Acaba?

Normal şartlar altında evli olsa, karısı chattan arkadaşlık kurduğu biriyle muhabbet ettiğini duysa:eek:
Yani sana söylememesi gayet normal olur, ki sizinde ilginizi hissettiyse zaten söyleyemez. Vicdan yapar ve ilişiği keser.
bana yazdın yanlışlıkla ama yorumuna katılıyorum :)

Biz de unutamıyoruz eski sevgilimizi ama kafa dağıtmak için sanalsx amacıyla da chate girmiyoruz. Sence bu bile ondan hoşlanmamak için yeterli değil mi? Diyelim sevgili oldunuz bir sorun yaşadınız, kafa dağıtmak sorunlardan kaçmak için chatte gördüğü ilk kadına mı yazacak? Bu kafaya sahip olması konuşmamak için geçerli bir sebep. Kaldı ki o siteler artık sadece o amaçla kullanılıyor, siz belki can sıkıntısı iyi niyetle girdiniz ama inanın erkekler bu niyette değil. Sizin kötü niyetli olmadığınızı anlamış ama istediğini alamamış olmak şu an ona dert oldu.
Zaten o insani sutten cikma ak kasik gibi gormuyorum o itirafindan sonrada normalde ondan nefret etmem gerekirken nasil kendimi kaptirdim onada bi anlam veremiyorum

Ya beklenti degilde cunku zaten benimle degil hic bi kadinla gelecege dair birsey dusunmedigi konusunda ne kadar ciddi oldugunu biliyordum

Hoslandigimi inkar edemem ama sadece arkadasligimizin devam etmesini isterdim yani kesinlikle kendisinden bi beklentim olmadi[/QUO

ben inanmam böyle kendinden emin şekilde konuşan (bu büyük konuşmadır) yok hiç bir kadınla birlikte olmam lagasına canım
inan olcak işiii ......
bende senin kendini fazla beklentiye soktuğunu düşündüm
onunla sadece yazmak istemen bile bir beklentidir ....

evliliği ,onu bunu geçtim
ondan bir adım bekle , cvp verecek mi (sadece konuşman için)

Dışarıda hiç görüşmemişsiniz.Yani gerçekte nasıl olduğunu bilmiyorsunuz. Belki aslında sevgilisi vardır, belki evlidir, belki aslında doktor filan değildir, belki baska biriye görüşmeye baslamıstır cunku cok ayran gönüllüdür.Belki boyum 1.80 demiştir ama aslında 1.60tır. Yani gerçek hayata dair bişey bilmedğinizden, oda size yalan söylemiş olduğundan kalıcı olamicağı için hiç uzatmamayı tercih etmiştir.

Uzaklaştırmak şöyle dursun yakınlaşmamışsınız ki.sadece sohbet etmiş hatta geyiğe bağlamış unutamadığı kız arkadaşını anlatmış.

O değil de hastaları varken görmüşsünüz inşallah hastası değilizdir yahu nereleri açmıyoruz doktora.o_O

Uzaklaştırmak şöyle dursun yakınlaşmamışsınız ki.sadece sohbet etmiş hatta geyiğe bağlamış unutamadığı kız arkadaşını anlatmış.

O değil de hastaları varken görmüşsünüz inşallah hastası değilizdir yahu nereleri açmıyoruz doktora.o_O
Yok ya iciniz rahat olsun oyle degil

Mesela konusurken hasta gelirdi hastanin yanina giderdi sesler falan gelirdi iste ilac yazardi sikayetini dinlerdi falan yoksa hastayi onumde muayene etmisligi yok ama yapan varsa bilemem dogrusu

seni beğenmemiş ve istemiyor görüşmek filan illa bu kadar açık ve net yazmak mı gerekiyor anlamanız için bu kadar değersizleştirmeyin kendinizi ya bu erkekler böyle böyle kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyor artık

Zaten o insani sutten cikma ak kasik gibi gormuyorum o itirafindan sonrada normalde ondan nefret etmem gerekirken nasil kendimi kaptirdim onada bi anlam veremiyorum

Yanlış anlamayın sizi yargilamiyorum neden aşık oldunuz vs. diye, nasıl olduysa oldu en azından bundan sonrasında neden vazgecmeniz gerektiğini hatirlarsaniz unutmak daha kolay olur. Aynen kimse ak kaşık degil öyle olsa kimse sevgilisinden ayrilmazdi illa ki bizi rahatsiz eden bi yanlislari oluyor bu erkeklerin malesef.

Siz aşıksiniz, ben degilim. Ikimizin olaylara bakışı farkli olacaktir tabi. Dışardan bakan bi göz olarak şunu söyliyim. Bu adam sizin chatte kötü niyetli bulunmamanizdan dolayı saygisizlik edememistir. O sitelerde heralde 100 kişiden 99u sanalsx icin orada, temiz birine denk gelmek hoşuna gitmistir. ama bence hepsi bu. Onun boşlukta oldugu döneme denk geldiniz, biriyle konuşmak ona iyi geldi ama su an o boşluktan kurtuldu ve ihtiyaç duymuyor. Yani özetle bu başta iyi niyetinizi suistimal etmese de özünde kendini biriyle meşgul etmek varmış. Bencillik etmis. Tavsiyem neden böyle olduğunu düşünmeyin hatta onu hic düşünmeyin, unutmaya çalışın. Umarım daha güzel kapılar açılır size :)

Yanlış anlamayın sizi yargilamiyorum neden aşık oldunuz vs. diye, nasıl olduysa oldu en azından bundan sonrasında neden vazgecmeniz gerektiğini hatirlarsaniz unutmak daha kolay olur. Aynen kimse ak kaşık degil öyle olsa kimse sevgilisinden ayrilmazdi illa ki bizi rahatsiz eden bi yanlislari oluyor bu erkeklerin malesef.

Siz aşıksiniz, ben degilim. Ikimizin olaylara bakışı farkli olacaktir tabi. Dışardan bakan bi göz olarak şunu söyliyim. Bu adam sizin chatte kötü niyetli bulunmamanizdan dolayı saygisizlik edememistir. O sitelerde heralde 100 kişiden 99u sanalsx icin orada, temiz birine denk gelmek hoşuna gitmistir. ama bence hepsi bu. Onun boşlukta oldugu döneme denk geldiniz, biriyle konuşmak ona iyi geldi ama su an o boşluktan kurtuldu ve ihtiyaç duymuyor. Yani özetle bu başta iyi niyetinizi suistimal etmese de özünde kendini biriyle meşgul etmek varmış. Bencillik etmis. Tavsiyem neden böyle olduğunu düşünmeyin hatta onu hic düşünmeyin, unutmaya çalışın. Umarım daha güzel kapılar açılır size :)

Oncelikle sahisen ciddiye alip zamaninizi ayirip yazdiginiz her satir icin ayri ayri cok tesekkur ederim

Uzun zamandir zaten kendisine yazmuyorum gorusmuyiruz ama icinde bulundugum bosluktanmidir nedir kendisine karsi bi ozlem var icimde sohpetini muhabbetini ozledim

Belki sizin icin sacma yada onemsiz gelebilir ama yaptigim espiriden birinin anlayip ona karsilik vermesini ozledim yada birinin beni onemseyip merak etmeyeyim diye o gun gorusemeyecegimizi haber vermesini ozledim

Asik olmadigima eminim yada oyle dusunuyorum ama bi hoslanti vardi sahiden su aramiza sogukluk girmesine neden olan mevzu olmasa yani kafamda karakter goruntu her acidan bi profil cizmeye kalksam noktasi virgulune o olurdu inan o kadar dusunun ki adi bile benim en cok sevdigim isimdi
Zaten kısa sureli bi arkadasliktan bi tık otesine gitmedik

Ki hicbir zaman bi adim otesini dusunmedim onun ayrildigi sevgilisini ne kadar sevdigini unutamadigini ve onun yerine kimseyi koymama konusundada ne kadar ciddi oldugunu biliyorum

Iste dedigim gibi sanirim bosluktan kaynakli bi ozlem hissi icindeyim ama burdakilerin ve sizin yazdiginiz her cumleyi onemseyip acmuycam o skyp meretini ve bir daha yazmiyicam

Ama belki buraya bu konuyu acmasam burdaki yorumlari okumasam duygularima hislerime yenilmis olacaktim

Oncelikle sahisen ciddiye alip zamaninizi ayirip yazdiginiz her satir icin ayri ayri cok tesekkur ederim

Uzun zamandir zaten kendisine yazmuyorum gorusmuyiruz ama icinde bulundugum bosluktanmidir nedir kendisine karsi bi ozlem var icimde sohpetini muhabbetini ozledim

Belki sizin icin sacma yada onemsiz gelebilir ama yaptigim espiriden birinin anlayip ona karsilik vermesini ozledim yada birinin beni onemseyip merak etmeyeyim diye o gun gorusemeyecegimizi haber vermesini ozledim

Asik olmadigima eminim yada oyle dusunuyorum ama bi hoslanti vardi sahiden su aramiza sogukluk girmesine neden olan mevzu olmasa yani kafamda karakter goruntu her acidan bi profil cizmeye kalksam noktasi virgulune o olurdu inan o kadar dusunun ki adi bile benim en cok sevdigim isimdi
Zaten kısa sureli bi arkadasliktan bi tık otesine gitmedik

Ki hicbir zaman bi adim otesini dusunmedim onun ayrildigi sevgilisini ne kadar sevdigini unutamadigini ve onun yerine kimseyi koymama konusundada ne kadar ciddi oldugunu biliyorum

Iste dedigim gibi sanirim bosluktan kaynakli bi ozlem hissi icindeyim ama burdakilerin ve sizin yazdiginiz her cumleyi onemseyip acmuycam o skyp meretini ve bir daha yazmiyicam

Ama belki buraya bu konuyu acmasam burdaki yorumlari okumasam duygularima hislerime yenilmis olacaktim

Ben de teşekkür ederim geri dönüşünuz için. Hiç görmediğimiz insanlara bi nebze de olsa iyiliğimiz dokunuyorsa ne mutlu bize. Ben de sizle konuştum mutlu oldum. Siz de onla konuştunuz, sizi anladı, esprinizi anladı. Üstelik karşı cins. Birileri tarafından anlaşılmak hoşa gider, hele de bu erkekse zamanla ondan da hoşlanılır. Sizin tepkiniz normal ama sorunlu olan o.

Demişsiniz ya adını bile severdim diye. Bir insan ne isterse ona sınırsız sebep bulabilir. İçinizde bir şeyler var ve sevmeye sebep arıyorsunuz. Ama inanın nefret ediyor olsaydınız aynı adamın, bu sefer kötü yönleri iyi yönlerinden fazla olacaktı. Bu sefer kötü bahaneler bulacaktık. Bu sefer soyadı batacaktı belki. Sebep ararsak illa bir şeyler bulunur.

Iyi aksamlar hanimlar gece gece lüzumsuz derdimle belki sizleri sıkıcam ama sahiden aklimdaki acaba sorusuna cevap bulmak istiyirum fikirlerijizi paylasirsaniz sahiden cok sevinicem

Kizlar oyle kirkyilda bir diye tabir edilir ya cok canimin sıkıldigi zamanlarda onceden ara ara chat sayfalarina girerdim bi gun yine oyle canımın sıkıldığı zamanlardan birine denk geldi bi siteye girer girmez biri yazdi normalde ben chatte tanistigim biriyle ikinci bir defa konusmazdim bile tekrardan bi gorusme yapmazdim bi kerelikti ve bir kerede kalirdi ama ilk dakka skyp mı ister istemez nasil bi bosluguma denk geldiyse verdim

Daha konusmaya baslar baslamaz oyle hossohpet biri gibi geldi boyle espirilerimiz muhabbetimiz ilgi alanlarimiz o kadar uyusuyordu ki o kadar benzer noktamiz vardi ki normalde bir saat takilir cikarim bir dahada konusmam diye dusunurken neredeyse sabaha kadar konustuk

Sonra ozellikle onunla konusmak icin skyp kullanmaya basladim bi kac kere nobeti oldugu aksamlarda denk geldik oyle sohpet etmeye falan devam ettik bi gun laf arasinda eski kız arkadasini unutamadigini falan bir daha kimseyi sevemeyecegini soyledi (eski kız arkadasi kendisini aldatmis ve ondan sonra hayatina hic bi kizi almamis kimseyide almayi dusunmuyordu ) kamera acikti ve gozlerinin doldugunu gordugum an kendimi o kadar kotu hissettim ki cunku yavas yavas ona baglandigimi hissediyordum

Onunla konusmak farkli bi histi arkadas bile sayilmazdik ama memlekete gittiginde nobeti oldugunda yada ne bileyim bi isi oldugunda yazip haber vermesi ilk defa birine karsi aidiyet hissini yasatmisti bana ve sahiden cok farkli bir duyguydu

Lafi cok uzatmamak adina cok ayrintilara detaylara girmek istemiyorum bi gun bi konuda tartisirken kendisinden hoslandigimi ama asik olmadigimi arkadasligimizi bitirmemesini omur boyunca kendisiyle arkadas kalmak istedigimi falan soyledim

Kendiside bana gunun birinde beni hatirlamassin bile sadece bosluktan oyle hissettigimi falan soyledi konusmalarimiz cok seyreklesti TUS'a hazirlaniyodu ilkin onu bahane etti sonra bigun bana sen cok iyi birisin seni incitmek istemem dedi ve bi itirafta bulundu ( o gece chate kizlarla anlayacaginiz turden sohpet etmek icin girmis )ama bana denk gelmis normalde oda sadece o gece konusuruz ve biter diye dusunuyormus. Sonrasinda git gide uzaklastik

Bi gun ben bi kaza gecirdim zehirlendim ameliyat gerekli olabilirmis dediler kendi dr oldugu icin konuyla alakali birsey sormak icin skyp tan yazdim o kadar endişelendi ki ilk defa duygusunu boyle belli ettigini gordum

Doktorlar nasil musahade altinda tutmazlar böyle ciddi biseyi sen nasil onemsemezssin falan diye kizdi zaten durumla ilgili cevabi aldiktan sonra konusmadik bi kac kere yazdim soguk soguk yaziyirdu

Birgün kullandigim bi ilacla alakali bisey sorayim dedim aslinda bi nevide onunla konusmak icin bahane ettim

Ona gerci senin alaninla alakali degil der demez o zaman ne diye bana soruyosun vs deyip tersledi

En son dogum gununde kendisine mesaj yazmistim iyi dileklerimi paylastigim bi mesajdi

Altina imza olarak sevmedigin gıcık oldugun mudur yazmistim
(Kendisi bana mudur diye hitap ederdi)
Kendiside mesajima guzel bi sekilde karsilik vermisti

Altada sevmedigim falan yok yalnizca oyle olmasi gerekiyo mudur falan yazmisti

Sonrasinda ben bir daha yazmadim ama hep ozledim arkadasligini sohpetini muhabbetini cunku simdiye kadar kimseyle fikirlerimin o kadar uyustuguna denk gelmemistim o geceki itirafindan sonra normalde nefret etmem gerekirken ben hala aptal gibi onunla arkadasligimiz devam etsin isterdim

Kizlar merak ettigim sey son zamanlardaki terslemeleri falan acaba kendinden uzaklastirmak icinmiydi

Aylardir hic konusmadik mesajlasmadik ama cok defa ona yazmamak icin kendimi zor tutuyorum
Ciddi olmayan bir şey eğlencesine takılmış sizde ömürlük bir arkadaşlık teklif edince topuklamış

Cok fena bosluktasin galiba. Cocuk hakli soylemis. Bi de emin misin tusa hazirlandigina falan doktor yani ciddi ciddi ve hatunlarla sapik sohbet icin internet basinda zaman harciyo? Vay anasini ya neler neler..gormedigin dokunmadigin sesini kokusunu bilmedigin bi insana boyle baglanman cok sacma bence hemen kendine gel boslukla alakali tamamen ya da yasin cok kucuk 18 19 falansin gercek yasamdan birileriyle gorus hemen unutursun

Sacmaliyorsunuz iyice. Erkekler "gecmiste şu oldu, bu oldu yok, evlilik dusunmuyorum asla vs" şeyler zırvalar. Bunun açıklaması...Ya hayatında biri var, ya evli yada "sana" o gozle bakmiyordur.

Esim ile ilk tanistigimizda (internette) oda evlilige ne kadar karsi oldugundan bahsederdi. :) Sonuç 1,5 sonra elinde bir tektaş ekarşımda evlenme teklif ediyordu. Senin oyle bir durumda yok meydanda zorlayip durma ve boyle seylere kendini inandirma. O adam kendine uygun birini buldugunda, asik oldugunda o laflarin heeeepsini unutacak buyuk ihtimalle. Suan sadece senin hissettiklerini sana hissetmiyor.

Back
X