Acaba vermiş midir?

Ya canim soylemeden gecemeyecegim.. Sen bence herseyi cok takinti haline getirmissin, yani bi dur bi soluklan her girdigimde sevgilinle ilgili bi konu acmis oluosun hepside asagi yukari ayni guvensizlik, tartisma... Yanlis anlama beni senin iyiligin icin diorum bak bosver bukdr en ince detayina kdr takma kafana birak hayatini yasa..

walla kusura bakma ama bu muhabbeti yapmanız bile o kadar saçma ki..böyle saçma bir konuda eğer ki sevgilinde senden tirsip sana yalan söylüyorsa o daha da saçma!
yani ikinizinde yaptigii saçma :)
tabiikide herkes sevdiğini kıskanır..ama telefonunu kız arkadaşına vermesi..
ve arkadasım kusura bakma yine daha oncede böyle garip bir kıskançlığın hakkında konu açmıştın ve orada fikirmi soylemistim..
bırak bu saçma kıskançlıkları..güvenmiyorsan da ayrıl..hastalıklı bir iliski olacak sizinkisi benden söylemesi..

Erkekler sadece erkeklerle arkadaşlık etsin, kadınlar sadece kadınlarla.
Böyle haremlik selamlık bir hayatımız olsun, hiç bir namahrem diğer namahremle iletişime geçmesin.
Ondan sonra da medeniyetten bahsedelim, moderniz diyelim.
Ondan sonra aşktan, meşkten bahsedelim, hoşgörüden bahsedelim.
Ne ala ne güzel....

valla canım bunu en iyi sen bilebilirsin. hem kız arkadaşın olabilir demişsin hem de olmasına karşısın. ben anlamadım valla.

sevgılımın ve benim de buna benzer bir anlaşmamız var. o sadece erkeklerin olduğu bir ortamda çalışıyor ve haliyle kız arkadaşı yok. ben de sadece kızların okuduğu bir bölümde okuyorum ve 1-2 erkek tanıdığım olmasına rağmenn numara vermeyi hoş bulmuyorum.

şimdi o kalkıp işte bu benim arkadaşım dese sorun çıkarırım çünkü arkadaşı olacak bir ortamı yok. ortak konusu yok. vs... neyse böyle işte. biz o kadar modern değiliz. Üstelik sevgiliden önce birbirimizin en iyi arkadaşıyızz :)

samimiyetini ancak sen bilebilirsin
burdakilere bunu sorarsan bilmiyoruz diyecekler
kusura bakma ama gereksiz bir konu olmuş
böyle birşeyi takıntı yaparsan ciddi birsorunla karşılaşınca ne yapacaksın
bence ilişkinin güzelliklerini keşfetmeye bak

işin suyunu çıkarmak buna denir heralde..
daha önceki konularınada yorum yapmıştım,usanmadan bunada yapıcam.
Gereksiz ve boş şeyleri kafana takıyosun.Bu şekilde kafana takarak hem ruh sağlığını bozacaksın hem hayatının fırsatı yani sınavların geleceğin ellerinden kayıp gidecek farkında değilsin...
çok kızıyorum gerçekten,yani bu kadar sorunlu ve güvensizse ilişkin hala nasıl bir mantıkla sürdürüyorsun?
seviyorum diyosan o zaman güvenmeyi bileceksin,oluruna bırakacaksın bişeyleri..
Karşındaki insan sana güven vermiyosa o zamanda bırakacaksın,yapacak bişey yok...

Bu şekilde devam edersen sana olacakları söyliyim...
1 - erkek arkadaşını sıkıntıya sokmaya devam edeceksin ve bunalacak..haklıda..
kimse bu şekilde güvensiz bir ilişkiyi sürdürmek istemek istemez..
sürekli ne yaptın nettemisin kızlarla görüşüyomusun vs vs vs şeyler konuşan bir kız arkadaştan itici bişey yoktur.herşey dozunda olmalı diye düşünüyorum...
2 - bunalınca seni dinlemeyecek,daha umursamaz olacak ve seni çekmeyecek ve hiç beklemediğin bir anda hayatından gidebilir...eğer gitmezse beraber olduğunuz sürece sana ufak tefek yalanlarını söylemeye devam eder sende bu şekilde kendini yıprattığınla kalırsın...
3- o hiç bişey olmamış gibi hayatına devam edecek ama senin psikolojin bozulacaktır bu kadar takıntılı olduğuna göre...
4-seneler sonra ne büyük hata yapmışım keşke derslerime sınavlarıma çalışsaydım diyeceksin...

bence yol yakınken gerçekleri görsen iyi olur...

Bir kere bu ilişkide ikinizde anlayışlı davranmıyorsunuz, tel. nosunu karşı cinsten bir arkadaşına vermenin ne sakıncası var ki...
Bu kadar kıskanç ve güvensiz olmayın, güvenin olmadığı ilişki asla yürümez :kahve:

ya kız arkadaşına telefon nosunu vermesine veya almasına yeri geliyo bende karşı geliyorum. konuşmasını istemiyorum.. kıskanıyorum ama güvenmiyorum değil.. uzatmıyorum ama, o beni biliyor zaten.

bi yandan da düşünüyorum telefonumda bi sürü numara var erkek arkadaşlarımın. ilkokul, ortaokul, lise, üniversite, kurslar...

ama o bana güveniyor. kıskanıyo biliyorum ama o da uzatmıyo..yanlış yapmam ona biliyor..
aynı şekilde bende uzatmıyorum çünkü güveniyorum.. karşı taraf yanlış birşey yapsa haberim olur mutlaka biliyorum.

ama düşününce insan olmasını istemiyor tabi ama bu kadar da takıntı etmeye gerek yok.. güven sen ona.

teşekkür ederim yorumlarınız için arkadaşlar. Sayenizde kendime hergün kızıyorum. Birgün karşısınıza düzelmiş olarak çıkıcam. Hepinizin ağzını açık bırakıcam kaydirigubbakcemile3

Back
X