• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba?

Allah göstermesin bunu da nerden çıkardın ki şimdi ?:18:

taşları yerine oturtuyorumda, sonuç eksi veriyor :ssz:
sanırım öyle birşey oldu :ssz:

başka konulardada yazmıştım. bi ara eşimi rahatsız eden bir bayan vardı. daha doğrusu onlar akradaşlardı, sonra kız sık sık aramaya başladı, yazışmaya çalışıyordu bende uyuz olmaya başlamıştım. ousla kavga etmeye başlamıştım.
önce ous sen abartıyorsun, boi yere kıskançlık yapıyorsun diyordu ben daha çok kavga ediyordum.
sonra o kızlada kavga etmeye başladım.

neyse, ondan sonra başka bir sebepten dolayı ben boşanma davası açmıştım. ousda o aralar bi erkekleşmişti öyle, bi cesaret gelmişti ona, kabul etmişti boşanmayı.
şimdi düşünüyorumda, belkide o zaman beni o kızla aldattı o yüzden bi cesaret gelmişti ona. yoksa o kolayına benden boşanmayı kabul etmezdi.

neyse son anda vazgeçtik boşanmaktan, sonra o kızlada konuşmasını yasakladım
ama o kız yine karşıma çıktı, kayınımla çıkmaya başladı ve ciddiler, evlenmek istiyorlar. ama ben o kıza uyuz oldum ve ous kendiside istemiyor kardeşinin o kızla evlenmesini
şimdi ben düşünüyorum, acaba dediği doğru ve o kız ona asıldı diyemi kardeşiyle evlenmesini istemiyormu yoksa kendisi o kızla birşeyler yaşadı diyemi kardeşinin onunla evlenmesini istemiyormu?

Eee karışık işler bunlar carrie :ssz:
Acaba ous bu kızdan hoşlandı da ondan mı kardeşiyle evlensin istemiyor ya da kız buna asıldı falan sonra kardeşine layık görmedi mi ?

Eee karışık işler bunlar carrie :ssz:
Acaba ous bu kızdan hoşlandı da ondan mı kardeşiyle evlensin istemiyor ya da kız buna asıldı falan sonra kardeşine layık görmedi mi ?

zaten kız çirkin birşey. ousa sorduğumda bana dediki bu kız o...... . çok fazla internette zaman geçiriyor diye ona adminlik vermiştim, onla hiç bir işim olmadı ama kız durmadan arıyordu. her pok için ousu arıyordu gece gündüz bende uyuz oluyordum. şimdide diyorki benim kardeşimin dengi değil bu kız hem rahatsız hem o..... kala kala benim kardeşim onamı kaldı diyo

bu arada kız bi iki defada resimlerini gönderdi ousa net üzerinden.

Son düzenleme:
zaten kız çirkin birşey. ousa sorduğumda bana dediki bu kız o...... . çok fazla internette zaman geçiriyor diye ona adminlik vermiştim, onla hiç bir işim olmadı ama kız durmadan arıyordu. her pok için ousu arıyordu gece gündüz bende uyuz oluyordum. şimdide diyorki benim kardeşimin dengi değil bu kız hem rahatsız hem o..... kala kala benim kardeşim onamı kaldı diyo

bu arada kız bi iki defada resimlerini gönderdi ousa net üzerinden.

Nasıl resim cıbıldak mı ?
E hem kıza öyle bi ifade yakıştırıyor hem de kendisi daha önce neden konuşup durmuş ki bu kızla ?

Nasıl resim cıbıldak mı ?
E hem kıza öyle bi ifade yakıştırıyor hem de kendisi daha önce neden konuşup durmuş ki bu kızla ?

yok normal resim.
ous o sitenin sahibiydi ve vakti olmuyordu adminlik yapmaya o yüzden bi iki kişiye adminlik vermişti ilgilensinler diye. bu kişilerden biride bu kızdı

cevrenızde bu kızdan başkası yokmu allah askına?
saçma dızı askları gıbı olmuş..herkes 1 kıza asık..

cevrenızde bu kızdan başkası yokmu allah askına?
saçma dızı askları gıbı olmuş..herkes 1 kıza asık..

bende onu düşünüyorum
ya bana yalan sölemişse, ya kız ona asılmamışsada karşılıklı bişey yapmışlarsa?

bunu kıza sorsan?

kızla ben konuşmuyorum ki çok kavga ettim, çok küfürler ettim. resmen ağzına s... defalarca.
oda her seferinde al kocanı başına çal diyordu ama ikinci günü yine eşimi arıyordu yok sitede bu oldu yok şu oldu. gece bile arıyordu

galiba ben aldatıldım :ssz:

Keri konu içeriğin çok hoş :60:
Hoşgeldin:3:

taşları yerine oturtuyorumda, sonuç eksi veriyor :ssz:
sanırım öyle birşey oldu :ssz:

başka konulardada yazmıştım. bi ara eşimi rahatsız eden bir bayan vardı. daha doğrusu onlar akradaşlardı, sonra kız sık sık aramaya başladı, yazışmaya çalışıyordu bende uyuz olmaya başlamıştım. ousla kavga etmeye başlamıştım.
önce ous sen abartıyorsun, boi yere kıskançlık yapıyorsun diyordu ben daha çok kavga ediyordum.
sonra o kızlada kavga etmeye başladım.

neyse, ondan sonra başka bir sebepten dolayı ben boşanma davası açmıştım. ousda o aralar bi erkekleşmişti öyle, bi cesaret gelmişti ona, kabul etmişti boşanmayı.
şimdi düşünüyorumda, belkide o zaman beni o kızla aldattı o yüzden bi cesaret gelmişti ona. yoksa o kolayına benden boşanmayı kabul etmezdi.

neyse son anda vazgeçtik boşanmaktan, sonra o kızlada konuşmasını yasakladım
ama o kız yine karşıma çıktı, kayınımla çıkmaya başladı ve ciddiler, evlenmek istiyorlar. ama ben o kıza uyuz oldum ve ous kendiside istemiyor kardeşinin o kızla evlenmesini
şimdi ben düşünüyorum, acaba dediği doğru ve o kız ona asıldı diyemi kardeşiyle evlenmesini istemiyormu yoksa kendisi o kızla birşeyler yaşadı diyemi kardeşinin onunla evlenmesini istemiyormu?

Bence düşündüğün gibi bişey olmadı. Be tamamen senin hissin gibi geliyor bana.
Kaynının haberi var mı bu olaylardan?

Keri konu içeriğin çok hoş :60:
Hoşgeldin:3:

Bence düşündüğün gibi bişey olmadı. Be tamamen senin hissin gibi geliyor bana.
Kaynının haberi var mı bu olaylardan?

haberi var ama umurunda değil, evlenmek istiyor

:13::13:

kızla ben konuşmuyorum ki çok kavga ettim, çok küfürler ettim. resmen ağzına s... defalarca.
oda her seferinde al kocanı başına çal diyordu ama ikinci günü yine eşimi arıyordu yok sitede bu oldu yok şu oldu. gece bile arıyordu

ağzına sağlık.. böylesine bu muamele lazım.. aramaları belli ki seni kıskandırıp daha da delirtmek için.. asıl sorun eşin böyle bir kadının telefonunu neden açıyor? az önceki topiğe de yazdım,kaynının genişliğine ayrı şaştım..
kaynana ne diyor bu duruma?

Eşin aldatmamış olabilir, gunahini alma
Bence eşine asılmıştır, eşinde onun ne ayar olduğunu anlamıştır ve haliyle kardeşiyle böyle bir münasebeti olsun istemiyordur
-gibi geldi bana:26:

kocana ne kı,bıraksın evlensinler,sevenlerı ayırmasın:P

senın acından dusunuyorumda hayat boyu o kız bı sekılde sızınle olcak..

keri hosgeldın yavrum:3::3:
bence seni aldatmamıştır senin ous senden korkuyo totosu yememiştir o yuzden:ssz::ssz::1:

Back
X