camı pencereyi aç 112 yi araşu an zehirleniyor da olabilirim.arkadaşlar kömür sobası yakıyorum evdesoba yanarken bir tarafı yani üst demirin bir yanı çat diye kırıldı.sıcağa dayanamadı herhalde.offf...biraz önce kömür attım odun da attım ordan zehirli gazlar sızıyor mudur? kendimi çok uykuya meyilli hissediyorum.karbonmonoksit zehirlenmelerinde tatlı bir uykuya dalarmış insan ne yapayım ben şimdi?
Şimdiiiiiii odadan çık, havalandır mesajlarımızı beğenmeyip hala "sizce" diye sorduğunuza göre cevaplarımızı değiştiriyoruz:hepinizden ALLAH razı olsun.bişey yok gibi sanırım yorgunluktan uykum geliyor.sobayı yakalı 1 saat oldu arkadaşlar kömür kıpkırmızı sobada.sizce bu saatten sonra zehirler mi? evde tek olduğum için tedirgin oluyorum
aynen öyle yapıcam çok sağol canımfırtına var mı diye hava durumlarına göz gezdir. fırtına yoksa birşey olmuyor -genellikle- soba yanarken uyuma. dondurucu bir soğuk yok. sarıl battaniyene uyu arkadaş.
ben diğer odaya gidip orda uyucamŞimdiiiiiii odadan çık, havalandır mesajlarımızı beğenmeyip hala "sizce" diye sorduğunuza göre cevaplarımızı değiştiriyoruz:
Bir şey olmaz ne olabilir ki, uykun geldiği için sana öyle geliyordur, büyütüyor olabilirsin, bir şey yoktur ciddi.
Hadi yat uyu sen
arkadaşlar hepiize teşekkürler.sobalı odada yatmayarak aklımdaki şüpheleri çözdüm.iyi akşamlar hepinize.iyi ki varsınız.
evet anahtar kelime bu korkutmayın bizi her tarafı açın havalansınben diğer odaya gidip orda uyucam
Kovayi al dışarı koy sen de mışıl mışıl uyu heee nolur fazladan yorgan atarsın üstüne ama tedirgin olmadan uyursunhepinizden ALLAH razı olsun.bişey yok gibi sanırım yorgunluktan uykum geliyor.sobayı yakalı 1 saat oldu arkadaşlar kömür kıpkırmızı sobada.sizce bu saatten sonra zehirler mi? evde tek olduğum için tedirgin oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?