Acaba seviyor mu yoksa igdsel m?i

gulsahh5151

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
88
1
86
35
Adana
beraber olduğum erkek arkadaşımla bi süre önce ayrıldıkk ayrılmayı da o istedi üstelikk.. onun çok yakın bi arkadaşı da baştan beri benden hoşlanıyor bunu ikimiz de biliyoruz ama o önce davrandığı için onunla beraber olmuştm..ve erkek arkadaşım sürekli diken üstündeydi o arkadaşı ve ben aynı ortamda olduğumuzda... nyse şu an eski erkek arkadaşımla ayrıyız bu bahsettiğim iki arkadaş geçenlerde içiyorlarmışş ve bu benden hoşlanıordu dediğim çocukla geçenlerde msn de konuştukk ayrıldığımızı söledim o da ex aşkıma msn de konuştuğumuzu sölemiş ayrılmışsınız demiş,çok bozulmuşş bu da umarım anlatabildimm derdimi isim vermeden anlatmaya çalıştığm için zor oldu biraz sizce msn de konuştuğumuza bozulmasının nedeni arkadaşıyla beni bir arada düşünememsi mi yksa beni önemsiyor olabilir mi ne dersiniz kızlarr???

Bir ilişki yaşıosan o ilşkinin enkazından kurtulman biraz zaman alabilr cnm..
Erkek arkadaşının neden ayrılmak istediğide önemli burda..
Eğer sevgisinin bittiğini öne sürerek ayrıldıysa zannetmiorumki önemsediğinden bozulsun..
Dediğim gbi bi ilişki bitsede kolayca unutulmaz..
Ve bahsedilen en yakın arkadaşı bozulması gayet normal..
Aklından çok farklı şeyler bile geçmiş olabilr.
Tabi bunlar bnm fikirlerim.. buyrunnnnnnnnn

evet haklısınız teşekkürler ilginize.. neden ayrlmak istediğini inanın sormadm bile ama yürümediğini düşünüor sadece bunu bilirum temel nedenini bilmiorum yani........ ama hiç önem semese de kiminle konuşuosa konuşsun der geçerdi die düşündüm açıkçası ben olsam öle yapardım yani(erkekler daha farklı tabi) artı arkadaşı kimseye söylemeden ısrarla benle beraber olmak istior biraz da benden yüz bulduğu içinn arkadaşı ağzını arama amaçlı sölemiş msn de konuştukk die buna bile surat astıysa beraber olduğumuzu falan öğrense ne yapar acaba die espri yaptı hatta...

Tabiki eski sevgilinin aklından geçenleri bilemeyiz..
Fakat bende olsam bozulurdum böle bişey duysam..
Eski bile olsa hayatına girmiş biridir..
Ve anladığım kadaryla en son ilişkisi sizdiniz galiba..
Başkasıyla olsa belki böyle tepki vermeyebilr ama arkadaşıysa arkamdan iş mi çeviriyorlar die düşünebilir..
Öyle düşünmese bile her insanın zoruna gider arkadaşıyla olma ihtimali bile..
Peki senin eski sevgilinin arkadaşıyla konuşma amacın ne?
Sadece muhabbet mi?
İlişki mi?
Yoksa eski sevgilini uyuz etmek mi cnm? yerimseniben

erkekler eski karılarını bile başka erkekle düşünmek istemez bence, bu tamamen onların egolarıyla alakalı bi durum, seni önemsemiş olsaydı, sebeb belirtmeden ayrılmazdı, aslına bakarsan ayrılırken sebeb belirtmemiş olması daha kötü bi duruma da işaret olabilir, demekki sebeb belirtecek kadar bişey hissetmemiş sana karşı, çok mu karamsar düşündüm bilmiyorum ama objektif bakınca böyle görünüyo
bence sen de bu düşünceleri boşver, seni önemsemiş önemsememiş neden düşünüyorsun ki önüne bak, hayatına devam et bence

evet haklısınız.. benm asıl amacım uyusluk aslındaa arkadaşı ısrarla kimselere sölemeden beraber olmak istior bense daha hiçbirşey söylemeyedm her ne kadar kimsyee sölemeden yürütmeye çalışsak da er geç haberi olacak tüm çevremizn die düşünüorum ben.. ben onun bu konuda çok rahatsız ve hassas olduğunu bildiğimden arkadaşıyla selamlaşmıordum bile ayrılmadan önce ama o bunlarn değerini hiç bilemedi çokk afedersiniz deveye diken insana öpen yaranıomuşş demek kii.... artık ben de konuşcam arkadaşıyla

Amacın sadece eski erkek arkadaşına gıcıklık yapmaksa,onu sinir etmekse bence hiç konuşma arkdşyla..
Belki bişiler hissettiğini bile zannedio olabilrsn o boşluktan..
Sen kendini değerli buluosan hayatına giren bütün insanlarda değerli olmalıdır ve hayatına girmeyi haketmelidir..
Öylesine bişeyler yaşamak insanı hem yıpratır hem yorar hem pişmanlık verir bir süre sonra..
Bu bnm düşüncem..
Sence dğru olanı yaşamalısın tbkide..

:roflol:

önce teklif edene "evet" demek :roflol:

bozulabilir... normal birşey.. seni önemseyip önemsemediğini göstermez

ki sen bozulduğunu nerden biliyorsun... belki öyle davranmak istemiştir

fazla önemsendiğini düşünme canın çokk yanar

abuk sabuk bi ilişki düzenilaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…