• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba yapmismidir

Adinibilenyazsin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2016
209
52
13
32
Arkadaslar merhaba ben teniyim.bnm derdim ben ikisenelik evkiyim bes aylik bebegim var ben dogumdan sonra cok isteksiz yorgun bitkin hissettigim icin kocama karsi bisey yapmiyodum.isteksizdim ondan tiksindigim zamanlar bile oldu itici geliyodu bana.ben instagramda esimin yeni ni instagramini gordum.sonra ona sordum dedi ki haberim yok desi iste ismini dsdim bakmis bu bnm degil desi.kendi instagramina o kisiden istek gelmis o kiside yegeniymis o ben actim demis kendi resmimi koyucam demis.bu da kizmis mesajlari bana gosterdi yegeniyke olan.tamam herseyi anliyorum da neden ven gordukten sonra degisiyo o resim bide cocugumuzjn ustune yemin etti neye inanicami sstim yardim edin lutfen

Ya siz esiniz icin uzerine duseni yapin onvelikle ve boyle bir durum allah korrusn gerceksede kendinizi suclamamis olursunuz. Onlar helal yol icin evleniyorlar. Haram yola itilmemeli vebalide biz kadinlara oluyor.

Sizden habersiz açmış,sonrada yeğenimin demiş doğru mu anladım ?bunu aldatmaya meyil olarak mı görüyorsunuz yani?Lohusa iken eşinizin sizinle ilgilenmesi gerekmiyor muydu?Ve ne için yardım istiyorsunuz?

Sizden habersiz açmış,sonrada yeğenimin demiş doğru mu anladım ?bunu aldatmaya meyil olarak mı görüyorsunuz yani?Lohusa iken eşinizin sizinle ilgilenmesi gerekmiyor muydu?Ve ne için yardım istiyorsunuz?
Bunj lohusayken degil yeni oldu.acaba dpgrumu sur gunahinimi aliyorum cocugumun uzerine yeminde etti.tereddutte kaldm

yani belki dogru söylüyordun.
yalanda söylüyor olablr.
biraz daha araştırın bu konuyu oyle harekete geçin.

E sende önce ortadaki sebepleri kaldırman lazım mesela neden kocandan tiksiniyosun beraber olmak istemiyosun ilgi göstermiyosun bunları sorgula onunda ihtiyaçları var neticede ha bunların hepsi normale döndü ve eşin hala aynıysa ozaman eşine dönüp sorarsın

düzgün yazın düzgünnnnn
insan okuyo bunları da!!!
Lohusayken degil yeni gordum.ygeninin oldugunu soyledi ama ben gordukten sonra yegeni koysu fotolarini esiminki klkti bide mesajlasmis esim sen kimsin bnm fotomu diye oda ben im amca demis esim kizmis falan

düzgün yazın düzgünnnnn
insan okuyo bunları da!!!
Yazarken klavyeyi 10 metre ötede mi tutuyorlar, ilkokulda hiç mi noktalama işareti, yazım yanlışı ile alakalı bilgi almadılar anlamıyorum ki. Yemin ederim tek ben mi takıldım bu yazının anlamsızlığına diyecektim kiiiii. Yalnız değilim. Anlamay çalışırken yerine kelime uydurmaya çalışırken buluyorum kendimi.

Back
X