Nasıl anlaşılır pekiCinsel tercihi farklı olan erkekler anlaşılıyor. Yani cinsellik konuşmuyor diye gay diyemezsiniz. Ya da arkadaşlarıyla dışarı gidiyor diye.
Başka belirti yok mu?
Valla tanıdığım bütün gayler kendilerini belli ediyorlar :) çok narin kibarlar, aşırı samimi konuşurlar. Sizi kardeş gibi görürler. Öyleler yani.Nasıl anlaşılır peki
Onlarla bir evde buluşması falanCinsel tercihi farklı olan erkekler anlaşılıyor. Yani cinsellik konuşmuyor diye gay diyemezsiniz. Ya da arkadaşlarıyla dışarı gidiyor diye.
Başka belirti yok mu?
Kimlerle bir evde buluşması? Of bilmece mi çözüyoruz doğru düzgün anlatın ya da beni alıntılamayın artık, sıkıldım. Bu da yeni moda oldu taksit taksit dert anlatıyorsunuz.Onlarla bir evde buluşması falan
İyi yorum yapmayın o zamanKimlerle bir evde buluşması? Of bilmece mi çözüyoruz doğru düzgün anlatın ya da beni alıntılamayın artık, sıkıldım. Bu da yeni moda oldu taksit taksit dert anlatıyorsunuz.
Cinsel tercihi farklı olan erkek nasıl anlaşılır acaba.
Diğer erkeklerin konuştuğu konuları hiç konuşmaması.Uzak durması.
Gece yarılarında erkek arkadaşlarıyla takılması gibi etkenler kafa karıştıcı mıdır.?
Ya taksit taksit yaziyorsunuz.Onlarla bir evde buluşması falan
Cinsel tercihi farklı olan erkek nasıl anlaşılır acaba.
Gece yarılarında erkek arkadaşlarıyla takılması gibi etkenler kafa karıştıcı mıdır.?
bunu ona sorsan?Cinsel tercihi farklı olan erkek nasıl anlaşılır acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?