Acaba...

papaya34

Guru
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
206
123
Herkese merhaba. Kizkardesimin (ikisi de calisiyor ve dogal olarak sabah aksam birbirlerini goruyorlar) birgun isten eve donerken telefonuna eşinden mesaj geliyor:Şuan nerde oldugunu bilmiyorum ama seni cok ozledim canim"... Tabi kiz baya bozuluyor ve eşine hemen "gonderecegin kisiyi karistirdin herhalde" diye geri mesaj gonderiyor. Haliyle kocasi tabi ki sana gonderdim diyor ama kizcagiz inansa mi inanmasa mi bilmiyoruz. Ayni sehirde ayni evi paylasip sabah aksam gorustukleri halde o mesaji gercekten esine atmis olabilir mi???

Olabilir neden olmasın? Yolda mı evde mi olduğunu bilmiyorsa ne yapıcak bu adam, odun olsaydı da başkalarının eşleri mesaj yolluyor :KK43: diye şikayet eder miydi? Madem kadın hisseder deyip devemlı övünüyor kadınlar; kendilerini seven eşi anlayamıyorlar mı?

Hadi diyelim ki başka birine yolladı mesajı, aferim bir daha eşi açık vermez, tebrikler. Çünkü neden? Çünkü en basit şeyde bile hemen tepki vermek çok mantıklı bir hareket..:KK14:

Son düzenleme:
Olabilir neden olmasın? Yolda mı evde mi olduğunu bilmiyorsa ne yapıcak bu adam, odun olsaydı da başkalarının eşleri mesaj yolluyor :KK43: diye şikayet eder miydi?
Gercekten olabilir mi? Sonucta ayni sehirdeler ve eşinin nerde calistigini biliyor. Sadece gercekten o anda tam olarak nerde oldugunu bilmeyebilir de, yine de dusundurucu iste. Bilemedik...

Gün boyu "saat yedide küvette :KK66:" şeklinde mesajlaşan çifte kumrular değillerse, kadının garipsemesi normal.
Fekat, hemen cevap vererek acemilik etmiş kızcağız.
İşin yoksa ikinci açığı kolla şimdi.

Bir adam eşinede böyle bir mesaj atar ama kızkardeşiniz garipsediğine göre normalde bu tarz mesajlaşmaları yok heralde. Şüphelenilebilir.
Tabi atar da "cok ozledim" falan ne bileyim bir tuhaf olduk gercekten. Yani kesinlikle bu mesaj baskasinadir diye kesin gozle bakmayalim mi???

Kadının işi ne?
Dışarda geziyor mu işteyken?

Yani sabah eşinle vedalaşıp işe gidiyorsun.
Normal şartlarda işte olan eşine ' Şuan nerdesin bilmiyorum ama' diye mesaj atmazsın heralde.
Pis çakal.. Gözü üstünde olsun!

Kadin gezmiyor o da calisiyor ve isten cikmis otobus beklerken eşinden o msj geliyor. Eşi de o anda yolda ve o da işten eve gidiyor...

Kadin gezmiyor o da calisiyor ve isten cikmis otobus beklerken eşinden o msj geliyor. Eşi de o anda yolda ve o da işten eve gidiyor...
e ikiside eve geciyomus adam karısına jest yapmış ozledigini söylemiş gayet normal illa lise aşıkları mı olmak gerekiyor yani evlilerin böyle mesajlara hakkı yokmu :)

bu ilişkideki dinamiklere bağlı. nasıl iletişimleri. genelde gün içinde böyle mesajlar atar mı?

mesela bana gelse şaşırmam çünkü biz mıç mıç bi çiftiz. nerde olduğunu bilmiyorum lafı da, işte misin,çıktın mı daha çok mu var gelmene bilemiyorum ama sabırsızlanıyorum,özledim gibi romantik yapmış da olabilir. kadın ne hissediyorsa odur. bi de öyle bi yanlışlık da biraz zor.

bu ilişkideki dinamiklere bağlı. nasıl iletişimleri. genelde gün içinde böyle mesajlar atar mı?

mesela bana gelse şaşırmam çünkü biz mıç mıç bi çiftiz. nerde olduğunu bilmiyorum lafı da, işte misin,çıktın mı daha çok mu var gelmene bilemiyorum ama sabırsızlanıyorum,özledim gibi romantik yapmış da olabilir. kadın ne hissediyorsa odur. bi de öyle bi yanlışlık da biraz zor.
Cok tesekkur ederim gercekten cok ic ferahlatici bir yorum. Zaten biz de oyle olduguna inanmak istiyoruz malum Hoppa

Ne var ki bunda, sonuçta kadın dışarda üzerinde çip olmadığına göre nerede olduğunu bilemez, belki daha otobüse binmedi, belki otobüste belki yürüyor.
evde olduğunu bilse böyle bir mesaj gelse neyse.

X