Acaba olmayacak bir beraberlik mi bizimkisi??

bence çok yanlış düşünüosunuz canım senin aile bi tanımalıydı bence sonuçta ondan sonra yanıt verirlerdi belki özünde çok ii biri ne yani nette tanıştın die kötümü demek eğer ailen tanıyıp kötü bi elektirikl alsalardı o zaman derdim yani tamam aileni dinle onlar senin görmediğini görür die ama tanımadan kestirip atmışlar peki sen şimdi aşkını kalbine mi gömüceksin tapma bence çünkü şöyle düşün insanlar yolda otobüste tanışıolar bi defada aşık oluyolar normal gelioda bu mu yanlış yanii bence kalbinin sesini dinle vee ailene de yani bi kez görün tanıyın daha sonra sizi dinlerim falan de ön yargı olması yanlış geldi bana yanii:umursamaz:

evt canım işte enim ve sevdiğimin zruna gidende o yaa tanımak istememeleri tanısalarda sevmeseler amenna ama yok baştan reddediyolar.Ki nedeni netmiş. sanki net olupta chat aleminde tanımadım yaa orda burda tanışmadımya gayet hoş bi fmde gayet normal tanıştık ama neden hala olmaz diyoolar anlam veremiyorum:sinifsinif:

evt canım işte enim ve sevdiğimin zruna gidende o yaa tanımak istememeleri tanısalarda sevmeseler amenna ama yok baştan reddediyolar.Ki nedeni netmiş. sanki net olupta chat aleminde tanımadım yaa orda burda tanışmadımya gayet hoş bi fmde gayet normal tanıştık ama neden hala olmaz diyoolar anlam veremiyorum:sinifsinif:

bende onu diorum ya güzelim millet otobüste iki dakka görüp aşık oluyo da çok mu tanıo aynı şey işte yani tanışmak tanışmaktır önemli olan güven olması ve mutlu olman yani bence ailene de yani bi tanısınlarbilmiyorumkismile

bende onu diorum ya güzelim millet otobüste iki dakka görüp aşık oluyo da çok mu tanıo aynı şey işte yani tanışmak tanışmaktır önemli olan güven olması ve mutlu olman yani bence ailene de yani bi tanısınlarbilmiyorumkismile

şimdilik tanımak istemiyolar ama napcam :( ama onunla nette ve telde konuşmama bişi demiyolar şimdilik bu olumlu bişi mi kii bilmiyorumkismile

mafoldumben inanın artık neyapcağımı bilemez oldum bikaç saat önce telde konuştuk biraz mesafeli olmak istedim ama beceremiyorum galiba konuştum konuştum sonunda dayanamayıp sevdiğimi yine söyledim kendisini ne olursa olsun bırakmamamı istedi bendenmafoldumben

konuyu internet olarak ele almak istemiyorum ama bunu yasamıs biri olarak size en kısa sürede görüsmenizi tavsiye ediyorum inanın bazı seylerin netlik kazanmasını saglayacaktır bu görüsme siz kararınızı verdikten ve bu ikilemden cıktıktan sonra ailenizi bir sekilde ikna edersiniz

konuyu internet olarak ele almak istemiyorum ama bunu yasamıs biri olarak size en kısa sürede görüsmenizi tavsiye ediyorum inanın bazı seylerin netlik kazanmasını saglayacaktır bu görüsme siz kararınızı verdikten ve bu ikilemden cıktıktan sonra ailenizi bir sekilde ikna edersiniz

teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur herşey:Saruboceq:

birbirinizi görmeden bi yerlerde oturup görüşmeden tavırlarını hareketlerini konuşmalarını izlemeden ne biliyim tam anlamıyla tanımadan nasıl sevebiliyorsunuz çok şaşırıyorum. adam da ailen vermezse kaçarız gibilerinden konuşuyo resmen saçmalık. ben olsam bende onaylamazdım canım yanlış yapıyorsun çünkü.

ne kadar zamandır konuşuyorsunuz?
hangi şehirlerdesiniz?
ne zaman seninle görüşmeyi planlıyor?

birbirinizi görmeden bi yerlerde oturup görüşmeden tavırlarını hareketlerini konuşmalarını izlemeden ne biliyim tam anlamıyla tanımadan nasıl sevebiliyorsunuz çok şaşırıyorum. adam da ailen vermezse kaçarız gibilerinden konuşuyo resmen saçmalık. ben olsam bende onaylamazdım canım yanlış yapıyorsun çünkü.

ne kadar zamandır konuşuyorsunuz?
hangi şehirlerdesiniz?
ne zaman seninle görüşmeyi planlıyor?

Biliyo musun bende en başta senin gibi düşünüyodum hep netten arkadaş mı çıkar netten aşık olunur mu falan diyodum ama galiba büyük konuştummafoldumben
ne kadar zamandır konuşuyoruz ciddi ciddi 3ayı geçti bu konu...
hangi şehirlerdeyiz ben kırıkkale o konyamafoldumben
ne zaman benimle konuşmayı planlıyo oona kalsa bugün çıkıp gelmek istiyo ama işi biraz musait diil ama çok yakında gelme ihtimali var canım:umursamaz:

benim de böyle bır sevgılım vardı,
aileme söylememiştim bile izin vermeyeceklerini düşünüyordum,
nettendi baska sehirdendi 1 yas buyuktu,
baska sehre kaçak gıttım 2 defa cunku burada olsak bulusamayacaktık ama baska sehırde yatılı kalabıldım kaçak gıtmıstım iş egıtımı vs yalanlarıyla aıleme neredeyse tek o zaman yalan attım ama deydı,
cocuga doydum, sonra her zaman oldugu gıbı her sevgılıyle ayrılındıgı gıbı ayrıldım,
evlılık hayallerı ucusuyordu yoksa kacırıcak cok sevıyordu sonra sevmeye devam ettı ama o sıvrı dıllı hareketlerden 2 tanae yaptı hıc kacırmadım ve ayrıldık kova burcuydu bendekı,sendekı ne burcu?

ben başka şehre töbe yatılı gidemem kalamam izin vermezlerkaydirigubbakcemile benimkiside benden 1buçukyaş büyük ve ben boğa o akrep burcu canım

Back
X