdir kimin nesidir bilmediğin bi adammı, yoksa seni bu yaşa getirmiş seni yetiştiren kılına zarar gelse canı yanıcak olan ailenmi..iyi düşün pişman olma..sağlıcakla kal canım allaha emanet ol,inşallah sonu iyi olur...:teselli:
teşekkür ederm canım.Biliyor musun benimde hep aklıma gelen buydu,zaten kendiside söylüyo ailenin rızasıyla yada senin rızanla olacak bu iş izin verirlerse evleniriz yoksa bazde kaçarız diyo mafoldumben Ben asla böyle bişi yapmak istemiyorum ailemin son kızıyım even beyaz gelinliğimle çıkmak istiyorum tabii...
Bu arada dün birçokkez aradı 2sini açtım sadece birinde zaten yanım kalabalıktı pek konuşmadım diğer aradığındada akşamdı annem bacağından menüsküs ameliyatı olmuştu onun için baya bi kötüydüm ozaman konuştuk,ki bana dediği şuydu 'neden öyle konuşuyosun bişi mi oldu dedi bende annemi söledim 'geçmiş olsun yaa bacaktanmış sen okadar üzüntülü söyleyince bende kalp ameliyatı falan oldu sandım dedi mafoldumben öyle deyince ben yatıcam dedim iyi geceler deyip kapattım yanii.Ben sadece ondan biraz daha destek beklerdim sonuçta konu annem benim enhassas olduğum konu ama o'neyse hadi yat dinlen dedi' Bilmiyorum sonumuz nolur canım :sm_confused:

canım yaşadıklarım geliyo gözlerimin önüne aile konusu olunca
aile bitane el oğlu elli taneeee kesinlikle dinle aileni ama tanımak istemiyolar ama tanısalar iyi ama .... yok böyle bişey yanlış diolarsa yanlıştır bidefa ailen tanımadan istemiyosa sende isteme şu an sende tanımıyosun öyle bi gün gelir 5 saat oturur yine tanıyamazsın çok insan var rol yapmasını iyi bilen güvenme kimseye aileni karşına alma sakın sakııınn

idean tavsiyelerin için teşekkür edrim canım bu tavsiyeleri mutlaka göz önünde bulunduruyorum benneyaptımki saolasın canım..

sadece sesini duydugun insan mı bu yoksa reelde görüşüp bişiler paylaştıgın insan mı

"ailen izin verirse evleniriz, vermezse kaçarız" diyen bir adam...kafamçokkarıştı

ne kadar süredir bu beraberlik var?

netten tanıştığın adamın senden başka biriyle de sanaldan ilişki yaşamadığını nerden biliyorsun?kaydirigubbakcemile

bu adamın senden 2 yaş büyük olduğunu nerden biliyorsun?kaydirigubbakcemile

evlilik bin sefer düşünülmesi gereken bir olay. hele netten tanıştığın biriyle evlenmeyi düşünüyorsan çok daha fazla düşünmelisin.

sevgi karın doyurmuyor...samanlık seyran olmuyor. akıl mantık kalp birlikteliği olmadan evlilik ufak bir heyecan ,sonrasında acılar. genelde ne hikmetse bütün acıları da bayanlar çekiyorbilmiyorumkismile

internetten olmasına birsey diyemem aşkın nereden nasıl gelecegi belli olmuyor bazen ama biraz rahat sanki erkek arkadasınız int yoluyla olan tanısmalarda buara dikkatimi ceken birsey var bir süre devam edip görüsme sansı bulunca aradaki tılsım gidiyor sanki bilmiyorumkismile görüsmenizin sizin bazı kararlarınızı netleştirecegi kesin gibi görünüyor

bence çok yanlış düşünüosunuz canım senin aile bi tanımalıydı bence sonuçta ondan sonra yanıt verirlerdi belki özünde çok ii biri ne yani nette tanıştın die kötümü demek eğer ailen tanıyıp kötü bi elektirikl alsalardı o zaman derdim yani tamam aileni dinle onlar senin görmediğini görür die ama tanımadan kestirip atmışlar peki sen şimdi aşkını kalbine mi gömüceksin tapma bence çünkü şöyle düşün insanlar yolda otobüste tanışıolar bi defada aşık oluyolar normal gelioda bu mu yanlış yanii bence kalbinin sesini dinle vee ailene de yani bi kez görün tanıyın daha sonra sizi dinlerim falan de ön yargı olması yanlış geldi bana yanii:umursamaz:

internetten olmasına birsey diyemem aşkın nereden nasıl gelecegi belli olmuyor bazen ama biraz rahat sanki erkek arkadasınız int yoluyla olan tanısmalarda buara dikkatimi ceken birsey var bir süre devam edip görüsme sansı bulunca aradaki tılsım gidiyor sanki bilmiyorumkismile görüsmenizin sizin bazı kararlarınızı netleştirecegi kesin gibi görünüyor

mafoldumben inanın artık neyapcağımı bilemez oldum bikaç saat önce telde konuştuk biraz mesafeli olmak istedim ama beceremiyorum galiba konuştum konuştum sonunda dayanamayıp sevdiğimi yine söyledim kendisini ne olursa olsun bırakmamamı istedi bendenmafoldumben

Back
X