ACABA??

Fazlaca bel ve sirt agrim var akintim geliyor birazda. Midem de bulanıyor. Kendimi cok umitlendirmek istemiyorum hatta psikolojik olarak mi yapıyorum diye düşünmüyor değilim....

Fazlaca bel ve sirt agrim var akintim geliyor birazda. Midem de bulanıyor. Kendimi cok umitlendirmek istemiyorum hatta psikolojik olarak mi yapıyorum diye düşünmüyor değilim....

Ayy bana ne oluyorsa bende heyecanlandım birden, benim de ilk belirtim bel ağrısıydı. Belimi üşüttüm diye giyinip duruyordum. Normalde adet döneminde bile bel ağrım olmadığı için, ilişki kuramamıştım. İnşallah vardır bebiş, sonuçta haber ver merak ettim bak :)

Başka ne belirtin vardı canım?
BENİMDE BEL AĞRIM ÇOK FAZLA.
Ama bir yandan da adet olacakmışım gibi hissedip sürekli lavobaya gidiyorum.

[/QUOTE]

Sen bilirsin ama ben olsam hemen bir kan verir sonucu öğrenirdim. Kanda belli olur ama usg de hemen görünmez. Hele hele üstten usg ile çok daha geç görünür

Başka ne belirtin vardı canım?
BENİMDE BEL AĞRIM ÇOK FAZLA.
Ama bir yandan da adet olacakmışım gibi hissedip sürekli lavobaya gidiyorum.
[/QUOTE]

Zaten bel ağrım yetti de arttı, birde ben hapla korunurken hamile kaldım. Hap kullanıyorum ya hamile olmam imkansız diye düşünüyordum. Akıntım vardı, hatta bir gün sabah iç çamaşırımda iki damla gibi kan görmüştüm. Adet oluyorum sanmıştım, ped koymuştum. Mide bulantım vs hamilelik boyunca hiç olmadı zaten, vücudumda bir şişkinlik vardı, işte ben tüm bu belirtileri hep adet olacağıma yormuştum. Zaten öğrendiğim zaman 7+2 haftalıktı. Düşün yani nerdeyse 2 aylık olacakmış bebiş:))

Zaten bel ağrım yetti de arttı, birde ben hapla korunurken hamile kaldım. Hap kullanıyorum ya hamile olmam imkansız diye düşünüyordum. Akıntım vardı, hatta bir gün sabah iç çamaşırımda iki damla gibi kan görmüştüm. Adet oluyorum sanmıştım, ped koymuştum. Mide bulantım vs hamilelik boyunca hiç olmadı zaten, vücudumda bir şişkinlik vardı, işte ben tüm bu belirtileri hep adet olacağıma yormuştum. Zaten öğrendiğim zaman 7+2 haftalıktı. Düşün yani nerdeyse 2 aylık olacakmış bebiş:))[/QUOTE]

Ay hadi inşallah benimde öyledir.
Şuan benimde akıntım var adet oluyorum gibi geliyor gidiyorum yok..
Çok şişim.
Belim ve sırtım inanılmaz ağrıyor.

öncelikle inşallah inşallah bebiş vardır. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin :)

ama sen yinede yokmuş gibi düşün beklentiye girme ki yoksa daha az üzülesin varsa daha çok sevinesin :)

Ay hadi inşallah benimde öyledir.
Şuan benimde akıntım var adet oluyorum gibi geliyor gidiyorum yok..
Çok şişim.
Belim ve sırtım inanılmaz ağrıyor.

İnşallah, Allah gönlünüze göre versin. Ama bence siz bir kan tahlili yaptırın, boşuna bu stresle beklemeye değmez. Ya sağlık ocağına gidin yada özel bir hastaneye,polikliniğe falan. Bildiğim kadarıyla sağlık ocakları ertesi gün veriyor sonucu, ama normalde bir saatte falan çıkıyor sonuç.

İns hamilesinizdir.

Degilseniz bile uzulmeyin, oyle bir vakti saati var ki hersey kendiliginden gelisiyor, bir bakmissiniz kucaginizda.

Ben sizin yerinize heyecanlandim, yaptirin su kan testini. Caniniz acimaz, garanti veriyorum :)

Simdiden Allah anali babali buyutsun diyeyim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…