• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba!!!

Olsam bi sekilde caresine bakicam ya yikdirim nikahi yada kurtaj baska ne yapilabilir bu durumda.ayrica ertesi gun hapi da bir.onlem degilmi.onlem almamis.olsam ilac almazdim. Ok kapis

Ertesi gün hapınkullanıp yinede hamile kalan tanıdıklarım var.bilin diye söylüyorum ok...

kullanıp hamile kadım. bir sürü stresini yaşadım hormonlarım bozuldu hastaneden çıkamadım. doktor hanım yüzde yüz korumaz dedi amacınızı bilmem ama çok zararlı olduğunu bizzat tecrübe ettim. adet günlerim şaşmazdı bir erken bir geç bütün düzenim gitti kafayı yedirtecek sancılar çektim kullanımdan sonraki adet döneminde bütün psikolojim bozuldu ANLTABİLDİM Mİ? hiç anne olmamış biri olarak hamileliğin ilk dönemlerini yaşadım psikolojim bozuldu ateşim cıktı indi ruh halim içinden çıkılmaz hale geldi heleki pozitif testi görünce dünya yıkıldı altında kaldım sandım. Vicdanı herkesin kendine aittir. dik durmasını iyi bilen ben bile çocugu ultrasonda görünce kendimi nein içine soktugumu anladım. aldırırm en kötü derken aldıramadım düştü. ama ben hala toparlanamadım üzerinden yıl gecti saçmalamayın

arkadaş bi bitmediniz ya:KK47:
ertesi gün hapını, gebelik testini falan bilen, bulan, alan, kullanan insanların burda hamile miyim acaba die konu açmalarını da anlamıorum. ne dememizi bekliosun ki? müjdeee, gebesiniz ya da maalesef gebelik yok!
hayır birini desek heh tamam diyip hayatınıza devam mı ediceksiniz anlamıorum ki ben:KK51:

Back
X