- 19 Mayıs 2016
- 656
- 216
- 18
- 27
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
Arkadaslar allahin izniyle ben disardan yazilicam acaba zorlandigim zamanlar sizlere sorsam yardim eder misiniz?dersler konusunda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar allahin izniyle ben disardan yazilicam acaba zorlandigim zamanlar sizlere sorsam yardim eder misiniz?dersler konusunda
şu hayatta kimseye güvenerek yola çıkma
önce kendine güven sonra da araştırma vs. derken hop geçmiş bitmiş
merak etme açık lisede zorlamıyorlar ve çok döküman var internette falan
ayrıca açık lise için bulunduğunuz ili araştırın akşam lisesi falan oluyor
Konu sahibi ne sormus, siz ne yorum yapmissiniz...
kötü bişey dememiş ki arkadaş. hatta konu sahibine güven aşılamaya çalışmış.
bende böyle düşünüyorum; insan her zaman önce kendine güvenmeli. soru sormak yardım istemek asla kötü bişey değil ama önce kendine güvenmeli insan.
konu sahibi, eminim kk'da yardımcı olacak bi çok kişi vardır. link atılmış zaten yukarda.
başarılar.
Hepinize tesekkur ederim inssllh bi yaziliyim dakötü bişey dememiş ki arkadaş. hatta konu sahibine güven aşılamaya çalışmış.
bende böyle düşünüyorum; insan her zaman önce kendine güvenmeli. soru sormak yardım istemek asla kötü bişey değil ama önce kendine güvenmeli insan.
konu sahibi, eminim kk'da yardımcı olacak bi çok kişi vardır. link atılmış zaten yukarda.
başarılar.
aynen oyle gayet de guzel konusmus..illaki çomak sokalım hemen...aman gerı kalmayalım !!!!!
hep denk geliyorum da bdvlerde yorumlara yorum yaparak polemik yaratan sensin..Polemik yaratmaya calismayin.
cok sagolun allah razi olsunSevgili konu sahibi, konunuzda bana yoneltilen anlamsiz elestirileri gormezden gelerek vaktim oldugunca size yardimci olabilecegimi belirtmek istiyorum. Hayirli olsun. :)
Sagolun teşekkür ederimben bir yöntem önereyim. 192 krediye ulaşmana az kaldığın seneye kadar okuma dersleri seç. edebiyat tarih coğrafya vs gibi. mezun olacağın sene de muaf olmak için zorunlu dersleri seç, ingilizce matematik fizik gibi. sadece formaliteden 3 kez sınavlara gir muaf ol. 2.5 -3 senede mezun olursun inşallah
hep denk geliyorum da bdvlerde yorumlara yorum yaparak polemik yaratan sensin..
Polemik yaratmaya calismayin.