• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba zehirlenir miyim?

gokyuzu5

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
91
29
3
44
şu an zehirleniyor da olabilirim.arkadaşlar kömür sobası yakıyorum evde :( soba yanarken bir tarafı yani üst demirin bir yanı çat diye kırıldı.sıcağa dayanamadı herhalde.offf...biraz önce kömür attım odun da attım ordan zehirli gazlar sızıyor mudur? kendimi çok uykuya meyilli hissediyorum.karbonmonoksit zehirlenmelerinde tatlı bir uykuya dalarmış insan :( ne yapayım ben şimdi?

şu an zehirleniyor da olabilirim.arkadaşlar kömür sobası yakıyorum evde :KK43: soba yanarken bir tarafı yani üst demirin bir yanı çat diye kırıldı.sıcağa dayanamadı herhalde.offf...biraz önce kömür attım odun da attım ordan zehirli gazlar sızıyor mudur? kendimi çok uykuya meyilli hissediyorum.karbonmonoksit zehirlenmelerinde tatlı bir uykuya dalarmış insan :KK43: ne yapayım ben şimdi?
camı pencereyi aç 112 yi ara

Kapı ve pencereleri aç, odayı havalandır
Sen de dışarı çık

aynen dediğinizi yapıcam şimdi.:( ama belki de psikolojiktir benimki olamaz mı arkadaşlar .yalnız kalınca evde off off paranoyak oluyor insan :(

Ablacim odayi iyice havalandir ve dikkatli ol. Soba sönmeden de uyuma.
Sende ölüm ve hastalik korkusu var sanirim. Cok takiyosun. Konularin hep bu yonde. Allah yardimcin olsun.

hepinizden ALLAH razı olsun.bişey yok gibi sanırım yorgunluktan uykum geliyor.sobayı yakalı 1 saat oldu arkadaşlar kömür kıpkırmızı sobada.sizce bu saatten sonra zehirler mi? evde tek olduğum için tedirgin oluyorum :(

hepinizden ALLAH razı olsun.bişey yok gibi sanırım yorgunluktan uykum geliyor.sobayı yakalı 1 saat oldu arkadaşlar kömür kıpkırmızı sobada.sizce bu saatten sonra zehirler mi? evde tek olduğum için tedirgin oluyorum :KK43:
Şimdiiiiiii odadan çık, havalandır mesajlarımızı beğenmeyip hala "sizce" diye sorduğunuza göre cevaplarımızı değiştiriyoruz:

Bir şey olmaz ne olabilir ki, uykun geldiği için sana öyle geliyordur, büyütüyor olabilirsin, bir şey yoktur ciddi.
Hadi yat uyu sen

fırtına var mı diye hava durumlarına göz gezdir. fırtına yoksa birşey olmuyor -genellikle- soba yanarken uyuma. dondurucu bir soğuk yok. sarıl battaniyene uyu arkadaş.

Şimdiiiiiii odadan çık, havalandır mesajlarımızı beğenmeyip hala "sizce" diye sorduğunuza göre cevaplarımızı değiştiriyoruz:

Bir şey olmaz ne olabilir ki, uykun geldiği için sana öyle geliyordur, büyütüyor olabilirsin, bir şey yoktur ciddi.
Hadi yat uyu sen
ben diğer odaya gidip orda uyucam :(

arkadaşlar hepiize teşekkürler.sobalı odada yatmayarak aklımdaki şüpheleri çözdüm.iyi akşamlar hepinize.iyi ki varsınız.

Sobanın ustunde zaten delikler, hava alacak yerler olur, yanı çatlak olsa da olmasa da baca geri basarsa karbonmonoksit gelir, ama baca basmiyorsa da gelmez.... Şunu düşün bu bir gaz, delikten cikmayacak da çatlaktan mi çıkacak, hmmm burası kırılmış burdan cikayim, ya da tam tersi aaaa burada çatlak yok, ustteki delikten de çıkarsam ayıp mi olur diyecek ..... Velhasili kelam Siz çatlak olsa da olmasa da sobalı odada uyumayin..

arkadaşlar hepiize teşekkürler.sobalı odada yatmayarak aklımdaki şüpheleri çözdüm.iyi akşamlar hepinize.iyi ki varsınız.

Kapinin altinda da karbonmonoksit sizabilir. Soba yanan odanin penceresi acik kalsin. Ama en iyisi sobanin tamamen sonmesini beklemek.

1 saat geçti ölmüş mudur?

:D :D :D
Zehirli gazdan kasıt duman is dedigimiz sey gorunmeyen birsey degil. Direk fark edilmemesinin sebebi yavas yavas sizmasi olsa gerek. Uykuda yakalarsa sadece yavas yavas zehirledigi icin hissetmiyorsun. Kinu sahibi biraz tedirgin bi insan sanırsam

hepinizden ALLAH razı olsun.bişey yok gibi sanırım yorgunluktan uykum geliyor.sobayı yakalı 1 saat oldu arkadaşlar kömür kıpkırmızı sobada.sizce bu saatten sonra zehirler mi? evde tek olduğum için tedirgin oluyorum :KK43:
Kovayi al dışarı koy sen de mışıl mışıl uyu heee nolur fazladan yorgan atarsın üstüne ama tedirgin olmadan uyursun

Back
X