Acaba zamanla mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Arkadasla birazdan biriyle bulusmaya gitcem bu kisi 1 sene oncede benle ciddi bi beraberlik dusunuodu ama ben kabul etmedim fln kapanmisti konu
simdi yeniden konusmaya karar verdik, ama bilmiorum iyimi yapiorum kotumu bulusmaya gitcem ama hic heycanli fln degilim boyle olmamamasi gerekio deilmi
iyi birisi onu sevmek istiorum zamanla biseyler hissedermiyim ?:uhm:

şuan ona karşı ne hissetiğine bağlı yani bunun cevabı gne sende sonradan aşık olmazsın heralde ama sen genede kalbinin sesini dinle

sen hele bi git de elektirigine göre anlarsın zate bişi olr mu olmaz mı
o ana baglı yanii uzun zmn olduysa görüşmeyeli ondandır heyecan olmaması

Bence bi git görüş
Bende aşkıma morukuma karşı bir şey hissetmiyordum.
3 yıl aradan sonra yine benle bi beraberlik istedi.
Yok ne kadar dediysemde şuanda kör kütük aşıgım:asigim::1hug:

Zaman her şeyin ilacı:delphin:

saolun kizlar ben bi gidip konusayim sonra bakariz gerisine
umut verdiniz bana
ben gidip hazirlanim simdi:)

bişi hissetmemen normal,bi paylaşmışlığın yok yaşamışlığın yok oturup sohbetin yok hiçbişi yok bende öyleyim ilk başlarda hiçbişi hissetmem,hatta hiçbişi hissetmeyip bana yaklaşıyo die sinir olduklarıma bi zaman sonra aşık bile oldum ben yerimseniben bu zamanla olur bence tanıdıkça paylaştıkça

Heyecan sevdikten sonra kazanılabiliyo emin ol,,,sevgi de zamanla oluştuğuna göre önce sevip sonra da heyecan duyabilirsin bu kişiye karşı...

Sen önce bi sevmeye başla gerisi kendiliğinden gelir zaten...

Bazen insanlar heyecan duyacağı birini bekler durur, sonra da kimseyi sevemiyorum filan gibi laflar etmeye başlar...

Aradığın heyecansa gelip geçicidir ama aradığın sevgiyse , zaten beraberinde heyecanı da getirir...

Mutluluklar cnm...

Back
X