• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba temsinor 100 mg hap kullanan var mı

Sinddy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
300
76
98
Uzun süredir tensinor 100 mg kullanıyorum ara ara bıraktığım oldu bırakmakta zorlanan kullanan var mı acaba

Doktor kontrolünde herşeyi yap bence canım, eğer birakiacaksa kademeli bırakılmalı

Sanırım benzer görev
[/QUOT
Doktor kontrolünde herşeyi yap bence canım, eğer birakiacaksa kademeli bırakılmalı
Bu hapı kullanırken bebek düşünmüştüm kardiyolog bişey olmaz demişti kadın doğumcu gebelik varsa sonlandırmak gerekli d grubu ilaç çünkü demişti Allah tan gebelik yokmuş hepsi farklı bişey söylüyor sanırım başka doktor aramalıyım bazen anne olmam çok zor gibi geliyor

Bu hapı kullanırken bebek düşünmüştüm kardiyolog bişey olmaz demişti kadın doğumcu gebelik varsa sonlandırmak gerekli d grubu ilaç çünkü demişti Allah tan gebelik yokmuş hepsi farklı bişey söylüyor sanırım başka doktor aramalıyım bazen anne olmam çok zor gibi geliyor

Annem 20 yıldır hergün içiyor.bırakma konusunda sadece doktor karar verebilir.şuan hastaneye gidemiyorsanız da tansiyonunuzu günde 2 defa ölçün 2 hafta boyunca ona göre doktora bildirin

Back
X