Acaba ??

BBAL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
897
75
Merhabalar,
Acikcasi buralara Yazmaya li baya uzun zaman oluyor. 26 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var ve korunuyoruz. Biraz açık yazıcam arkadaşlar çok özür dilerim şimdiden.
Prezervatif yöntemi ile korunurken prezervatif patladı ve malum eşim içime boslmis oldu. Tam da yumurtlama günlerinde. Dün ya da bugün regl olmam gerekiyordu. Aralık 18 ve ocak 21 de regl oldum 32-33 gnde bir regl oluyorum. Bugün sabah regl olmadigindan ve hiç bir belirti olmadigindan dolayı idrar testi yaptım hayal maya 2. Çizgi çıktı.. birde siz bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim. Dedigim gibi hiç bir belirti yok sadece 2 gundur öğlen başlayıp yatana kadar devam eden hafif migde bulantisi var ..

20150224_090834.jpg

Canım hastaneye gidemiyorum maalesef kizim grip oldu hasta. Onuda yanımda sürüklemek istemiyorum yoksa hafta sonuna kadar olmazsam kızında iyileşir bende hastaneye gidebilirim. Ama şu anda elimde bu var bitek doktorum aradım sen ne olur olmaz cuma sabahi ya da cmt sabah tekrarla ona göre kan ver dedi. Bende burada bi sorayin dedim benim kadar silik çıkan var mı soradan hamile olduğunu öğrenen diye

benım hamıleleıgımdede ıkıncısı cok az derece sılık cıkmsıtı bana bende ıkı gun uc gun gecmıstı sennkı daha cok yenı yarın bıdaha dene o testı

Yardimci olabilecek kimse yok mu arkadaşlar ?
Canim, bence orda ikinci çizgi yok. Ama zaten idrar testi için erken değilmi, kan testi daha güvenli olur. En önemlisi herne olursa olsun, hayırlısı olsun :KK3:

Tamam canım denerim teşekkür ederim cevap yazdığın için. Kazayla olduğu için erken biliyim istiyorum. Ona göre folik asit falan alıp biran once doktora giderim.. iste ya adet günüm ya da 1 gün gecikti bugün bakalım ben 2 gune tekrarlarim olmadı

Belissima Canım Sağol amin tabiki hayırlısı. Ama çizgi çok net gözüküyor sadece baya silik tabi fotoğrafta çok daha silik çıkmış ama bende tereddutteyim bakalım 1-2 gun daha bekliyor tekrarlarim olmadı

Allah olmayanalara da versın ınsalah.

Belissima Canım Sağol amin tabiki hayırlısı. Ama çizgi çok net gözüküyor sadece baya silik tabi fotoğrafta çok daha silik çıkmış ama bende tereddutteyim bakalım 1-2 gun daha bekliyor tekrarlarim olmadı
Eveeet ya canım, en iyisi öyle yapmak, ama senide çok iyi anlayabiliyorum, şimdi senin için beklemek çooook zoooor.

Canım beklemek sorun değilde kafam karışık biraz 2 yaşında kizim var planlı değil ? Kafam karışık biraz anliycagin

Canım beklemek sorun değilde kafam karışık biraz 2 yaşında kizim var planlı değil ? Kafam karışık biraz anliycagin
Anlıyorum canım, ama varya en güzel yaşfarkı, bizimkilerde 2 yaş 9 ay fark ile, hep beraber oynuyorlar. Bide pozitif yanı var yani

X