Acabaa dıs gebelikmii

Daha 4 haftaliksin, suan zaten erken gitmissin, kese hemen gozukmeyebilir.

Ama alttan muayeneden korma, gerekirse dr.a tek git ve sana sacma sapan cahilce yorumlar yapacak olan kimseye alttan bakti deme.

Zaten sadece kesenin yerini gorebilir suan cok cok erken...
Bugun gittim doktor keseyi kucuk sekilde görduu tsk edermm cevabiniz icin

Oglumdayken benimde 4400 lerde karindan gozukmedi dis gebelik olabilir vajinal bakalim dediler kabul etmedim baska bi hastaneye gittim orda ki doktor da bu degerle karindan zor gozukur alttan bakmam lazim dedi zor da olsa kabul ettim ve kese goruldu.

Siz önce konusma tarziniza dikkat edinn bilgin yoksa burda bana kalkip doktorla nasil konusmayi ogreticek kisi sen degilsin bugun gittigimde doktoruma tekrar sordm senn gibi kustahca cevap vermedi ben arastirdigim.icin doktora sordum kendiside halk arasinda oyle biliniyor dedii burdaaki konusma tarzinizz hic hos degill bilgin yoksa burda bulunmaniza gerek yok
Ben burda boş beleş konularla milleti meşgul etmiyorum hanfendi sen ediyorsun! Yaz Google'a öğren. Kese 5.haftadan sonra görünür. Değerler de gayet normal yükselmiş. Ne yani derdin burda hamileliğini mi anons ediyorsun?

Ben burda boş beleş konularla milleti meşgul etmiyorum hanfendi sen ediyorsun! Yaz Google'a öğren. Kese 5.haftadan sonra görünür. Değerler de gayet normal yükselmiş. Ne yani derdin burda hamileliğini mi anons ediyorsun?
Buranin kurallarini senmi koyuyosunn Guzelimm kisi kendinden bilir isi sizin icin kullaniyor hamileligimi neden anons ediyimm o kdarr kisiliksiz biri degilim insanlarin burda evlat askiyla tutustugunu biliyorumm ve bendee bu amacla burda yazdim ki sizi actigim konuyaa saygisizca konusma hakkini kim veriyorr

Oglumdayken benimde 4400 lerde karindan gozukmedi dis gebelik olabilir vajinal bakalim dediler kabul etmedim baska bi hastaneye gittim orda ki doktor da bu degerle karindan zor gozukur alttan bakmam lazim dedi zor da olsa kabul ettim ve kese goruldu.
Ilk defaa basıma boyle bisi geldi kizima hamileligimde boyle seylerle karsilasmadimm diyee sizin adinizada cok sevindimm

Doktor vajinal muayene yapayım diyor konu sahibi yok istemem tehlikeli diyor....Saçmalığa bakar mısın? Ben doktor olsam direkt şu cevabı verirdim "Yaa öyle miymis doktor hanım ben bunu tıp fakültesinde kaçırmışım iyi ki siz varsınız da sayenizde öğrenmiş oldum" :işsiz: Sonra doktorlar tüm hastalara cahil cuhela olarak davranıyorlar böyle hastalar yüzünden.. Sakıncası olsa yapayım demezdi herhalde dimi.
Kulaktan dolma bilgi diye kendiside itiraf etti zaten.. Nasıl bukadar bilmeyen bi toplumuz inan bilmiyorum. Ya arkadaş tehlikesi olsa doktor bakar mı ? Gebeliğe zarar verse kaldırılır bu heryerden :) ama gelde anlat..

İlk oğlum 7 haftalıkken görünmüştü ultrasonda.. bana dış gebelik olabilir veya düşük olabilir demişti doktorum ama bizimki yer beğenip de tutunamamış :) bikaç hafta daha bekleyin emin olmak için..

Buranin kurallarini senmi koyuyosunn Guzelimm kisi kendinden bilir isi sizin icin kullaniyor hamileligimi neden anons ediyimm o kdarr kisiliksiz biri degilim insanlarin burda evlat askiyla tutustugunu biliyorumm ve bendee bu amacla burda yazdim ki sizi actigim konuyaa saygisizca konusma hakkini kim veriyorr
Yorumları kaldıramayan şahıslar niye konu açar bilmem... Üyelerin açılan konulara yorum yazması fikir beyan etmesi kural dahili. Ben de dahil diğer üye hanımlar gayet seviyeli şekilde konu açıp yorum yazıp anlayışla karşılıyoruz birbirimizi şükür. Arada çıkıyor değişikler :-) Neyse çok muhatap oldum haydi size iyi günler

Kulaktan dolma bilgi diye kendiside itiraf etti zaten.. Nasıl bukadar bilmeyen bi toplumuz inan bilmiyorum. Ya arkadaş tehlikesi olsa doktor bakar mı ? Gebeliğe zarar verse kaldırılır bu heryerden :) ama gelde anlat..
Bizim toplumumuzda kadın kendi kendini cahil bırakıyor canım. Çünkü tembel. Kulaktan dolma bilgi zahmetsiz bilgi. Kim araştırıp öğrenecek :) Hele düşünerek mantık yürüterek hareket etmek en zahmetlisi

An
Yorumları kaldıramayan şahıslar niye konu açar bilmem... Üyelerin açılan konulara yorum yazması fikir beyan etmesi kural dahili. Ben de dahil diğer üye hanımlar gayet seviyeli şekilde konu açıp yorum yazıp anlayışla karşılıyoruz birbirimizi şükür. Arada çıkıyor değişikler :-) Neyse çok muhatap oldum haydi size iyi günler
Bakın sizin anladiginiz konu şu burda bir cok bayan yorum yapti ama kimse sizin gibi cahil vs laflar kullanmadi siz uslubunuza dikkat etmediniz sonucta bende anne olmak icin 1 senedir mucadele veriyormm bir cok bayan burda bana korkmadan yaptira bilirsin dedi sizde daha tatli dilde bana bi fikir verebilirdiniz insannlik sonuctaa dimi burda fazlaa vakit gecirdiniz ve bosuna benidee gerdinizzz sizede iyi gunlerr dediginiz gibi degisik insanlarr cikabiliyormus sizin gibi sayenizde gormus oldum bu sitede

Back
X