Acaba??

Ayşe aldatsa suç bastırmak için gelip size kocam aldatıyor mu diye şüpheleniyor muyum der ? Aralarında soğukluk olduysa öyle hissetmiş olabilir de sizin konuyu Ayşe’ye getirmeniz ayrı bi olay .. Allah aşkına bunu sorun mu ediyorsunuz derdinize özendim ....

Ayşe sağlık çalışanı, yeni evli... cicim ayları geçmiş, pandemiden dolayı da psikolojisi bozulmuş gibi geldi. Kanaatiniz zaten Mehmet in aldatmadığı yönünde. Gönlünü ferah tutmasını söyleyin. Zaten aldatıyorsa bir şekilde açığa çıkar deyin. Zaten işi zor kadının, bir de mehmeti dert etmesin. Yazık üzüldüm.

Alt Komsularima Ayse ve Mehmet diyorum.
Ayse'yi cok severim,alt katimda oturur firsat buldukca gorusuruz.29 yasinda.Esi Mehmet kendisinden en fazla 2 veya 3 yas buyuktur.Severek taniyarak baslamis bir iliski sonrasinda evlilik olmus zaten.Kac senedir tanistiklarini bilmiyorum ama 1 senelirini doldurmuslar evli iken.Ayse neredeyse son 2 aydir.Aldatildigini dusunuyor.Hissediyorum diyerek diretiyor.Eskiden bu kadar kotu degildi,konusurken gozlerinde ki nefret duygusu bana geciyor sanki.Birden rengi degisir derler ya.O an taninmaz bir hal aliyor.Ben evli degilim,daha oncede evlenmedim.Gorustugum kisiler oldu ama boyle bir hisse hic kapilmadim.Anlatiyor tasfir ediyor ama benim kafamda olusmuyor.Kuramiyorum.Eve gec gelen biri degil mehmet.Pandemi yokken benim isten donmem 6.30-7 civarlari olurda.Her girisimde Mehmetin arabasin, kendilerine ait park yerinde durur halde gorurdum.Mehmet infaz koruma memuru,Ayse Hemsire.
Ayse'nin sikayeti mehmetin eskisi kadar konusmadi yada anlatmadigi yonunde..Mehmet'i soyle anlatayim.Bir kadin icin en azindan benim icin gorsel olarak kendisine istemsizce baktiracak bir yapida degil.Cok albenili giyenin,kendisine baktirmaya calisan insalara benzemiyor.Hatta fazla sakin.Tepkileri cok donuktur,yapmacik degildir ama agirdir.
Neden bu sekilde hissediyorsun dedigimde elle tutulur gozle gorulur bir sey yok Ayse'de.
Mehmeti instagram bile kullanmiyor,sence normal mi diyor.Ve bence normal kullanmak zorunda degil diyorum ama suphe ediyor.
Bir kac gece gorev icin cagirdilar diyor.Bu da bana garip gelmiyor.Ama Ayse bunun normal olmadigini konusunda israrci.
Filmlerde izledigimiz kadariyla,parfum kokusu mu aldin,senin bilmedigin bir kiyafet mi almis diyorum,hayir diyor.
Ama konustukca daha kotu oluyor.
Simdi sizde fark etmissinizdir ki,benim dusuncelerim biraz ters calisir.Ben zaman zaman Ayse'nin birinden hoslandigini ve mehmetin bunu fark etmis olabilecegini bu yuzden onunda bize karsi yer yapmis olabilecegini dusunuyorum,bunu isteyerek yapmiyorum ama aklima da gelmiyor degil.Cunku benim bu durumda arkdasligim Ayse ile biter.Kural takintim var.Dogru olmayabilir ama boyle.Birlikte oldugu kisiyi aldatan herkesi aldatir bana gore.
Soru su;Ayse nasil anlar hakli olup olmadigini ? karsindaki insana hissetirmeden
Evinde 5.30 da olan bir insan Mehmet,araci hep kapida.Pazarlari 4-5 saat kadar gole gidermis balik tutmak icin oyle soyluyor.
Ayse'de dedigim gibi hemsire..Neseli biraz zipir.Oda Mehmetin aksine biryere gittigimizde kendinsen konuslmasini sever,Bu bir gunde olsa,saklik klubumuzde olsa hep merkezde olmak ister.Boyle bir kadinin elinden bir neden yokken bu kadar tedirgin olmasi bana cok saglikli gelmedi.Sizce neden yapiyor,yada haklilik payi olabilir mi ?
Benimde eşim ikm ama pandemiden dolayı vardiyada çalışıyor 10 gün yatılı 30 gün evde olarak sanırım mehmet 8 5 olarak çalışıyor ondan akşamları bi aksilik olup çağırmaları ise gitmesi normal geldi bana çünkü eşimde gündüzleri çalışırken bi kaç kez çağırdılar gitti veya haftasonlari balık tutmayada gitti arkadaşlarıyla ama ben hic şüphelenmedim çünkü gayet normal bi yaşantı veya is hayatı bence demediği başka sebepleri olabilir.

Siz neden böyle bir şeyi yakistirdiniz ki Ayşe'ye? "Asil o birinden hoslanmistir,ayak yapıyor" diye. Kız gelip size derdini anlatmis, düşündüğünüz şeye bakın 🤬🤬
Ayrıca çok mu safsiniz bilmiyorum ama kişinin bir şeye niyeti varsa o şeyi yapar. Her gün ise gitmesi bahanesi olamaz. Mesela liseli çocuğunuzu okula ugurlarsiniz ama o gün okuldan kaçıp manitasiyla takılabilir. Ya da 'dersaneden sonra deneme sınavı var,geç gelecegim' der, arkadaşlarıyla bara eğlenmeye gidebilir. Annenin 'her gün okul - dersane - ev. Benim çocuğum gitmemiştir' diye düşüncesi doğruyu yanistmaz :)
İş için de aynı. Çoook rahatlıkla o gün sabahtan ise gidip, kendisini halsiz gösterip, tuvalette uzun süre oyalanip sonra o halini gören amirinden 'sen en iyisi eve git' sözünü duyabilir. Ya da gider, 70 liraya özel hastaneden sahte rapor alır. Oradan doğru sevgisiyle bulusabilir.
Ya da gece mesaisine kalıyorum der, bütün geceyi başkasıyla geçirebilir...bir keresinde benim şirketim ayın son cuma günü tadilata girmişti. Ben aileme "ayın birinde tadilata girecek" demiştim,o kalan günlerde sabahtan çıkıp sevgilimle günübirlik bursayi ziyarete falan gitmiştik, 'neredesin' telefonları olmadan... Yani insanlar yapıyorlar böyle seyler...
Kadın hissediyorsa vardır bir bildiği.
Ayrıca hiçbir sosyal medya kullanmaması - ya da kullandığı hesabını kapatması da bir şüphe doğurabilir. Sonuçta iki kişiyi aynı anda idare eden kişi için adının soyadının yazdigi bir sosyal medya aracı çok risklidir. Misal,daha yeni bir kız arkadaşım iş yerinde onunla konuşan, gece gündüz yazan bir adamı stalkladi, gizli hesabını da ben ekledim . Bir baktık ki adam nisanliymis (yolumun üstüsün, beraber gidelim diye kızı evinden falan alirdi. Yüzük yok bir şey yok). Ama adam Instagram kullanmasaydi muhtemelen bizim kız onun nişanlı olduğunu daha uzun zaman boyunca farkedemeyecekti. Yani sosyal medyası kapali olmasından da şüphelenebilir kadın...
Ayrıca Ayşe normalde agirlanli, size göre cazibesiz olabilir ama siz onu bir de ciplakken görün. İnsanların yatakta nasıl olduğunu partnerlerinden başka kimse bilemez...
Bence yapacağınız en dogru şey Ayşe ile iletişimi kesmek olur. Kimsenin aile hikayesine kafa yormak zorunda değilsiniz
Siz neden böyle bir şeyi yakistirdiniz ki Ayşe'ye? "Asil o birinden hoslanmistir,ayak yapıyor" diye. Kız gelip size derdini anlatmis, düşündüğünüz şeye bakın 🤬🤬” Kimsenin aile hikayesine kafa yormak zorunda değilsiniz”” duygularımın tercümanı oldunuz teşekkür ederim 🤩👌🤣😂👏🏻👏🏻👏🏻

Alt Komsularima Ayse ve Mehmet diyorum.
Ayse'yi cok severim,alt katimda oturur firsat buldukca gorusuruz.29 yasinda.Esi Mehmet kendisinden en fazla 2 veya 3 yas buyuktur.Severek taniyarak baslamis bir iliski sonrasinda evlilik olmus zaten.Kac senedir tanistiklarini bilmiyorum ama 1 senelirini doldurmuslar evli iken.Ayse neredeyse son 2 aydir.Aldatildigini dusunuyor.Hissediyorum diyerek diretiyor.Eskiden bu kadar kotu degildi,konusurken gozlerinde ki nefret duygusu bana geciyor sanki.Birden rengi degisir derler ya.O an taninmaz bir hal aliyor.Ben evli degilim,daha oncede evlenmedim.Gorustugum kisiler oldu ama boyle bir hisse hic kapilmadim.Anlatiyor tasfir ediyor ama benim kafamda olusmuyor.Kuramiyorum.Eve gec gelen biri degil mehmet.Pandemi yokken benim isten donmem 6.30-7 civarlari olurda.Her girisimde Mehmetin arabasin, kendilerine ait park yerinde durur halde gorurdum.Mehmet infaz koruma memuru,Ayse Hemsire.
Ayse'nin sikayeti mehmetin eskisi kadar konusmadi yada anlatmadigi yonunde..Mehmet'i soyle anlatayim.Bir kadin icin en azindan benim icin gorsel olarak kendisine istemsizce baktiracak bir yapida degil.Cok albenili giyenin,kendisine baktirmaya calisan insalara benzemiyor.Hatta fazla sakin.Tepkileri cok donuktur,yapmacik degildir ama agirdir.
Neden bu sekilde hissediyorsun dedigimde elle tutulur gozle gorulur bir sey yok Ayse'de.
Mehmeti instagram bile kullanmiyor,sence normal mi diyor.Ve bence normal kullanmak zorunda degil diyorum ama suphe ediyor.
Bir kac gece gorev icin cagirdilar diyor.Bu da bana garip gelmiyor.Ama Ayse bunun normal olmadigini konusunda israrci.
Filmlerde izledigimiz kadariyla,parfum kokusu mu aldin,senin bilmedigin bir kiyafet mi almis diyorum,hayir diyor.
Ama konustukca daha kotu oluyor.
Simdi sizde fark etmissinizdir ki,benim dusuncelerim biraz ters calisir.Ben zaman zaman Ayse'nin birinden hoslandigini ve mehmetin bunu fark etmis olabilecegini bu yuzden onunda bize karsi yer yapmis olabilecegini dusunuyorum,bunu isteyerek yapmiyorum ama aklima da gelmiyor degil.Cunku benim bu durumda arkdasligim Ayse ile biter.Kural takintim var.Dogru olmayabilir ama boyle.Birlikte oldugu kisiyi aldatan herkesi aldatir bana gore.
Soru su;Ayse nasil anlar hakli olup olmadigini ? karsindaki insana hissetirmeden
Evinde 5.30 da olan bir insan Mehmet,araci hep kapida.Pazarlari 4-5 saat kadar gole gidermis balik tutmak icin oyle soyluyor.
Ayse'de dedigim gibi hemsire..Neseli biraz zipir.Oda Mehmetin aksine biryere gittigimizde kendinsen konuslmasini sever,Bu bir gunde olsa,saklik klubumuzde olsa hep merkezde olmak ister.Boyle bir kadinin elinden bir neden yokken bu kadar tedirgin olmasi bana cok saglikli gelmedi.Sizce neden yapiyor,yada haklilik payi olabilir mi ?
Gayet haklı olabilir şüphe de duyuyor olabilir boşuna bir erkek aldatmak isterse her türlü aldatır Balıga gidiyorum Der kadına gider haftada bir gün görüşmekte ise yarar bence telefon mesaj arama yakalanmadığı sürece suçlaması yanlış ama bence tetikte olmasında fayda var

O kadar buyuk konusmussunuz ki ve kendinizi oven cumleler.baskasini aldatan kisi herkesi aldatacak diye bisey yok.ikincisi oyle bi anlatiyosunuz sanki hic hata yapmiyorsunuz yok sinirlarim var yok bilmem ne.aysenin akli olsa size hayatta dert anlatmaz,kadin guvenip anlatmis sizin tabiriniz cok cirkin.hemen aldatiyor diyorsunuz.bence sizdede biseyler var buraya konu acacak kadar onemli mesele degil anlattiklariniz.bunun arka perdesi var

Back
X