- 17 Nisan 2021
- 49
- 18
- 3
- 34
- Konu Sahibi Ttllffrrdd
-
03 yazanda olmuş gibi pco var mı sizdeKızlar yumurtlama olmus mu sizce
03 yumurtlama gibi canım belki uçmuş diye biraz silik gözüküyorKızlar yumurtlama olmus mu sizce
Evet canım ilkten daha koyuydu. Sonra biraz açılıyor kuruyunca03 yumurtlama gibi canım belki uçmuş diye biraz silik gözüküyor
Ama 2 kere yapmışsın 2. çıkmamış yumurtlama değil bence sen yapmaya devam etEvet canım ilkten daha koyuydu. Sonra biraz açılıyor kuruyunca
Saat 4 de birini saat 7 de birini yaptım canım o bana yumurtlamanın olduğunu göstermez mi?Ama 2 kere yapmışsın 2. çıkmamış yumurtlama değil bence sen yapmaya devam et
Canım 7 de yaptığınında koyu çıkması gerekiyordu sen teste devam et bence adetin kaçıncı günüSaat 4 de birini saat 7 de birini yaptım canım o bana yumurtlamanın olduğunu göstermez mi?
Bugün 18. Gün bitti canım anlamadim kiCanım 7 de yaptığınında koyu çıkması gerekiyordu sen teste devam et bence adetin kaçıncı günü
3 ünde çatlamış gibi canimKızlar yumurtlama olmus mu sizce
Ben de yumurtlama gunu 3 saat aralıklarla yaptim ayni gunde. Ve gun icinde catlamayi gordum yani gördüğünüz catlamaSaat 4 de birini saat 7 de birini yaptım canım o bana yumurtlamanın olduğunu göstermez mi?
Inşallah canım 2 3 4 5 değerlendirdik öyle yada böyle bakalım test yapmaya devam edecegim3 ünde çatlamış gibi canim
Anladım canım çatlamış olabilir 3 saat sonra belki o yüzden silik çıkmıştır değerlendirdiysen sorun yok.Bugün 18. Gün bitti canım anlamadim ki
Guzel degerlendirmissiniz canim insaAllah olur bu ay gebelikInşallah canım 2 3 4 5 değerlendirdik öyle yada böyle bakalım test yapmaya devam edecegim
Kesinlikle olmamış devam.Kızlar yumurtlama olmus mu sizce
yok canım yumurtlama devamBu da Bugün kü kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?